Balantakos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 @ultraex2003 Βαλε και τα known issues να ξερει ο κοσμος Known Issues A random system hang may be experienced after extended periods of use on system configurations using 12 GPU's for compute workloads. Destiny 2 may experience an application hang in the mission "Heist" on some Radeon GCN1.0 products. Destiny 2 may experience long load times when the application has been open for extended periods of time. Radeon Overlay may intermittently fail to enable when toggled in some games. FFmpeg application may experience corrupted output for H264 video streams. Resizing Radeon Settings may cause the window to intermittently stutter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 για τους amdαδες για να μη ψαχνουν !!! AMD Chipset Drivers Download v18.10b http://www.guru3d.com/files-details/amd-chipset-drivers-download.html Supports Windows 7/10 for: 7th-Gen AMD A-Series Processors AMD Ryzen Desktop Processor AMD X370 Chipset AMD B350 Chipset AMD A320 Chipset Windows 10 only for AMD Ryzen Threadripper Processor AMD Ryzen Desktop Processor with Radeon Vega Graphics AMD X399 Chipset Package Includes: AMD Chipset Drivers AMD Ryzen Balanced Power Plan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 18.3.3 δυνατά η AMD χαχα https://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Adrenalin-Edition-18.3.3-Release-Notes.aspx Support For Sea of Thieves™ A Way Out™ Vulkan®1.1 Support Product is conformant with the Vulkan® 1.1 Specification. Vulkan and the Vulkan logo are registered trademarks of the Khronos Group Inc. Fixed Issues Forza® Motorsport 7 may experience intermittent stutter during gameplay. Some Radeon ReLive recorded clips may experience corruption or audio distortion when played back. Final Fantasy® XV may experience flickering or disappearing objects during some gameplay in multi GPU enabled system configurations. Star Wars® Battlefront™ 2 may experience a system hang on the initial splash screen in multi GPU enabled system configurations. Known Issues A random system hang may be experienced after extended periods of use on system configurations using 12 GPU's for compute workloads. Destiny 2™ may experience an application hang in the mission "Heist" on some Radeon GCN1.0 products. Destiny 2™ may experience long load times when the application has been open for extended periods of time. Radeon Overlay may intermittently fail to enable when toggled in some games. FFmpeg application may experience corrupted output for H264 video streams. Resizing Radeon Settings may cause the window to intermittently stutter. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Ετοιμοι για Far Cry 5. Download: http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-adrenalin-edition-18-3-4-driver-download.html Radeon Software Adrenalin Edition 18.3.4 Release Notes: Support For Far Cry®5 Fixed Issues Some blockchain workloads may experience lower performance than expected when compared to previous Radeon Software releases. Final Fantasy®XV may experience bright lighting effects on some trees in specific map locations. Known Issues Far Cry®5 may experience flickering issues if a task switch is performed while playing the game using a multi GPU enabled system configuration. A random system hang may be experienced after extended periods of use on system configurations using 12 GPU's for compute workloads. Destiny 2™ may experience an application hang in the mission "Heist" on some Radeon GCN1.0 products. Destiny 2™ may experience long load times when the application has been open for extended periods of time. Radeon Overlay may intermittently fail to enable when toggled in some games. Resizing Radeon Settings may cause the window to intermittently stutter. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 To 1o παιγνίδι με FP16, αν δεν κάνω λάθος. Σαν πρώτα δείγματα, κάτι φαίνεται να κερδίζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Πιστεύω την βδομάδα μετά το Πάσχα θα βγει WHQL μαζί με support για Windows 10 Spring Creators Update 1803 (που βγαίνουν σχεδόν σίγουρα 10 Απρίλη) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Καιρό έχει να βγάλει Drivers η AMD, αν και οι 18.3.4 είναι σταθεροί στα windows 10 (1803, b17133.1). Υπάρχει καμιά πληροφορία για πότε θα έχουμε νέους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, comfuzio είπε Καιρό έχει να βγάλει Drivers η AMD, αν και οι 18.3.4 είναι σταθεροί στα windows 10 (1803, b17133.1). Υπάρχει καμιά πληροφορία για πότε θα έχουμε νέους; Αρχικά η έκδοση των Windows 10 που έχεις δεν είναι αυτή που θα κυκλοφορήσει σε όλους , η 17134.1 είναι η πιο πρόσφατη και είναι ακόμα σε insiders ελπίζω να έχεις πληροφορηθεί γι αυτό , drivers γενικά δεν ξέρουμε πότε , εε αυτήν ή την άλλη βδομάδα κάτι θα βγάλει Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από jack124 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δεν είμαι Insider αλλά ευχαριστώ για το heads up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Driver απο βδομαδα... https://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Adrenalin-Edition-18.4.1-Release-Notes.aspx 401 UNAUTHORIZED <- Που σημαινει οτι εχει ανεβει απλα δεν ειναι Live η σελιδα. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από Balantakos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Στις 28/4/2018 στις 5:43 ΜΜ, Balantakos είπε Driver απο βδομαδα... https://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Adrenalin-Edition-18.4.1-Release-Notes.aspx 401 UNAUTHORIZED <- Που σημαινει οτι εχει ανεβει απλα δεν ειναι Live η σελιδα. και λογικά θα έχουν και Windows 10 April Update support που βγαίνει αύριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Radeon Adrenalin Edition 18.4.1 Support For: Initial support for Windows®10 April 2018 Update Fixed Issues: Water textures may not render or may appear to be missing in World of Final Fantasy™. Stellaris™ may experience an application hang on loading screens. Call of Duty™: World War II may experience corruption during gameplay on some Radeon RX 400 series graphics products. The Radeon ReLive Instant Replay feature may fail to record in some gaming applications unless desktop recording is enabled. Sea of Thieves™ may experience flickering in some game menus on multi GPU enabled system configurations. Known Issues: Rise of the Tomb Raider™ may experience an application hang when launched using DirectX®12 API. World of Tanks™ may experience minor corruption on ground textures. Eyefinity settings may not retain after Radeon Software update. Radeon Overlay may not show all available features when some games are run in borderless fullscreen mode. The Witcher™ 3: Wild Hunt may experience stuttering during gameplay. Destiny™2 may experience increasing load time durations when the game is run for extended periods of time. Some DirectX®9 games or applications may experience a hang or system instability when being run on multi GPU system configurations utilizing four GPUs. Netflix™ playback through a web browser may experience corruption or hangs when using multi GPU enabled system configurations with Radeon RX 400 series or Radeon RX 500 series graphics products. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Περίεργο που μετά από τόσο καιρό δεν έβγαλε WHQL και δεν έχει ούτε APU Support ο driver Επίσης δεν πρέπει να ενώσει και τους Ryzen APU με τους Adrenalin κάποια στιγμή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, jack124 είπε Επίσης δεν πρέπει να ενώσει και τους Ryzen APU με τους Adrenalin κάποια στιγμή ? Οχι δεν υπαρχει λογος να γινει κατι τετοιο, κατα την γνωμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 για τους amdαδες για να μη ψαχνουν !!! AMD Chipset Drivers Download v18.10.0418 http://www.guru3d.com/files-details/amd-chipset-drivers-download.html Description: Supports Windows 7/10 for: 7th-Gen AMD A-Series Processors AMD Ryzen Desktop Processor AMD X470 Chipset AMD X370 Chipset AMD B350 Chipset AMD A320 Chipset Windows 10 only for AMD Ryzen Threadripper Processor AMD Ryzen Desktop Processor with Radeon Vega Graphics AMD X399 Chipset Package Includes: AMD Chipset Drivers AMD Ryzen Balanced Power Plan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα