Occultist Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, jack124 είπε Μακάρι με τον καινούριο να φτιάξει λίγο την εφαρμογή γιατί μου κολλάει γενικά Τι εννοείς "σου κολλάει"; Δεν είχα ποτέ κανένα θέμα με το Radeon settings... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μου βγάζει πολύ συχνά "Δεν ανταποκρίνεται" και αργεί να ανοίξει κάποιες φορές , όταν είχε βγει 1η φορά τότε ήταν σφαιράτο , τώρα μου έχει θέματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theseus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 μια ερωτηση..ειναι φυσιολογικο που μου δειχνει recommended εκδοση παλαιοτερη απο την εγκατεστημενη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, theseus είπε μια ερωτηση..ειναι φυσιολογικο που μου δειχνει recommended εκδοση παλαιοτερη απο την εγκατεστημενη; Ναι ειναι φυσιολογικο, εσυ παντα θα περνας τον τελευταιο...18.12.1! - Σε αλλα νεα τωρα...leaks! https://videocardz.com/79193/amd-preparing-radeon-software-adreanlin-2019-edition The new driver will be released mid-December. There is an embargo, but at this moment we are unsure if the information and the driver will be released simultaneously. First things first. The new driver is still called Adrenalin, 2019 Edition, despite the fact that it will launch this year, or so I’m told. The driver will bring a handful of enhancements and features, but I will only mention a few. Wattman The driver features new overclocking capabilities, such as one-click overclocking (including the memory – so I’ve heard). This obviously is a direct response to NVIDIA’s Turing OC Scanner, but we have no details on how the AMD tool will work exactly. Our sources claim that new Adrenalin will also support undervolting, yes you heard that right, fully automatic undervolting. This was quite a topic at Vega launch, so I’m looking forward to how efficient this tool will be. Last but not least, I have also heard about fan curvature modifications in new Wattman. Hey Radeon! Have you ever wanted to talk to your graphics card? Well, guess what, AMD will give you this opportunity with Adrenalin 2019 and AMD Link update. You will be able to issue simple commands, but only in English and Chinese. I don’t have a list of all commands yet, but I heard you can ask the software to display FPS for you, should you need it, or take a screenshot (you get the idea). Streaming to VR Headsets The last feature which I found interesting is direct streaming to standalone VR headsets. Think of Steam Link, only for VR headset. I’ve heard the technology is really smooth and lag is hardly noticeable. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, Balantakos είπε Ναι ειναι φυσιολογικο, εσυ παντα θα περνας τον τελευταιο...18.12.1! - Σε αλλα νεα τωρα...leaks! https://videocardz.com/79193/amd-preparing-radeon-software-adreanlin-2019-edition The new driver will be released mid-December. There is an embargo, but at this moment we are unsure if the information and the driver will be released simultaneously. First things first. The new driver is still called Adrenalin, 2019 Edition, despite the fact that it will launch this year, or so I’m told. The driver will bring a handful of enhancements and features, but I will only mention a few. Wattman The driver features new overclocking capabilities, such as one-click overclocking (including the memory – so I’ve heard). This obviously is a direct response to NVIDIA’s Turing OC Scanner, but we have no details on how the AMD tool will work exactly. Our sources claim that new Adrenalin will also support undervolting, yes you heard that right, fully automatic undervolting. This was quite a topic at Vega launch, so I’m looking forward to how efficient this tool will be. Last but not least, I have also heard about fan curvature modifications in new Wattman. Hey Radeon! Have you ever wanted to talk to your graphics card? Well, guess what, AMD will give you this opportunity with Adrenalin 2019 and AMD Link update. You will be able to issue simple commands, but only in English and Chinese. I don’t have a list of all commands yet, but I heard you can ask the software to display FPS for you, should you need it, or take a screenshot (you get the idea). Streaming to VR Headsets The last feature which I found interesting is direct streaming to standalone VR headsets. Think of Steam Link, only for VR headset. I’ve heard the technology is really smooth and lag is hardly noticeable. Παντελώς αδιάφορα χαρακτηριστικά, για την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών - ακόμα και των enthusiast... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Occultist είπε Παντελώς αδιάφορα χαρακτηριστικά, για την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών - ακόμα και των enthusiast... Our sources claim that new Adrenalin will also support undervolting, yes you heard that right, fully automatic undervolting. This was quite a topic at Vega launch, so I’m looking forward to how efficient this tool will be. Last but not least, I have also heard about fan curvature modifications in new Wattman. Καθολου αδιαφορα μπορω να πω...τα αλλα 2 ναι, αλλα δεν θα εχουμε μονο αυτα. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από Balantakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Balantakos είπε Our sources claim that new Adrenalin will also support undervolting, yes you heard that right, fully automatic undervolting. This was quite a topic at Vega launch, so I’m looking forward to how efficient this tool will be. Last but not least, I have also heard about fan curvature modifications in new Wattman. Καθολου αδιαφορα μπορω να πω...τα αλλα 2 ναι, αλλα δεν θα εχουμε μονο αυτα. Θα συμφωνήσω με τον Occultist. Σαν μέγας fan του uv+oc, είμαι σίγουρος πως το auto mode θα είναι full safe επιλογές, ουσιαστικά εντελώς χαλαρές, χωρίς εξατομίκευση ανά κάρτα. Το πιθανότερο είναι πως (όπως και με το OC scanner) θα έχεις τελικό αποτέλεσμα πολύ μακριά από αυτό που μπορείς να πετύχεις με λίγη δική σου προσπάθεια. Εννοείται καλοδεχούμενο, αλλά μέχρι εκεί. Το fun curve, ok...λογική συνέχεια του Wattman. Κάνει τη χρήση εφαρμογών όπως MSI AB όλο και πιο περιττή (όχι όμως και το RTSS που τη συνοδεύει...αλλά εκεί θέλει πολύ ψάξιμο). Πρακτικές βελτιώσεις σε επίπεδο οδηγών θέλουμε (DX11 overhead κλπ) πρώτα από όλα, και επιπλέον "δυνατότητες" στη συνέχεια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Ελπίζω να ισχύουν και για Polaris ολα αυτά. Ωραία θα είναι να διαλέγεις εσύ ένα clock και να κάνει undervolting μόνο του. Επίσης όντως fan curve χρειαζόταν, γενικά σε αυτό το κομμάτι πάσχει το Wattman. Ελπίζω επίσης να το κάνουν να μπορεί να κάνει overrule το bios και να μπορείς να ρυθμίσεις τα fans να είναι always on, μου την σπάει το passive mode μέχρι μια Χ θερμοκρασία. Μπορώ να το κάνω και τώρα με MSI AB ή Speedfan αλλά καλό είναι να υπάρχει στοκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC555paul Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Μετα απο update σε 18.9.3 (απο 18.5.1) έχω corrupted display (συγκεκριμένα εμφανίζονται γραμμές όπως φαίνεται στην εικόνα). Από τότε έχω δοκιμάσει: ddu και επιστροφή σε 18.5.1, ddu και επιστροφή σε 18.2.1 καθώς και update σε 18.10.2 και 18.12.1 αλλα το πρόβλημα παραμένει. Συγκεκριμένα το display είναι κανονικό μόνο όταν δεν έχω κανένα driver, μετά απο ddu δηλαδή. Όλα τα updates ήταν τύπου clean install. Έχω gpu r9 270 και windows 10 64-bit. Ξέρετε σε τί μπορεί να οφείλεται κάτι τέτοιο ή τι μπορώ να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στείλε ένα email εδώ, έχουν λύσει αρκετά θέματα δικά μου με νέους drivers, τράβα τους και βίντεο https://www.amd.com/en/support/contact-email-form Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από jack124 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC555paul Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, jack124 είπε Στείλε ένα email εδώ, έχουν λύσει αρκετά θέματα δικά μου με νέους drivers, τράβα τους και βίντεο https://www.amd.com/en/support/contact-email-form Κάτι τέτοιο θα κάνω μάλλον. Προς στιγμήν είμαι με system restore εντάξει αλλα κάποια στιγμή θα χρειαστεί update. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, PC555paul είπε Καλησπέρα παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Μετα απο update σε 18.9.3 (απο 18.5.1) έχω corrupted display (συγκεκριμένα εμφανίζονται γραμμές όπως φαίνεται στην εικόνα). Από τότε έχω δοκιμάσει: ddu και επιστροφή σε 18.5.1, ddu και επιστροφή σε 18.2.1 καθώς και update σε 18.10.2 και 18.12.1 αλλα το πρόβλημα παραμένει. Συγκεκριμένα το display είναι κανονικό μόνο όταν δεν έχω κανένα driver, μετά απο ddu δηλαδή. Όλα τα updates ήταν τύπου clean install. Έχω gpu r9 270 και windows 10 64-bit. Ξέρετε σε τί μπορεί να οφείλεται κάτι τέτοιο ή τι μπορώ να κάνω? Εγω δεν βλεπω τιποτα στην φωτογραφια που εβαλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Στις 30/11/2018 στις 3:52 ΜΜ, jack124 είπε Μου βγάζει πολύ συχνά "Δεν ανταποκρίνεται" και αργεί να ανοίξει κάποιες φορές , όταν είχε βγει 1η φορά τότε ήταν σφαιράτο , τώρα μου έχει θέματα Δεν είναι θέμα του driver - χρησιμοποιώ AMD εδώ και αιώνες και δε μου έχει κάνει το παραμικρό. Κάτι γενικότερο στο σύστημά σου είναι. Πιθανόν, χρειάζεται format, αν σου κάνει πολλά τέτοια παράξενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC555paul Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Balantakos είπε Εγω δεν βλεπω τιποτα στην φωτογραφια που εβαλες. Η αλήθεια είναι οτι το πήρα printscreen οπότε το πρόβλημα δε φαίνεται (φαινόταν μόνο στο δικό μου μηχάνημα, μετά το κατάλαβα). Υποθέτω κάτι πήγαινε στραβα με συγκεκριμένα χρώματα? Το σωστό θα ήταν να το βγάλω φωτογραφία από καμια εξωτερική πηγη πχ κινητό το οποίο θα κάνω όταν ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα μετά από update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δοκίμασα να χρησιμοποιήσω την HDMI θύρα της κάρτας πριν λίγο (HDMI2.0) για να συνδέσω την οθόνη. Βλέπει την οθόνη, συνδέεται, έχω εικόνα, αλλά δεν ενεργοποιείται το FS για κάποιο λόγο. Ιδέες? Το καλώδιο είναι παλιό, αλλά νομίζω πως δεν χρειάζεται κάποιο "ειδικό" v2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα