Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξέρουμε για την σειρά hd8000m πότε θα βγεί επίσημη υποστήριξη.Έχω έναν dell με την 8730m και hd 4000 enduro.Έχω περάσει τα drivers της dell και έχω ορίσει στον catalyst να τρέχει πχ το League of legends με την κάρτα υψηλής απόδοσης αλλα @@.Το παιχνίδι το τρέχει με medium settings στα 45 fps οπότε σίγουρα δν αλλάζει η κάρτα και συνεχίζει με την intel.Κλασσική ati θα περιμένουμε κανα δίμηνο πάλι μέχρι να κάνουμε την δουλειά μας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδες εχω σε win7 την ati 7870 o.c. με οδηγους τους 13.1 και ηρθε η στιγμη να κανω φορματ..

τωρα με τους συγκεκριμενους οδηγους ειμαι απολυτα ευχαριστημενος χωρις κανενα bug-προβλημα..

ποια εκδοση λετε να βαλω;υπαρχει καποια καλυτερη; και να ειναι εξισου stable?

μονο σε αυτο βελτιωνει την αποδοση;δεν με ενδιαφερει το bioshock γενικα ολα τα games που ηθελα τα εχω τερματησει ηδη..οποτε εν αναμονη για τα νεα..απλα ρωταω αν σε γενικο συνολο υπαρχει καλυτερη εκδοση

Είχα ένα θεματακι εδω και δυο μέρες αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εαν είναι θέμα συνδυασμού προγράμματος με driver .Πριν 3 μέρες κατέβασα την καινούρια έκδοση του flash player την πρώτη μέρα όλα μια χαρά την δεύτερη εκεί που έκανα μοντάρισμα ενα video παω να βάλω ενα τραγούδι απο το youtube και μαυρίζει ολη η οθόνη ξανά επανέρχεται μετά απο λίγα δευτερόλεπτα και μου βγάζει μήνυμα οτι οι drivers της κάρτας γραφικών κρασαραν λέω τέλεια !!.Την τρίτη μέρα εκει που δούλευα με το dev πάω να βάλω πάλι ενα τραγούδι και τσακ μου πεταει μπλε οθόνη.

Τώρα τι πιστεύεται οτι παίζει να είναι πρόβλημα συγχρονισμού driver με flash player η είναι καθαρά θέμα flash .; να κάνω αναβάθμιση τους driver ;

Από hardware έχουν ελεγχθεί όλα χωρίς πρόβλημα

Driver εχω τους 12.3

Έχω τους τελευταίους τώρα. Το έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό, από όταν είχα 6870 ακόμα, οπότε δε λέω ότι φταίνε οι οδηγοί.

Απλά θα είχε ενδιαφέρον αν όντως ήταν θέμα οδηγών.

Εν τω μεταξύ εγώ από τότε που έβαλα την 7950 με τους 13.3 beta 3 (απ' το πρώτο boot δηλαδή), παρατηρώ desktop flickering και διαβάζω ότι είναι κοινό πρόβλημα και ότι λύνεται αν ανεβάσεις τα 2D ρολόγια.

Πολύ με φτιάχνουν αυτά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...