JohnVani18 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Βγήκαν οι 11.5.. Λέω να τους βάλω το Σ/Κ που θα έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο για τυχόν απρόοπτα :Ρ Εμ.. Το ανέφερα χθές..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Εμ.. Το ανέφερα χθές..? Πρέπει να το λέμε τουλάχιστον μία φορά την μέρα.. Στην πραγματικότητα είμαι από αυτούς που δεν βλέπουν ούτε ένα ποστ παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Χαχα! Κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xatzis Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Καλά συνέχεια καινούριες εκδόσεις. Κοιτάς το changelog βλέπεις συνέχεια φτιάχνουνε φτιάχνουνε... Περνάς τους νέους drivers και περιμένεις να λυθούν τα προβλήματα σου...αλλά πάλι στο τελική με αυτά μένεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Το Mouse Lag δεν φτιάχτηκε ακόμα.... Βέβαια κάποιοι δεν το έχουν αλλά οι περισσότεροι περιμένουν fix εδώ και μήνες Αυτό το mouse lag είναι αυτό που συμβαίνει όταν κινείς τον mouse cursor στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης; Το έχω και εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Επειδή στα XP (μου) δεν εγκαθίστανται το ccc, υπάρχει άλλος τρόπος για ρυθμίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 AMD Catalyst 11.5a Hotfix (8.85.6 RC2 - May 12) AMD Catalyst™ Driver 11.5a Hotfix Feature: Includes performance optimizations and resolves various quality issues for the upcoming release of Brink™ Resolves transcoding video lagging issues seen when converting multiple H.264 clips to MPEG2 Blu-ray video Resolves the intermittent mouse cursor lag issue seen by some users Resolves intermittent flickering issues seen in the following applications in a system using an AMD Radeon™ HD 6000 series graphics card with DDR3 memory and running in DirectX® 9 mode: * Civilization 5 * Dead Rising 2 * Fallout 3 * Mafia 2 * NBA 2010 * ShenGuiChuanQi * Starcraft 2 * Warcraft III * World of Warcraft * Support for additional Stereo 3D-capable displays: * Viewsonic V3D241wm-LED * 3D Projectors Νέο! Atiman Uninstaller v.5.0.0 Επειδή στα XP (μου) δεν εγκαθίστανται το ccc, υπάρχει άλλος τρόπος για ρυθμίσεις; Ati tray tools ή RadeonPro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Catalyst 11.5a RC3 May 16 http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst115ahotfix.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 AMD Catalyst Application Profile 11.5 CAP2 Έρχεται και ο 11.5a RC4 σύντομα ο οποίος θα φτιάχνει το Performance του Brink 100% αυτή τη φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 To hotfix το κάνουμε εγκατάσταση πάνω στους 11.5 ή βγάζουμε πλήρως τους 11.5 και το περνάμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ποτέ δεν βάζεις νέο driver πάνω σε παλιό driver.... Ο Hotfix είναι ολοκληρωμένος driver άρα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ναί το πρόσεξα.. Νόμιζα είναι fix κάπου 5-10ΜΒ, όχι ολοκληρωμένος driver.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ποτέ δεν βάζεις νέο driver πάνω σε παλιό driver.... Ο Hotfix είναι ολοκληρωμένος driver άρα..... πάντως,να σου πώ την αληθεια,εγώ πάντα απο πάνω τους βάζω, ειτε οταν ειχα νβιντια,είτε οταν ειχα ατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ναί το πρόσεξα.. Νόμιζα είναι fix κάπου 5-10ΜΒ, όχι ολοκληρωμένος driver.. Και εγώ έτσι νόμιζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Έρχονται οι RC4 σε 2-3 μερούλες. Update - we will have Brink and Witcher 2 hotfix driver released this week. (hoping in the next couple of days). Stay tuned Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα