Πέτρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μην ξέρει κανείς γιατί πλέον δεν μπορώ με κανένα τρόπο να ξεφορτωθώ το θέμα σε λαπιτόπι με APU (A8 7410 με R5) με τους οδηγούς που μόλις εγκαθίστανται, μετά την επανεκκίνηση, ξεκινά και κάνει σπασίματα το ποντίκι, κάθε 3-4'' για 1''? Για αρκετό καιρό είχα κάνει το κόλπο με την ενεργοποίηση της "ουράς" του δείκτη και λειτουργούσε χωρίς θέμα. Από ένα σημείο και μετά (από πριν το καλοκαίρι), ούτε αυτό πια λειτούργησε και η μόνη "λύση" ήταν να είναι τα γραφικά χωρίς οδηγό, με τον generic AMD. Λειτουργούσε ο υπολογιστής μεν, αλλά σε οποιαδήποτε δουλειά θα έμπαινε η gpu, δεν... Δεν είναι δικό μου, οπότε αφού δεν είχε θέμα η κάτοχος, όλα καλά. Πλέον έχει και έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Βρήκα κάποιες συμβουλές εδώ και εκεί, αλλά τίποτα δεν έπιασε. Οκ, θα μπορούσα να βάλω τους οδηγούς που είχε αρχικά (16.χ.χ) όπου αν θυμάμαι σωστά δεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά μου φαίνεται αστείο. Ιδέες? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 https://community.amd.com/thread/234951 Παρατήρησε κανείς κάτι τέτοιο; Εγώ ναι και το έλυσα αφού έκλεισα το freesync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/12/2018 στις 1:41 ΜΜ, Πέτρος είπε Μην ξέρει κανείς γιατί πλέον δεν μπορώ με κανένα τρόπο να ξεφορτωθώ το θέμα σε λαπιτόπι με APU (A8 7410 με R5) με τους οδηγούς που μόλις εγκαθίστανται, μετά την επανεκκίνηση, ξεκινά και κάνει σπασίματα το ποντίκι, κάθε 3-4'' για 1''? Για αρκετό καιρό είχα κάνει το κόλπο με την ενεργοποίηση της "ουράς" του δείκτη και λειτουργούσε χωρίς θέμα. Από ένα σημείο και μετά (από πριν το καλοκαίρι), ούτε αυτό πια λειτούργησε και η μόνη "λύση" ήταν να είναι τα γραφικά χωρίς οδηγό, με τον generic AMD. Λειτουργούσε ο υπολογιστής μεν, αλλά σε οποιαδήποτε δουλειά θα έμπαινε η gpu, δεν... Δεν είναι δικό μου, οπότε αφού δεν είχε θέμα η κάτοχος, όλα καλά. Πλέον έχει και έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Βρήκα κάποιες συμβουλές εδώ και εκεί, αλλά τίποτα δεν έπιασε. Οκ, θα μπορούσα να βάλω τους οδηγούς που είχε αρχικά (16.χ.χ) όπου αν θυμάμαι σωστά δεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά μου φαίνεται αστείο. Ιδέες? Ευχαριστώ. A workaround is : Open AMD Radeon Settings Open the Display tab and select the affected display Click on Specs Click on Override Disable “HDCP Support” For the mouse lag. - Το ειχα γραψει στο guru3d και βοηθησε αρκετα ατομα. Στις 23/12/2018 στις 1:35 ΠΜ, HateMe είπε https://community.amd.com/thread/234951 Παρατήρησε κανείς κάτι τέτοιο; Εγώ ναι και το έλυσα αφού έκλεισα το freesync. 18.2.2 Driver δηλαδη ο driver πριν 10 μηνες? Βαλε το τελευταιο DDU σε safe mode και κανε μια καθαρη εγκατασταση 18.12.3 Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Balantakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Balantakos είπε A workaround is : Open AMD Radeon Settings Open the Display tab and select the affected display Click on Specs Click on Override Disable “HDCP Support” For the mouse lag. - Το ειχα γραψει στο guru3d και βοηθησε αρκετα ατομα. 18.2.2 Driver δηλαδη ο driver πριν 10 μηνες? Βαλε το τελευταιο DDU σε safe mode και κανε μια καθαρη εγκατασταση 18.12.3 Typo ήταν. 12** και το έκανε αυτός που έκανε το thread εκεί, όχι εγώ. αχαχα Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από HateMe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @Balantakos Το είδα το post εκεί, σχολίασα εκεί κιόλας. Δυστυχώς, δεν μου βγάζει αυτές τις επιλογές (ή στραβώθηκα). Χρόνια πολλά, με Υγεία! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Πέτρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είδε κανεις διαφορά με τους gpu latest drivers της AMD στο Assassin's Creed Odyssey?(Σε σχέση με τους αμέσως προηγούμενους)? Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theseus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 απεγκατασταση με DDU και εκγατασταση της τελευταιας εκδοσης..δε μου ανοιγει καθολου το πανελ με τις ρυθμισεις..εβαλα την προηγουμενη εκδοση και παλι τα ιδια..γνωμη κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, theseus είπε απεγκατασταση με DDU και εκγατασταση της τελευταιας εκδοσης..δε μου ανοιγει καθολου το πανελ με τις ρυθμισεις..εβαλα την προηγουμενη εκδοση και παλι τα ιδια..γνωμη κανεις; Μην βάλεις καμία απ τις 2 τελευταίες. Βάλε την προ προηγούμενη. Είναι ό,τι να ναι και οι 2 γενικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 26/12/2018 στις 7:08 ΜΜ, JTRGamer είπε Είδε κανεις διαφορά με τους gpu latest drivers της AMD στο Assassin's Creed Odyssey?(Σε σχέση με τους αμέσως προηγούμενους)? Σε σχέση με τους αμέσως προηγούμενους δε ξέρω, αλλά σε σχέση με 6-7 drivers πίσω, είναι μέρα με τη νύχτα (προς το καλύτερο εννοείται). 18 ώρες πριν, HateMe είπε Μην βάλεις καμία απ τις 2 τελευταίες. Βάλε την προ προηγούμενη. Είναι ό,τι να ναι και οι 2 γενικά. Εγώ πάντως με τον τελευταίο 18.12.3 που είμαι 4-5 μέρες τώρα, όλα κομπλέ. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από GiOrGoSk21 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 18.12.3 Απο την μερα που βγηκε, ολα καλα, κανενα προβλημα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Εγώ πάντως με τους 2 τελευταίους έχω flickering όταν βλέπω σε full screen το οτιδήποτε. Είτε σε media player, είτε YouTube. ΑΝ κλείσω το freesync, εξαφανίζεται. Έβαλα μόλις τον 18.12.1.1 και δεν έχω πια πρόβλημα. Έχω την RX 580 Limited edition παρέα με την https://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Στις 22/12/2018 στις 1:41 ΜΜ, Πέτρος είπε Μην ξέρει κανείς γιατί πλέον δεν μπορώ με κανένα τρόπο να ξεφορτωθώ το θέμα σε λαπιτόπι με APU (A8 7410 με R5) με τους οδηγούς που μόλις εγκαθίστανται, μετά την επανεκκίνηση, ξεκινά και κάνει σπασίματα το ποντίκι, κάθε 3-4'' για 1''? Για αρκετό καιρό είχα κάνει το κόλπο με την ενεργοποίηση της "ουράς" του δείκτη και λειτουργούσε χωρίς θέμα. Από ένα σημείο και μετά (από πριν το καλοκαίρι), ούτε αυτό πια λειτούργησε και η μόνη "λύση" ήταν να είναι τα γραφικά χωρίς οδηγό, με τον generic AMD. Λειτουργούσε ο υπολογιστής μεν, αλλά σε οποιαδήποτε δουλειά θα έμπαινε η gpu, δεν... Δεν είναι δικό μου, οπότε αφού δεν είχε θέμα η κάτοχος, όλα καλά. Πλέον έχει και έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Βρήκα κάποιες συμβουλές εδώ και εκεί, αλλά τίποτα δεν έπιασε. Οκ, θα μπορούσα να βάλω τους οδηγούς που είχε αρχικά (16.χ.χ) όπου αν θυμάμαι σωστά δεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά μου φαίνεται αστείο. Ιδέες? Ευχαριστώ. Κοίτα να δεις... Ο οδηγός που πέρασαν τα Win μόνα τους πάνω από τον 17.7.2 που ήταν ο τελευταίος που δεν εμφάνιζε το θέμα, έκατσε μια χαρά. Έχω full Adrenaline, χωρίς το παραμικρό πια θέμα. Θα κοιτάξω έκδοση κάποια στιγμή, να ξέρω που να ψάχνω άλλη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Στις 4/1/2019 στις 6:30 ΜΜ, HateMe είπε Εγώ πάντως με τους 2 τελευταίους έχω flickering όταν βλέπω σε full screen το οτιδήποτε. Είτε σε media player, είτε YouTube. ΑΝ κλείσω το freesync, εξαφανίζεται. Έβαλα μόλις τον 18.12.1.1 και δεν έχω πια πρόβλημα. Έχω την RX 580 Limited edition παρέα με την https://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html μηπως γινεται καμια πατατια με το καλωδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Balantakos είπε μηπως γινεται καμια πατατια με το καλωδιο? Κυριολεκτικά δοκίμασα 10 (ναι 10) διαφορετικούς drivers και εννοείται με DDU. Δεν έχω σε κανέναν πρόβλημα εκτός απ τους 2 τελευταίους. Δοκίμασα MPC / MPC-BE / VLC κλπ κλπ. Στο forum της amd το έχουν παρατηρήσει αρκετοί το θέμα αυτό. Δεν νομίζω να φταίει το καλώδιο Αν βρω άλλο πάντως θα το δοκιμάσω από περιέργεια. Τώρα πχ βλέπω σειρά με freesync on και είναι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DestinyGR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μια χαζή ερώτηση. Χρειάζεται να κάνω uninstall τους προηγούμενους drivers πριν βάλω την καινούρια έκδοση η απλά κάνω την εγκατάσταση και τους γράφει απο πάνω? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα