Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Κάποια entries της registry τα βρίσκει μόνο από Safe Mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Για οτιδήποτε νέο προκύψει σχετικά με τους drivers γράψτε το εδώ μιας και γι'αυτό φτιάχτηκε το σχετικό thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Χτες έβαλα κάμερα στο msn (2009) μετά απο καιρό και παρατήρησα οτι μόλις συνδεθεί μου δείχνει και τα δυο βίντεο πράσινα και παραμορφωμένα. Λεω οκ θα φταίει ο 11.4 pre, βάζω τον 11.3 τα ίδια (πιο πίσω δε πήγα) Στο preview τσεκάρω απο τις ρυθμίσεις την κάμερα και παίζει μια χαρά. Γενικά σε άλλο βίντεο δεν έχω πρόβλημα, αλλά και κάμερα / drivers ή ότι άλλο, δε πείραξα! Έχει κανείς τέτοιο θέμα να δούμε αν είναι απο τους drivers της κάρτας γραφικών ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Εγω σε μια ατι 3850 δεν εχω κανένα πρόβλημα μάλιστα τρέχει πολύ καλύτερα πλέον απο nvidia 9600gt ουτε σπασίματα ουτε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Βγήκαν και οι 11.4 πριν καμία ώρα. http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst114ReleaseNotes.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Αντε ρε jiovani μπραβο και τους περιμενα πως και πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Βγήκαν και οι 11.4 πριν καμία ώρα. http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst114ReleaseNotes.aspx Άντε μήπως δούμε φως. Με τους 11.20 έχω συχνά κρασαρίσματα του Driver. Ένα κάθε 4 μέρες σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Φίλε Heatspreader και εγώ τα ίδια με τους 11.3 (στην PowerColor 5850 μου) αλλα ευτυχώς με τους 11.4 Early Preview ησύχασα. Τώρα να βάλω τους κανονικούς 11.4 ή να κάτσω με τους 'σταθερούς' beta ;; Επεξ/σία 28 Απριλίου 2011 από dhmak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ας κάνει κάποιος sticky αυτό το thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 με τους 11.4 φτιαχτηκε το Bug του fan?το 99% εννοω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δεν ήταν του fan. Ήταν του GPU. Idle usage bug... Η κάρτα δούλευε στο 99% και ας μην έτρεχες κάτι 3D. Το Fan δεν φτάνει ποτέ σε τόσο υψηλό ποσοστό ακόμα και για πολλές ώρες Full Load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 ναι γνωριζω τι ηταν..απλα δεν το διατυπωσα σωστα...ξερουμε αν διορθωθηκε ομως!!εγω αυτο ρωτησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Προσωπικα με τους 11.3 το ειχα το προβλημα.με του 11.4 δεν το εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Εβαλα τους 11.4 και οταν ανοίγω τον firefox ολα είναι θολά εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα (εχω δυο 5770 σε crossfire) με τους 11.3 δεν είχα αυτό το πρόβλημα. To διόρθωσα παιδιά απενεργοποίησα το morphological filtering όμως με τους 11.3 δεν είχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Απενεργοποιείς το Hardware Acceleration στον Firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα