Millennium Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst13-3WINBetaDriver.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Επιτέλους προστέθηκε ο οδηγός για ήχο μέσω DisplayPort. Ας ελπίσουμε ότι δε θα τον εξαφανίσουν πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δε μου λέτε... Η σειρά 7 υποστηρίζει επιτάχυνση βίντεο UHD 4K ή όπως αλλιώς λέγεται. Το είδατε πουθενά; Ο δύστυχος ο Phenom δεν τα βγάζει πέρα σε ένα βίντεο H264 3840X2160 που έχω. 15 με 20 FPS καταφέρνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Στείλε μου το video σε mail να δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Ψάξε αυτό "Crowd Run 2160p UHD CRF22 x264-CtrlHD" στο Google. Όχι του youtube την έκδοση που είναι ελαφριά. Η κανονική έκδοση είναι 334MB για 10 δευτερόλεπτα βίντεο. Ελεύθερο. Και αυτό αν θέλεις "Ducks.Take.Off.2160p.QHD.CRF25.x264-CtrlHD" Υπάρχει και το TimeScapes στα παράνομα, αλλά μόνο σε 1440p. Ούτε αυτό το επιταχύνει. Αξίζει να το ψάξεις στο piratebay μόνο και μόνο για να δεις τον ίδιο τον δημιουργό του να παίρνει μέρος στη συζήτηση αυτών που κατεβάζουν παράνομα το υλικό του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Υπόψιν, όσον αφορά τους 13.3 beta 2 σε laptops, είναι τελείως προβληματικοί αν υπάρχουν drivers για την integrated της Intel παράλληλα. Σε 7970M που τους δοκίμασα απλά αχρηστεύεται και χρησιμοποιείται μόνο η integrated.Ελπίζω σε επόμενο beta να το φτιάξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Halo 3 PC? As spotted in the latest AMD 13.3 Caps... <profile Area="UDX" Usage="Halo3" Notes="Halo3"><value Property="Version">1</value><value Property="MTShaderCompile">False</value></profile><application Title="Halo3" File="halo3*.exe"><use Area="UDX">Halo3</use></application> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Halo 3 PC? As spotted in the latest AMD 13.3 Caps... Ναι, και στο Steam μια καταχώρηση http://steamdb.info/app/216800/ Δεν βγαίνει νόημα όμως... Κάποιος θα είχε μιλήσει αν ετοιμάζονταν κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Microsoft: no plans for any Halo game on Steam or a PC version of Halo 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Το κακό τους το καιρό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Κάποιοι λένε ''Wait till E3'' Ελπίζω για κάποιο λόγο να μπλοφάρει η M$ και να το βγάλει για PC.. Unlock its true potential.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Atiman, Βρισκομαστε ακομα στην προς 13.3 κατασταση.Οι οδηγοι ανηκουν στην οικογενεια 13.2 , ονομαστηκαν 13.3 λογω του μηνα.Εχουμε τον 13.3 κανονικο και οχι beta, ο οποιος βρισκεται στα τελευταια σταδια εξελιξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μπράβο πες του(ς). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Παιδες εχω τους 13.1 beta 6 και το radeon pro ξαφνικα σταματησε να δουλευει μου βγαζει κατι σαν "cannot run on this computer" η κατι τετοιο. Καμια ιδεα τι μπορει να εχει γινει?? Ειναι η πρωτη φορα που εχω ATI και μεχρι στιγμης με εχουν μπερδεψει οι drivers αρκετα, τωρα για να περασω τους beta 7 η τους official 13.1 θα πρεπει να κανω uninstall με το atiman?? Γιατι τους beta 6 τους περασα πανω απο τους official χωρις uninstall η τιποτα τετοιο.. Λιγο mess κατασταση μου κανουν οι drivers της AMD, κριμα γιατι σαν καρτες ειναι πολυ vfm.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μια χαρά είναι οι οδηγοί της AMD για SingleGPU, μάθετε επιτέλους να τα κάνετε σωστά πριν ρίξετε οποιοδήποτε κράξιμο. Κατέβασε τον Atiman Uninstaller, απενεργοποίησε το UAC, κατέβασε τους 13.3 Beta 3 και κάνε πρόγραμμα. Απλά είναι τα πράγαμτα και χωρίς προβλήματα, εσείς τα κάνετε με προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα