Πέτρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Με το 24/7 προφίλ μου για oc, ενώ γενικά πάνε πολύ καλά, συμβαίνει το εξής: Κάποια στιγμή, ενίοτε άκυρη εντελώς, θα κολλήσει ο οδηγός, θα κλείσει μόνος του. Το σύστημα δεν κολλάει, όπως είχα με την προηγούμενη έκδοση. Αν όμως πάω να ξαναξεκινήσω το Adrenaline, δεν θα ξεκινήσει ποτέ. Απλά αρνείται. Επανεκκίνηση το σύστημα και στρώνει, αλλά δεν είναι normal συμπεριφορά αυτή. Για τα κολλήματα, θα κοιτάξω μήπως θέλει ένα τσακ τάση παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Με το 24/7 προφίλ μου για oc, ενώ γενικά πάνε πολύ καλά, συμβαίνει το εξής: Κάποια στιγμή, ενίοτε άκυρη εντελώς, θα κολλήσει ο οδηγός, θα κλείσει μόνος του. Το σύστημα δεν κολλάει, όπως είχα με την προηγούμενη έκδοση. Αν όμως πάω να ξαναξεκινήσω το Adrenaline, δεν θα ξεκινήσει ποτέ. Απλά αρνείται. Επανεκκίνηση το σύστημα και στρώνει, αλλά δεν είναι normal συμπεριφορά αυτή. Για τα κολλήματα, θα κοιτάξω μήπως θέλει ένα τσακ τάση παραπάνω. Αυτά που τα έκανε και σε μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Από περιέργεια, αυτά τα προβλήματα τα έχετε με τι κάρτα; Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα από drivers, εδώ και πάρα πολύ καιρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Occultist είπε Από περιέργεια, αυτά τα προβλήματα τα έχετε με τι κάρτα; Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα από drivers, εδώ και πάρα πολύ καιρό... Αυτά που αναφέρω, είναι συμπεριφορά με τους 19.12.2/3. Με παλιότερους όλα πήγαιναν μια χαρά (μέχρι και τους 19.12.1 που ξαναέβαλα μεταξύ 19.12.2 και .3). Η κάρτα είναι μια V56 Pulse με BIOS XFX64. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Πέτρος είπε Αυτά που αναφέρω, είναι συμπεριφορά με τους 19.12.2/3. Με παλιότερους όλα πήγαιναν μια χαρά (μέχρι και τους 19.12.1 που ξαναέβαλα μεταξύ 19.12.2 και .3). Η κάρτα είναι μια V56 Pulse με BIOS XFX64. Ε, στην ουσία μονταρισμένη εκτός προδιαγραφών και με άκυρο BIOS. Δεν φταίνε οι driver - απλώς με κάποιες εκδόσεις τα πάει καλύτερα το πείραμα... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από Occultist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Occultist είπε Ε, στην ουσία μονταρισμένη εκτός προδιαγραφών και με άκυρο BIOS. Δεν φταίνε οι driver - απλώς με κάποιες εκδόσεις τα πάει καλύτερα το πείραμα... Ναι, εννοείται αυτό. Δεν μπορώ μόνο να καταλάβω το γιατί αφού κολλήσει ο οδηγός και κλείσει, δεν επανέρχεται με τίποτα. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοια συμπεριφορά, ποτέ πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Ναι, εννοείται αυτό. Δεν μπορώ μόνο να καταλάβω το γιατί αφού κολλήσει ο οδηγός και κλείσει, δεν επανέρχεται με τίποτα. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοια συμπεριφορά, ποτέ πριν. Το έχω ξαναδεί (αν και δεν είναι συχνό), σε άλλα rig, επί εποχής WinXP και Win7, και με ATI/AMD και με Nvidia. Στην ουσία, σβήνει η κάρτα - για τον οποιονδήποτε λόγο. Αν χρησιμοποιείς (πρώην) wattman profile, αυτούσιο από τους προηγούμενους driver, κάνε τον κόπο και επιβεβαίωσε τις τιμές-ρυθμίσεις μία-μία, με το χέρι. Εγώ είδα ότι στην "μεταφορά" στον καινούργιο tuner, είχαν περάσει και αρκετές άκυρες τιμές. Ενδεχομένως να σου δημιουργεί προβλήματα αστάθειας το γεγονός... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από Occultist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, Occultist είπε Το έχω ξαναδεί (αν και δεν είναι συχνό), σε άλλα rig, επί εποχής WinXP και Win7, και με ATI/AMD και με Nvidia. Στην ουσία, σβήνει η κάρτα - για τον οποιονδήποτε λόγο... Δεν κατάλαβες...η κάρτα λειτουργεί κανονικά. Αν επαναφέρω προφίλ από 3rd party tool (πχ OverdriveNTool) το παίρνει και παίζει κανονικά. Οι Adrenaline δεν επανέρχονται παρά μόνο με restart τον υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν κατάλαβες...η κάρτα λειτουργεί κανονικά. Αν επαναφέρω προφίλ από 3rd party tool (πχ OverdriveNTool) το παίρνει και παίζει κανονικά. Οι Adrenaline δεν επανέρχονται παρά μόνο με restart τον υπολογιστή. Πες το και έτσι, ρε επιστήμονα...😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Με φορμάτ κ 19.12.3 όλα οκ από μένα 5700ΧΤ Pulse 1909v Win 10 Pro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Με φορμάτ κ 19.12.3 όλα οκ από μένα 5700ΧΤ Pulse 1909v Win 10 Pro Άμα είναι να φτλασω σε format για να λειτουργήσει σωστά το μαμίδι... Η διαφορά πάντως από 19.12.2 σε 12.3 είναι πολύ μεγάλη (από συχνά προβλήματα σε σπάνια προβλήματα), οπότε ελπίζω να τη σκαπουλάρω μέρες που είναι και δεν πολυείμαι σπίτι μέχρι τους (μεθ)επόμενους και να στρώσει κι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπλε οθόνη είχα στους 11.3 και 12.1 με τη παλιά εγκατάσταση και όταν άνοιγα το Call of Duty Επίσης κρασαρισμα του driver /αδυναμία να ανοίξει το control panel του κλπ όπως κ συ με την παλιά εγκατάσταση. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Βρε καλα κάνω και μένω στους 11.2 που είμαι stable. Ούτε ένα κρασαρισμα φτου φτου. Όταν με το καλό φτιάξουν και σταθεροποιηθούν οι νέοι τους περνάω. Για ένα 10% περίπου σε επιδόσεις δεν ξέρω αν αξίζει ακόμα να ρισκάρεις 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Πετρο με παλαιοτερες εκδοσεις μου το εκανε και μενα αυτο. Δεν ανοιγε το control panel με τιποτα και ηθελε επανεκκινηση. Ενα εκ των προβληματων και αυτο,μη το ψαχνεις. Πλεον δε μου το κανει η το κανει παρα πολυ σπανια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extinction Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Rollback σε 19.11.3 από 19.12.2/3, έχω -1.5% λιγότερη απόδοση (Σύμφωνα με UserBenchmark πριν και μετά) αλλά έχω βρει την ησυχία μου.. Κανένα Crash ή Μαύρη Οθόνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα