Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,αδερφια μια ερωτηση και απο μενα...

Αγορασα ενα laptop samsung np350-ec5->b980/intel hd+hd7670m/4gb/win 8 64bit.

Του περασα το nfs most wanted και assasin's creed 3 και τρωει πολλα κολληματα ακομα κ στα min settings σε 1366x768.

Τα drivers που εχει το λαπτοπ ειναι ->8.982.6.0 για την hd 7670m και την ιδια εκδοση δειχνει και για την intel hd graphics.

Οποτε υποπτευομαι πως κατι δεν παει καλα με τους drivers.Αλλα μιας και δεν εχω ξαναδουλεψει laptop με διπλες καρτες γραφικων δεν ξερω πως ακριβως πρεπει να περασω τους drivers(π.χ. πρωτα uninstall της amd η intel η και τις δυο?)

Υ.Γ

1)Οταν παω στο site της amd και κατεβαζω το προγραμματακι auto-detect δεν μου βρισκει "συμβατη" amd καρτα.

2)To gpu-z τρωει κολληματα και ειτε μενει στην αρχικη οθονη με το logo (και παραλληλα κανει utilazation ~40% μονιμα του cpu) ειτε θα μπει 1 στις 10,και δεν διαβαζει καθολου σωστα τα specs της 7670m.

3)Δοκιμασα να περασω κατι CATALYST DRIVER (νομιζω των 13.3 beta mobility) και μου εμφανισε error οτι δεν μπορουσε να διαβασει ενα αρχειο "inf" παρολο που ολοκληρωθηκε κανονικα το install.Μετα ομως απο το reboot ετρωγα μονιμως μπλε οθονες και δεν φορωνε τα win8,μονο με εργοστασιακο restore εστρωσε.

Δημοσ.

Τραγικά πράγματα...κ λέω σε φίλους και γνωστους Αti γ@μησε τους...ποιος ειναι ο τελευταίος driver για μια 7870 ρε παιδιά??γιατι εχω αρχίσει να ξεχνάω και αυτά που ξέρω

Windows Phone User

Δημοσ.

ειπα να περιμένω βγουν οι κανονικοί και όχι beta αλλα θα τους δοκιμάσω. θα χρησιμοποιήσω το εργαλείο της AMD για απεγκατάσταση και μετά θα εγκαταστήσω τους νέους αφού μπω σε safe mode. Σωστα ?

Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο το ότι είναι Beta, τις περισσότερες φορές ο WHQL είναι ο εκάστοτε Beta με την υπογραφή της M$.

Εγώ λέω να χρησιμοποιήσεις Atiman Uninstaller.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ ευχαριστω :)

Δεν μου εμφανίζει έξοδο ήχου όμως :/ μόνο εικόνα στέλνει στην tv

edit 2 : το πρόβλημα λύθηκε κατεβάζοντας απο το site της realtek τους drivers για HDMI audio device.

Επεξ/σία από kosmasgr
Δημοσ.

Aπο που θα βρω την τελευταια stable εκδοση του catalyst mobility(13.1?).Aπο amd δεν με αφηνει να την κατεβασω.

Υ.Γ Πρεπει να κανω κ install/uninstal και τους drivers tis intel? 

(laptop με intel hd+hd7670)

Δημοσ.

περάσαμε drivers για sapphire 7770 αλλά στην καρτέλα του catalyst φαίνεται η κάρτα σαν να μήν τρέχει δηλ το cpu meter είναι κολλημένο στο 0...

έχει κάποιο θέμα?

παρακολουθούσαμε και καθώς βάζαμε video να παίζει και κατά την αποκωδικοποίηση αρχείου video αλλά τίποτα - μόνο μιά φορά πήγε απο το 0 στο 31% και απευθείας πίσω στο 0

έχουμε κάνει κάτι λάθος?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...