thanospr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Εβαλε κανεις τους 13.1 για την 7χχχ σειρα;Εχουν μεγαλα προβλημματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει δυσαρεστηθεί από αυτή την κατάσταση. Πρώτον έπρεπε να περάσουν 3 μήνες (!) για να βγει νέος οδηγός, επειδή (δεύτερον και πιο σημαντικό) υπάρχει θέμα με το microstuttering. Αν είμαι ο μόνος σε όλο τον κόσμο, πάσο. To πρωτο δεν μας πειράζει, εαν και εφόσον οποτε βγαίνουν υπαρχει και σοβαρη βελτίωση... πραγμα βέβαια που μεχρι τώρα δεν συμβαίνει, Το δεύτερο στην κυριολεξια μας έχει σπασει τα @@ .. να δω ποτε και αν θα το διορθώσουν .. αν και στις 58ΧΧ νομίζω έιναι λίγο καλύτερα τα πράγματα απο τις νέες σειρές! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 τους κατεβάζω τώρα αν και θα πάρει ώρα γιατί πρέπει να έχει πέσει κόσμος και έρχεται με 20κβ/ς . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει δυσαρεστηθεί από αυτή την κατάσταση. Πρώτον έπρεπε να περάσουν 3 μήνες (!) για να βγει νέος οδηγός, επειδή (δεύτερον και πιο σημαντικό) υπάρχει θέμα με το microstuttering. Αν είμαι ο μόνος σε όλο τον κόσμο, πάσο. Φανουλη εχει εδω και καιρο ανακοινωσει φιλε οτι θα βγαζει ανα τριμηνο οδηγους με πιο αισθητες βελτιωσεις.Πραγμα που ισχυει. Για το microstuttering εχεις δικιο αλλα δεν ειναι και καπως γενικοτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπλες Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Έκανες απεγκατάσταση πρώτα τους προηγούμενους; Δεν χρειάστηκε να το κάνω ποτέ, πάντα άρχιζα την εγκατάσταση πάνω από τους προηγούμενους, αλλά που ξέρεις; Δοκίμασε με την ευκαιρία και το καινούριο πρόγραμμα απεγκατάστασης της AMD, AMD Catalyst Un-install Utility άμα θέλεις, αν και από τον πίνακα ελέγχου των Windows δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. φιλε δεν γίνετε τιποτα τελικά εκανα φορματ ! να κανω και μια ερωτηση οι οδηγοί AMD Catalyst ειναι και για λαπτοπ η μήπως ειναι για μονο για σταθερους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 εγω ειδα μεγαλη διαφορα με την 7850 με αυτο το Microstuttering τοσο καιρο νομιζα οτι ετρωγα bottleneck απο cpu στα παιχνιδια και εκνευριζομουνα μολις γλιτωσα απο περιττο εξοδο αναβαθμισης cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Οι mobility είναι για λαπτοπ αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 λοιπόν το προγραμματάκι που έβαλε το μέλος ahristos μια χαρά λειτουργικότητα είναι ( σε βάθος βέβαια δεν ξέρω τι κάνει πάντως τους έβαλε τους προηγούμενους άνετα. Τώρα οι drivers στην δικιά μου σειρά κάρτα hd5850 με 2-3 παιχνίδια που τεστάρω ( παίζω ) δεν είδα διαφορά. εγω ειδα μεγαλη διαφορα με την 7850 με αυτο το Microstuttering τοσο καιρο νομιζα οτι ετρωγα bottleneck απο cpu στα παιχνιδια και εκνευριζομουνα μολις γλιτωσα απο περιττο εξοδο αναβαθμισης cpu δηλαδή τι προβλήματα είχες ..? Και που είδες διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 εβλεπα αρκετα fps στα παιχνιδια (40πχ) και παρ ολα αυτα μου φαινοταν ενοχλητικο. μονο οταν ειχε 60 ειχε καλη ροη η εικονα στην αρχη νομιζα οτι ηταν ιδεα μου και οτι εγω ειμαι περιεργος...αλλα δενε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 φιλε δεν γίνετε τιποτα τελικά εκανα φορματ ! να κανω και μια ερωτηση οι οδηγοί AMD Catalyst ειναι και για λαπτοπ η μήπως ειναι για μονο για σταθερους Οι AMD Mobility Radeon Notebook Drivers είναι για laptops, αλλά μερικές εταιρίες δεν συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και δέχονται μόνο τους δικούς τους. Απ' ότι ξέρω οι Toshiba, Sony και Panasonic θέλουν να κατεβάσεις τους οδηγούς που δίνουν στο site τους. Σημείωση: Όχι φορμάτ βρε αδερφέ, αυτά τα κάναμε στα Windows XP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Το performance patch αξίζει ή να μείνουμε στους 12.6 εμείς με σειρά κάτω απο 5? υγ : εδώ ακόμα υποστηρίζουν τις AGP, κανένα update μέσα στο '13 δεν θα σκάσει και για εμάς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εγω οταν παω να κανω unistall τους drivers μαυριζει η οθονη και δεν κανει τιποτα ενω δειχνει οτι παιρνει σημα.Την προηγουμενη φορα περιμενα μιση ώρα.Μετα κανω hard reset και μπαινω σε safe mode και απο εκει κε περα δεν εχω προβλημμα.γιατι μου το κανει αυτο ξερετε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δεν θα ξαναδεις κάτι official για την σειρά HD4000. Ok το έβαλα. Είχα δει και πιο παλιά τέτοιους modded drivers αλλά δεν ήξερα κατά πόσο ήταν stable. Το performance patch αξίζει ή να μείνουμε στους 12.6 εμείς με σειρά κάτω απο 5? υγ : εδώ ακόμα υποστηρίζουν τις AGP, κανένα update μέσα στο '13 δεν θα σκάσει και για εμάς? Κοίτα, εγώ το έβαλα. Εάν βγει νέος official driver θα το βάλω και αυτόν αλλά μέχρι τότε........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εγώ είμαι κομπλέ με τους 12.6, ακόμα και το Far Cry 3 έτρεχε φοβερά, και δεν έχω όρεξη να μου κάνει νερά, γι' αυτό και ρωτάω.. Θα τους έχω στην άκρη και αν μου έρθει όρεξη για "πειράματα" ίσως να περάσω τα modded αρχεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εγώ είμαι κομπλέ με τους 12.6, ακόμα και το Far Cry 3 έτρεχε φοβερά, και δεν έχω όρεξη να μου κάνει νερά, γι' αυτό και ρωτάω.. Θα τους έχω στην άκρη και αν μου έρθει όρεξη για "πειράματα" ίσως να περάσω τα modded αρχεία. Τώρα που τσέκαρα, είδα ότι βελτιώθηκαν τα fps στην Βοστόνη στο AC3 (μην φανταστείς τίποτα τρελό, απλά κάπως καλύτερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα