ultraex2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Early access /AMD Radeon Adrenalin Edition 18.8.2 Driver https://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-adrenalin-edition-18-8-2-driver-download.html Support For Strange Brigade™ Early Access Known Issues Minor corruption may be observed when launching Strange Brigade™ with Vulkan™ enabled on Windows®7 system configurations. An application hang may occur in Strange Brigade™ on multi GPU enabled systems with both V-Sync enabled in game and Radeon FreeSync enabled on Windows®7 operating system. Radeon Overlay may not show up when toggled in multi GPU system configurations in Strange Brigade™ with Vulkan™ enabled. uppSupport Forort For Stra Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Τίποτα στο site της AMD , πρέπει να κατέβηκε ο driver δεν μου βγάζει ούτε ότι έχω update **Update** Είναι Early Access driver όχι ο 18.8.2 - > https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-strangebrigade Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από jack124 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) @ultraex2003 Φτιαχνε λιγο το ποστ σου, οταν τους βαζεις.. @jack124 Βγηκε ο σωστος😉 https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-18-8-2 - Radeon Software Adrenalin Edition 18.8.2 Highlights: Support For: Strange Brigade™ Up to 5% faster performance in Strange Brigade™ using Radeon Software Adrenalin Edition 18.8.2 on the Radeon™ RX Vega 64 (8GB) graphics card than with Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.8.1 at 3840x2160 (4K). RS-243 Up to 3% faster performance in Strange Brigade™ using Radeon Software Adrenalin Edition 18.8.2 on the Radeon™ RX 580 (8GB) graphics card than with Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.8.1 at 2560x1440 (1440p). RS-244 F1™2018 Fixed Issues: Some games may experience instability or stutter when playing with FRTC and Instant Replay enabled. Upgrade Advisor may not appear in Radeon Settings game manager. Far Cry™5 may experience dimmed or grey images with HDR10 enabled on some system configurations. Far Cry™5 may experience an application hang when changing video settings on some system configurations. Radeon Chill min and max values may not sync on multi GPU system configurations. Radeon FreeSync may fail to enable when playing Call of Duty®: Black Ops 4. Known Issues: Radeon FreeSync may fail to enable when playing Monster Hunter™: World. Some DirectX®12 gaming applications may experience instability while recording with Radeon ReLive on system configurations using Radeon R9 290 and Radeon R9 390 series graphics products." Cursor or system lag may be observed on some system configurations when two or more displays are connected and one display is powered off. Radeon RX Vega Series graphics products may experience elevated memory clocks during system idle. Strange Brigade™ may experience fps drops on multi GPU enabled system configurations when Enhanced Sync is enabled and Vulkan™ API is enabled. Flickering may be observed on some displays when Radeon FreeSync is enabled with Radeon ReLive enabled and recording. Video profiles may not correctly apply on web browser video content. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από Balantakos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Balantakos είπε @ultraex2003 Φτιαχνε λιγο το ποστ σου, οταν τους βαζεις.. @jack124 Βγηκε ο σωστος😉 https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-18-8-2 - Radeon Software Adrenalin Edition 18.8.2 Highlights: Support For: Strange Brigade™ Up to 5% faster performance in Strange Brigade™ using Radeon Software Adrenalin Edition 18.8.2 on the Radeon™ RX Vega 64 (8GB) graphics card than with Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.8.1 at 3840x2160 (4K). RS-243 Up to 3% faster performance in Strange Brigade™ using Radeon Software Adrenalin Edition 18.8.2 on the Radeon™ RX 580 (8GB) graphics card than with Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.8.1 at 2560x1440 (1440p). RS-244 F1™2018 Fixed Issues: Some games may experience instability or stutter when playing with FRTC and Instant Replay enabled. Upgrade Advisor may not appear in Radeon Settings game manager. Far Cry™5 may experience dimmed or grey images with HDR10 enabled on some system configurations. Far Cry™5 may experience an application hang when changing video settings on some system configurations. Radeon Chill min and max values may not sync on multi GPU system configurations. Radeon FreeSync may fail to enable when playing Call of Duty®: Black Ops 4. Known Issues: Radeon FreeSync may fail to enable when playing Monster Hunter™: World. Some DirectX®12 gaming applications may experience instability while recording with Radeon ReLive on system configurations using Radeon R9 290 and Radeon R9 390 series graphics products." Cursor or system lag may be observed on some system configurations when two or more displays are connected and one display is powered off. Radeon RX Vega Series graphics products may experience elevated memory clocks during system idle. Strange Brigade™ may experience fps drops on multi GPU enabled system configurations when Enhanced Sync is enabled and Vulkan™ API is enabled. Flickering may be observed on some displays when Radeon FreeSync is enabled with Radeon ReLive enabled and recording. Video profiles may not correctly apply on web browser video content. Σαν να κάνει πιο πολλά προβλήματα (ειδικά με το freesync) από ότι λύνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, Balantakos είπε @ultraex2003 Φτιαχνε λιγο το ποστ σου, οταν τους βαζεις.. @jack124 Βγηκε ο σωστος😉 https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-18-8-2 - Radeon Software Adrenalin Edition 18.8.2 Highlights: Support For: Strange Brigade™ Up to 5% faster performance in Strange Brigade™ using Radeon Software Adrenalin Edition 18.8.2 on the Radeon™ RX Vega 64 (8GB) graphics card than with Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.8.1 at 3840x2160 (4K). RS-243 Up to 3% faster performance in Strange Brigade™ using Radeon Software Adrenalin Edition 18.8.2 on the Radeon™ RX 580 (8GB) graphics card than with Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.8.1 at 2560x1440 (1440p). RS-244 F1™2018 Fixed Issues: Some games may experience instability or stutter when playing with FRTC and Instant Replay enabled. Upgrade Advisor may not appear in Radeon Settings game manager. Far Cry™5 may experience dimmed or grey images with HDR10 enabled on some system configurations. Far Cry™5 may experience an application hang when changing video settings on some system configurations. Radeon Chill min and max values may not sync on multi GPU system configurations. Radeon FreeSync may fail to enable when playing Call of Duty®: Black Ops 4. Known Issues: Radeon FreeSync may fail to enable when playing Monster Hunter™: World. Some DirectX®12 gaming applications may experience instability while recording with Radeon ReLive on system configurations using Radeon R9 290 and Radeon R9 390 series graphics products." Cursor or system lag may be observed on some system configurations when two or more displays are connected and one display is powered off. Radeon RX Vega Series graphics products may experience elevated memory clocks during system idle. Strange Brigade™ may experience fps drops on multi GPU enabled system configurations when Enhanced Sync is enabled and Vulkan™ API is enabled. Flickering may be observed on some displays when Radeon FreeSync is enabled with Radeon ReLive enabled and recording. Video profiles may not correctly apply on web browser video content. bro !!με κινητο οταν τους ανεβαζω δε το παλευω ευκολα με αντιγραφη-επικοληση !! αλλα συνηθως μετα τους φτιαχνω με το σταθερο αλλα με προλαβες !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Έχει και APU Support να ξέρετε ο 18.8.2 !!! Μου κάνει εντύπωση που οι τελευταίοι drivers έχουν APU support και στα release notes της επίσημης σελίδας AMD δεν το ξεκαθαρίζουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikskarda Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Στις 18/7/2018 στις 7:56 ΜΜ, ikskarda είπε με την νεα εκδοση 18.7.1 δεν υπαρχει στο WattMan καθολου ενδειξη για θερμοκρασια. Υπαρχει κανονικα GPU , Memory , Fan με ολα τα αντιστοιχα κουμπακια και γραφηματα αλλα καθολου κατι που να δειχνει τη θερμοκρασια στην R9 390 που εχω στο συστημα, παρα μονο πανω αριστερα. για ακομα μια φορα και με τους 18.8.2 δεν εχω καθολου γραφημα για θερμοκρασια ... στην 18.5.1 δουλευουν μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, ikskarda είπε για ακομα μια φορα και με τους 18.8.2 δεν εχω καθολου γραφημα για θερμοκρασια ... στην 18.5.1 δουλευουν μια χαρα bro !!! Όντως από ένα σημείο και μετά δε υπάρχουν γραφήματα για temps σε νέους drivers άγνωστο γιατί αλλά οκ μη σκας υπάρχει λύση και είναι απλή!!! οδηγιες λοιπόν για επαναφορά temps κλπ κανε το εξης !! πχ αρχιζεις με τη σειρα 1ο) κατεβαζεις 18.5.1 drivers full install το relive εαν θες το βαζεις (προαιρετικο) .........επανεκινηση 2ον) κατεβαζεις πχ 18.8.2 και αρχιζουμε εγκατασταση 3ο)εδω προσοχη κανουμε (προσαρμοσμενη εγκατασταση (οχι ταχυτατη ) και ξετσεκαρουμε το amd settings) το relive (για οποιον το θελει προαιρετικο) 4ο) επανεκινηση και vouala !! πλεον 18.8.2 με temps κλπ Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από ultraex2003 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikskarda Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση και την λυση. πραγματικα δε το ηξερα . αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο. συνηθιζω οταν περναω νεους drivers να κανω πληρης απεγκατασταση των προηγουμενων με το Display Driver Unistaller και οχι να τους περναω απο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, ikskarda είπε συνηθιζω οταν περναω νεους drivers να κανω πληρης απεγκατασταση των προηγουμενων με το Display Driver Unistaller και οχι να τους περναω απο πανω. και εγω αυτο κανω, και τα αφηνω ολα default, και δεν εχω κανενα θεμα γενικα. Δεν εχω τσεκαρει για αυτο που λες, αλλα δεν με ενδιαφερει και πολυ προσωπικα, στειλε ενα bug report απο -> Preferences -> Report Issues Online/Launch Problem Report Wizard. Ενα απο τα 2 ειναι δεν θυμαμαι. 😏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, ikskarda είπε σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση και την λυση. πραγματικα δε το ηξερα . αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο. συνηθιζω οταν περναω νεους drivers να κανω πληρης απεγκατασταση των προηγουμενων με το Display Driver Unistaller και οχι να τους περναω απο πανω. Δε ξέρω γιατί βλέπω και σε ξένα forum ότι και άλλοι τοχουν το θέμα και τοχουν αναφέρει αλλά βλέπω δεν άλλαξε κάτι Τωρα η bug είναι η σκόπιμα η amd αφαίρεσε αυτό το γράφημα δε ξέρω να σου πω προσωπικά Προσωπικά δε με ενδιαφέρει και τόσο αν υπάρχει γράφημα με temps διότι χρησιμοποιώ σε real time msi afterburner για να βλέπω θερμοκρασίες !! Αλλά όπως σου έγραψαν καντους ένα report μήπως και αλλάξει κάτι σε επόμενους drivers!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ καλό για να δηλώσεις bug είναι και αυτό https://support.amd.com/en-us/contact/email-form γιατί σου απαντάνε κιόλας και διευκρινήσεις και όλα Έχουν λύσει(σε επόμενους driver) αρκετά που τους έχω στείλει ειδικά στο laptop Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από jack124 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρέπει να βγήκε ο 18.9.1, αλλά δεν υπάρχει πουθενά και λέει page not found Βγήκε -> https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-18-9-1 Αναφορά σε κείμενο Support For Shadow of the Tomb Raider™ Star Control®: Origins Fixed Issues Radeon FreeSync may fail to enable when playing Monster Hunter™: World. Radeon Settings may sometimes not appear in the right-click context menu on Windows® desktop after Radeon Software installation. AMD Link may fail to connect on Android Pie devices due to authentication failures. Radeon Settings may sometimes popup an error message due to Driver and Radeon Settings version mismatch. Cursor or system lag may be observed on some system configurations when two or more displays are connected and one display is powered off. Some DirectX®12 gaming applications may experience instability while recording with Radeon ReLive on system configurations using Radeon R9 290 and Radeon R9 390 series graphics products. Known Issues Some AMD Ryzen™ Desktop Processors with Radeon™ Vega Graphics system configurations may experience a black screen during installation downgrade to a previous Radeon Software version. A recommended workaround is to perform a clean install during Radeon Software installation. Radeon RX Vega Series graphics products may experience elevated memory clocks during system idle. System configurations with 16+ CPU cores may experience a random system reboot during installation when upgrading Radeon Software from a version older than RSAE 18.8.1. A clean installation is recommended when performing this Radeon Software upgrade. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από jack124 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @jack124 Φτιαξε λιγο το ποστ σου. 😊 Πατα την ''εκκαθαριση μορφοποιησης'' Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από Balantakos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Balantakos είπε @jack124 Φτιαξε λιγο το ποστ σου. 😊 Πατα την ''εκκαθαριση μορφοποιησης'' Το έφτιαξα 😉 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από jack124 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα