panos0100 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Με ddu το έκανα και εγώ, άλλα πάλι τα ίδια, εκτός αν έχει θέμα η καρτα, αλλα αυτο με τις μαυρες οθονες το εκανε σε ολη την σειρα 2χχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, panos0100 είπε Με ddu το έκανα και εγώ, άλλα πάλι τα ίδια, εκτός αν έχει θέμα η καρτα, αλλα αυτο με τις μαυρες οθονες το εκανε σε ολη την σειρα 2χχ Δε ξερω Τι να σου πω δες τη καρτα σε άλλο pc κανενος φιλου μηπως εχει θεμα επισης ο νεος driver δεν ειχε θεμα σε φιλο που παιζει με 7970 με βιος απο R9 280x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, jack124 είπε Δεν μου τον βγάζει το site εμένα Επίσης δεν έχουμε μεγάλο update? Περίεργο Το μεγαλο update θα ερθει μεχρι το τελος Δεκεμβριου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε Δε ξερω Τι να σου πω δες τη καρτα σε άλλο pc κανενος φιλου μηπως εχει θεμα επισης ο νεος driver δεν ειχε θεμα σε φιλο που παιζει με 7970 με βιος απο R9 280x Τότε έχει θέμα η κάρτα, εχτές που είδα την μπλε οθόνη έλεγε ένα μήνυμα page fault in nopaged area Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Στις 3/12/2019 στις 6:48 ΜΜ, panos0100 είπε Τότε έχει θέμα η κάρτα, εχτές που είδα την μπλε οθόνη έλεγε ένα μήνυμα page fault in nopaged area Εκτός και αν κλοκάρεις το οτιδήποτε στο σύστημά σου. Μπορεί να κλωτσάει από εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Occultist είπε Εκτός και αν κλοκάρεις το οτιδήποτε στο σύστημά σου. Μπορεί να κλωτσάει από εκεί... οχι την εχω στα κανονικα, δοκιμασα να την κανω underclock εκει σταματησε να το κανει, αλλα εχασα 12 fps στα παιχνιδια, την ξανα εβαλα οπως ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, panos0100 είπε οχι την εχω στα κανονικα, δοκιμασα να την κανω underclock εκει σταματησε να το κανει, αλλα εχασα 12 fps στα παιχνιδια, την ξανα εβαλα οπως ηταν Λέω για το σύστημα συνολικά. Μπορεί να έχεις default την κάρτα και oc το cpu ή ram. Μπορεί να σου χτυπάει από εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Occultist είπε Λέω για το σύστημα συνολικά. Μπορεί να έχεις default την κάρτα και oc το cpu ή ram. Μπορεί να σου χτυπάει από εκεί... Όχι όλα είναι στα κανονικά δεν ξερω κιόλας να κανω OC και ουτε θέλω να κανω θα προτιμησω μια αναβάθμιση πάρα να κάνω OC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, panos0100 είπε Όχι όλα είναι στα κανονικά δεν ξερω κιόλας να κανω OC και ουτε θέλω να κανω θα προτιμησω μια αναβάθμιση πάρα να κάνω OC Πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι που έχουν αυτό το αποτέλεσμα. Μπορεί να φταίει η κάρτα γραφικών, αλλά μην το δένεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Tο μεγάλο Update της AMD. Έρχεται.. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από jack124 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, jack124 είπε Tο μεγάλο Update της AMD. Έρχεται.. Καμια πληροφορία παραπάνω, έχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Occultist είπε Καμια πληροφορία παραπάνω, έχουμε; Εχω γραψει εδω αναλυτικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Το GPU-Z πήρε update σήμερα.. Παίζει να βγουν πολύ σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Radeon Software 2020: New UI (now also available in-game) AMD Link enhancements (new ultra bitrate (50 Mbps, x265 encoding, instant GIFs) Cleaner interface Unified look for Radeon Software App Radeon Boost Faster, more fluid gaming by adjusting the resolution Little to no perceptible change in image quality More responsive Support for 8 games at launch: Overwatch (up to 38% faster), PUBG (up to 22% faster), Borderlands 3, Shadow of the Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider (up to 10% faster), Destiny 2, GTA5, COD WW2 Tuning Tab Custom tune your graphics card and get additional performance for your game Simplified view and auto-tuning presets for notice users Advanced engine, memory, voltage and fan settings for enthusiasts Easily track your system performance while you game Streaming Tab Stream your game or desktop directly online Improved stability Easy to launch, configure and use directly from your game Dedicated control area for streaming Mixer, Twitch, Youtube support, multiple scenes etc. DirectML media filers Visual noise reduction and upscaling filters utilizing machine learning Image Sharpening Clearer details where they matter, with less than 2% impact on performance Adds DX11 games Control degree of sharpness Toggle on/off while in game Radeon Anti-lag Reduces input lag, delivering quicker responses Adds DX9 support for pre-RX5000 GPUs Global activation Integer Display Scaling Gives classic games a retro, pixel-art-style look Ultra-crisp scaling option for high-PPI displays No-performance-cost option Web Browser integrated browser helps gamers get important information Direct access to video tutorials System status Get notified if your hardware is below minimum developer game specification Quickly check your AMD Link connection status It’s never been easier to keep your system up to date Game Center Launch your games from one location regardless of store Adjust Radeon Software settings on each game Track gaming and performance stats User profiles Gaming/eSports/Standard Ideal for novice users One-click presets Installer One-Click setup with improved factory reset Keep my settings between installation Up to 34% faster install time 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 https://www.techpowerup.com/review/amd-radeon-software-adrenalin-2020-driver-update-performance/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα