UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Για να δούμε. Κατεβάζω τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Για "Enhanced Sync", είπαμε φτιάχνουμε game profile που το βάζουμε enable, αλλά ingame επιλέγουμε vsync-off. Σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ένα update σχετικά με το πρόβλημα με την taskbar. Απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τους drivers της AMD αλλά με το user account των windows, όταν κάνεις log in αυτόματα με ms account χωρίς να πληκτρολογείς κωδικό. Κάνοντας μια φορά log out και log in πληκτρολογώντας τον κωδικό εξαφανίζει το πρόβλημα. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στη δική μου περίπτωση. Η λύση είναι δηλαδή να το επαναφέρουμε να ζητάει κωδικό, για να μην κάνουμε logout και να μην bugάρει απ' την αρχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 παιδια επειδη περιμενω να μου ρθει η vega 64, ποιους drivers να κατεβασω για να ειμαι ετοιμος? Κανα λινκ για σταθερους drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 παιδια επειδη περιμενω να μου ρθει η vega 64, ποιους drivers να κατεβασω για να ειμαι ετοιμος? Κανα λινκ για σταθερους drivers? στην προηγουμενη σελιδα προς το τελος εχω ποσταρει λινκ για τον τελευταιο Adrenalin 17.12.1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 στην προηγουμενη σελιδα προς το τελος εχω ποσταρει λινκ για τον τελευταιο Adrenalin 17.12.1 Ευχαριστω φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Η λύση είναι δηλαδή να το επαναφέρουμε να ζητάει κωδικό, για να μην κάνουμε logout και να μην bugάρει απ' την αρχή; Πιθανότατα ναι. Δεν το δοκίμασα γιατί βαριέμαι να πληκτρολογώ τον κωδικό κάθε φορά. Απλά αν μου παρουσιαστεί το πρόβλημα κάνω ένα logout και επανέρχεται. Δεν το κάνει συνέχεια οπότε βολεύομαι έτσι. Μια άλλη λύση, ίσως, είναι να κάνεις login με local account χωρίς κωδικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Πιθανότατα ναι. Δεν το δοκίμασα γιατί βαριέμαι να πληκτρολογώ τον κωδικό κάθε φορά. Απλά αν μου παρουσιαστεί το πρόβλημα κάνω ένα logout και επανέρχεται. Δεν το κάνει συνέχεια οπότε βολεύομαι έτσι. Μια άλλη λύση, ίσως, είναι να κάνεις login με local account χωρίς κωδικό. Το δοκίμασα και φαίνεται να πιάνει. Μπορείς να βάλεις pin (που είναι local μόνο) αντί να πληκτρολογείς τον κωδικό. Απ' το να μη μπορώ να χρησιμοποιήσω το pc, προτιμώ να πατάω 2 νούμερα (εμένα μου το κάνει κάθε φορά και έκανα logout). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Το δοκίμασα και φαίνεται να πιάνει. Μπορείς να βάλεις pin (που είναι local μόνο) αντί να πληκτρολογείς τον κωδικό. Απ' το να μη μπορώ να χρησιμοποιήσω το pc, προτιμώ να πατάω 2 νούμερα (εμένα μου το κάνει κάθε φορά και έκανα logout). Ναι, αν γίνει ποιο συχνό το φαινόμενο σίγουρα θα το κάνω έτσι. Αναρωτιέμαι. Από performance ο adrenaline έχει καθόλου improvement ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι ψιλά ανάξια λόγου και σε συγκεκριμένες τίτλους Από την άλλη ομως δεν ήταν και το focus αυτής της έκδοσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Κακός οδηγός για εμένα (290). Το OSD συνοδεύεται από απίστευτο stutter, με αποτέλεσμα να γίνεται unplayable (χώρια που το το "κουτί", χωρίς διαφάνεια, δεν είναι καθόλου χρηστικό). Θα δούμε και στις επόμενες, αλλά προς το παρόν MSI AB... *Τα παραπάνω στο eternally broken BF1, βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Κατόρθωσε κανεις να κανει συνδεση με το and link μέσω androind συσκευής για πληροφοριες κλπ Εχω δοκιμάσει με 2 συσκευές με android version 6.0 και στα 7αρια και στα 10 και δεν ολοκληρώνει τη σύνδεση ποτε Ουτε χειροκίνητα αλλα ουτε στο auto με σαρωση κωδικου αναφέρει dedline exceeded!! Και σταματάει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Κατόρθωσε κανεις να κανει συνδεση με το and link μέσω androind συσκευής για πληροφοριες κλπ Εχω δοκιμάσει με 2 συσκευές με android version 6.0 και στα 7αρια και στα 10 και δεν ολοκληρώνει τη σύνδεση ποτε Ουτε χειροκίνητα αλλα ουτε στο auto με σαρωση κωδικου αναφέρει dedline exceeded!! Και σταματάει!! με σαρωση QR Code Επιασε με την μια εμενα, και δουλευει κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ναι παίζει μια χαρά και αν κάνεις port forwarding δουλεύει και εκτός lan (ότι πρέπει για να βλέπω πως πάει το mining όταν δεν είμαι σπίτι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα