billvwrulez Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 κανω κανονικα εγκατασταση αυτην την εφαρμογη αλλα δε μου βγζαει τιποτα στο τελος .... τα ναπω ρε γαμοτο ...
Millennium Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Έχεις net framework sp1? Κανονικά έπρεπε να είχες οδηγούς από dell.Στη σελίδα της στο μοντέλο σου κοίταξες?
billvwrulez Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Κατεβασα τους drivers απο το site της dell για την 8730 τους εγκατεστησα κανονικα αλλα παλι τιποτα ... μηπως υπαρχει καμια επιλογη να απενοργοποιησω την καρτα γραφικων της motherboard ετσι ωστε να μου δουλεψει η καρτα γραφικων ...
billst21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ότι και να λένε οι άλλοι, εγώ έχω πάνω από 10 χρόνια να κάνω απεγκατάσταση. Και NVIDIA και ATI. Τώρα ιδίως με τα Windows 7 που είναι σταθερό λειτουργικό, ούτε επανεκκίνηση ζητάει (αν και ξέρω ότι χρειάζεται). Για απεγκατάσταση μπορείς να πας στον πίνακα ελέγχου και να τους βγάλεις όπως οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα. Μια από τα ίδια!
billvwrulez Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Τι εννοείς δε σου δουλεύει.Εξήγησε λίγο. Το λαπτοπ εχει δυο καρτες γραφικων η μια λεει "intel HD Graphics 4000" και η αλλη ειναι η καρτα γραφικων "AMD RADEON HD 8730" Εμενα το λαπτοπ δουλευει με την καρτα γραφικων της Motherboard "intel HD Graphics 4000" Ενω κανω εγκατασταση κανονικα το AMD Catalyst.... αυτο συνεχιζει να δουλευει με την "intel HD Graphics 4000" Στην διαχειρηση συσκευων την βλεπει κανονικα την καρτα γραφικων 8730... Απλα δηλ πως θα κανω να δουλευει με την καρτα γραφικων "AMD RADEON HD 8730" Δε ξερω αν γινομαι κατανοητος....
ahristos Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Το λαπτοπ εχει δυο καρτες γραφικων η μια λεει "intel HD Graphics 4000" και η αλλη ειναι η καρτα γραφικων "AMD RADEON HD 8730" Εμενα το λαπτοπ δουλευει με την καρτα γραφικων της Motherboard "intel HD Graphics 4000" Ενω κανω εγκατασταση κανονικα το AMD Catalyst.... αυτο συνεχιζει να δουλευει με την "intel HD Graphics 4000" Στην διαχειρηση συσκευων την βλεπει κανονικα την καρτα γραφικων 8730... Απλα δηλ πως θα κανω να δουλευει με την καρτα γραφικων "AMD RADEON HD 8730" Δε ξερω αν γινομαι κατανοητος.... Σωστά μου φαίνονται όλα. Στο desktop θα δουλεύει με την HD Graphics 4000, και όταν χρειαστεί θα μπαίνει αυτόματα η HD 8730. Έβαλες καμιά εφαρμογή που θα χρειαστεί να μπει η HD 8730; Παιχνίδι ή κανένα μετροπρόγραμμα (3DMark κλπ).
Millennium Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Αυτό που σου λέει ο ahristos ισχύει.Με switchable graphics δοκίμασες τις επιλογές?Σε high performance θα βάζει την ati.Μπορείς να ορίσεις ποιές εφαρμογές θα τρέχει με τη μία και ποιές με την άλλη αν θες.
billvwrulez Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδια κάνω auto-detect και δεν μπορεί να βρεί κάτι, προσπαθησα και χειροκίνητα και η σειρά 8000 δεν βρίσκεται στην λίστα στην AMD... Ετσι δεν μου αλλάζει την κάρτα και συνεχίζει με την hd4000. Νομιζω οτι δεν υπαχει λυση, απλα να περιμενω μεχρι η AMD να υποστηριξει τα νεα προιοντα της .... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2013 από billvwrulez
antoine00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπερα σε ολουςΕδω και 2 βδομαδες εχω ταλαιπωρηθει απιστευτα απο τη καρτα μου και δε καταλαβαινω αν ειναι απλα θεμα drivers η εχει προβλημα η καρτα. Εχω ενα dell inspiron 15r 5520 i53520 w8 amd radeon hd 7670m. Βαζω βγαζω παντα κατι δε δουλευει. Ειχα κανει update τους τελευταιους 8.982.6.0 γτ δε δουλευε σωστα το hdmi και μου ελεγε μεσω device manager πως δε δουλευει η καρτα μου. Κανω το update, to hdmi αρνειται πεισματικα να δουλεψει σωστα (περιεργα χρωματα και γραμμες) το device manager μου λεει πως δουλευει κανονικα η καρτα μου και μετα απο 2-3 μερες σταματαει να δουλευει το ccc. Οποτε σταματαει να δουλευει το ccc σταματαει να δουλευει και ο chrome(γιατι????). Δυο φορες εχει συμβει να αναβοσβηνει η οθονη καθε 2-3 δευτερολεπτα και να ακουγεται ο ηχος που κανει το λαπτοπ οταν συνδεω πραγματα στο usΒ. Τη μια φορα κολλησε τελειως και επρεπε να βγαλω μπαταρια για να σβησει και την αλλη προλαβα και το εκανα shut down και ηταν οκ. Ο τεχνικος της dell μου εστειλε αλλους drivers κανω update και το bios και ολα καλα (μεχρι που σταματησε πριν λιγο παλι το ccc kai αρχισε να αναβοσβηνει οπως αναφερω παρακατω)Αυτη τη στιγμη εχω drivers 12.102.3.0 και καταλυστ 13.5 mobility beta2 (που μου εστειλε ο τεχνικος) που ειναι και το μονο που δουλευει και αυτο οχι παντα γιατι πριν 2 ωρες σταματησε παλι να δουλευει(το ccc). Εκανα uninstall ξανα install και τωρα δουλευει παλι. Επισης με το 13.5 mobility beta2 η καρτα μου πλεον και στο speccy και sto device manager και στο support της dell δε λεει 7670m αλλα 7600m series, ειναι νορμαλ? Μπορει καποιος να με βοηθησει να λυθουν τα προβληματα μου? Να δουλευει κανονικα το καταλυστ και να εχω σταθερους drivers που να μη δημιουργουν προβληματα??Συγγνωμη για το σεντονι αλλα ηθελα να εξηγησω επακριβως το προβλημα για να κατανοησετε καλυτερα μπας και βρω λυση Σημειωση: ο CCC δε δουλευε στην εκδοση 13.4 Επεξ/σία 29 Απριλίου 2013 από antoine00
EddieObscurant Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δοκίμασε κανείς αυτούς τους beta για τη σειρά 4800 κλπ. Γράφει 13.4 beta αλλα όταν τους κατεβάζεις λέει 13.3 beta3.
EddieObscurant Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μόλις το έβαλα να έρθει και λέει 13.4. thanks, το ξανακατεβασα και γω τώρα και όντως είναι αλλο αρχειο και λέει 13.4
Mr Mojo Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Παίδες, ποια είναι η άποψή σας για τους modded drivers (κυρίως για Legacy κάρτες) ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα