kosmasgr Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Εγώ δεν παρατήρησα κάτι με τους τελευταίους beta στην 6850 ΟC 1
rafail1994 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Και το πρόβλημα συνεχίζεται εκεί που μοντάρω παλι (με το sony vegas) ανοίγω το youtube με το που ξανά επαναφέρω το παράθυρο του sony vegas πλέον όλο το video γίνεται έτσι
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 They're called beta for a reason. Το βρήκες. Αλλά και αυτό να ήταν, ας μας πει η AMD κάθε πότε βγάζει official πλέον..
Millennium Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Τι βρήκα βρε αφού έτσι είναι οι beta παντού.Έχει πει εδώ και πολύ καιρό οτι βγάζει αραιά όταν μαζεύονται fixes και βελτιώσεις.
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Όταν βγάζει beta που δίνουν μια αύξηση στις επιδόσεις και παράλληλα μπορεί να έχεις και θέματα, είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα κατάσταση, κάτι που δεν είναι ωραίο.
Millennium Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Και διορθώσεις έχουν αλλα δεν είναι τελικοί.Είναι οδηγοί υπό "εξέλιξη".Έτσι είναι οι δοκιμαστικοί οδηγοί και τα beta προιόντα από όλες τις εταιρίες.
qsis Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Εγώ δεν παρατήρησα κάτι με τους τελευταίους beta στην 6850 ΟC ουτε εγω κυλανε ολα αψογα Και διορθώσεις έχουν αλλα δεν είναι τελικοί.Είναι οδηγοί υπό "εξέλιξη".Έτσι είναι οι δοκιμαστικοί οδηγοί και τα beta προιόντα από όλες τις εταιρίες. ενταξει θα μπορουσαν να βγαζουν σταθερους drivers πιο συχνα , το χουν χεσει λιγακι δε γινεται να παιζεις τελευταια παιχνιδια με driver που βγηκε πριν κανα τριμηνο παλιοτερα εγω δεν επαιζα καθολου με beta, αλλα απο ενα σημειο και μετα που αραιωσαν παρα πολυ τη κυκλοφορια των σταθερων αναγκαστηκα να δουλευω μονο με αυτους βεβαια οπως λεω και πιο πανω απο τους τελευταιους beta δεν ειχα το παραμικρο θεμα ουτε στην 6950, ουτε τωρα στην 7950 αλλα και παλι θα προτιμουσα να μην λεγονταν beta , μου κανει σα να αποποιουνται καθε ευθυνη για οτιδηποτε συμβει και εγω σα μ@λακας να το δεχομαι, ενω πρακτικα δε μπορω να κανω κι αλλιως και κατα βαθος οχι δε θελω να το δεκτω θελω τελικο προιον που να δουλευει σωστα με τη βουλα της amd, οχι beta 1
Millennium Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ούτε και εγώ έχω θέμα με τους beta αλλά και να χαν δε θα γκρίνιαζα γιατί είναι beta.
qsis Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 αλλά και να χαν δε θα γκρίνιαζα γιατί είναι beta. ε αυτο ειναι που με ενοχλει.. οτι στους beta δε μπορεις να γκρινιαξεις αλλα με τοσο αραιη κυκλοφορια σταθερων οδηγων σε σπρωχνουν σε αυτους και επειδη τελικα οι beta δουλευουν γενικα καλα μου φαινεται οτι απλα το χουν κανει συστημα να βαφτιζουν καλους drivers beta ετσι ωστε αν γινει η στραβη να κανουν τους ανηξερους αν δεν ασχολεισαι πολυ και να εχεις παλιο driver δε θα σου λεει κατι και αν το ψαχνεις λιγο παραπανω και θες συνεχη αναβαθμιση βαζεις beta, αλλα επειδη εισαι και αυτος που θα το ψαξει και θα γκρινιαξει για οτιδηποτε στραβο θα σου πουν "ωπα φιλαρακι ειναι beta, γιατι γκρινιαζεις;;;" πανεξυπνη τακτικη
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ψάχνεις να βγάλεις άκρη με τον Millenium τώρα... Για την AMD πάντα υπάρχει η δικαιολογία at hand.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα