Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω ότι ο PAX λέει να περνάμε το δικό του από πάνω από της Creative, που δε με πολυ-εμπνέουν, τελευταία...

Και λέει ότι περνάς αρχεία χειροκίνητα και πειράζεις .ini - το κάνω και μόνος μου, fubar, άμα είναι... :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από Realtek έχουμε συμβατούς με το FCU? Γιατί κι εγώ απ' την ώρα που τους ξήλωσα δεν έχει bugαρει ξανά η taskbar, αλλά δεν έχω παραμετροποίηση στον ήχο και είναι όπως να 'ναι.

-- sorry για το off topic, απλά σχετίζεται και με τους drivers γραφικών --

Χθες εκανα αναβαθμιση στα Windows 10 απο τα 7 στα οποια ειχα αναλυση 1360χ768 και στα 10 δεν την εχει.

Specs CPU:Intel 2 quad Q9300 RAM:4 GB DDR2 Motherboard : G31M-S GPU:ATI RADEON HD4870

Χθες εκανα αναβαθμιση στα Windows 10 απο τα 7 στα οποια ειχα αναλυση 1360χ768 και στα 10 δεν την εχει.

Specs CPU:Intel 2 quad Q9300 RAM:4 GB DDR2 Motherboard : G31M-S GPU:ATI RADEON HD4870

επισημα  δεν υποστηριζετε με οδηγους  για 10  η καρτα σου  αν το κοιταξεις στην amd  μεχρι win 8  εχει

https://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Driver-Support-for-AMD-Radeon%E2%84%A2-HD-4000%2c-HD-3000%2c-HD-2000-and-older-Series.aspx

δοκιμασε να περασεις αναλογα τo λεiτουργικο  για 10 εχεις  32 η 64  εαν μπουνε οι drivers για win 8

• Like 1

εχει κανεις προβλημα με την διαχειρηση του ανεμιστηρα?

ανεβαζει στροφες χωρις λογο

εχω την 480 4gb της asus

Ποιον driver εχεις...τρεχεις afterburner κλπ?

τους τελευταιους.

οχι, δεν εχω πειραξει τιποτα

ανεβαζει στροφες οταν ζεσταινεται, και μετα για αρκετη ωρα, μενει εκει, παρολο που η θερμοκρασια εχει πεσει στους 45

νεο

ReLive 17.11.3 hotfix driver  for Radeon  RX Vega series

http://www.guru3d.com/news-story/download-radeon-software-crimson-relive-17-11-3-hotfix-driver.html

Fixed Issues

• An intermittent crash issue may be experienced on some Radeon RX Vega series graphics

Link: http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-ReLive-Edition-17.11.4-Release-Notes.aspx

Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.11.4 Highlights

Support For

• Oculus™ Dash Open Beta
  • DOOM® VFR

Fixed Issues

• Adjusting HBCC segment size on Radeon RX Vega series graphics products may cause system instability on certain configurations.
  • A system hang may be experienced when switching display modes in Star Wars™ Battlefront™ II on certain Radeon graphics products in a Crossfire configuration.
  • Incorrect power and clock values may be reported on some Radeon RX Vega series graphics products.

Known Issues

• Some desktop productivity apps may experience latency when dragging or moving windows.
  • Tom Clancy's Rainbow Six® Siege may experience an application hang when breaching walls with grenades or explosives.
  • Rise of the Tomb Raider™ may experience an intermittent application hang during gameplay.
  • A random system hang may be experienced after extended periods of use on system configurations using 12 GPU's for compute workloads.
  • The GPU Workload feature may cause a system hang when switching to Compute while AMD CrossFire is enabled. A workaround is to disable AMD CrossFire before switching the toggle to Compute workloads.
  • Resizing the Radeon Settings window may cause the user interface to stutter or exhibit corruption temporarily.
  • Unstable Radeon WattMan profiles may not be restored to default after a system hang.
  • OverWatch™ may experience a random or intermittent hang on some system configurations. Disabling Radeon ReLive as a temporary workaround may resolve the issue.
  • Radeon RX Vega series graphics products may intermittently experience stability issues while enabling/disabling HBCC.
  • Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ο 17.11.4, μου έχει κάτσει πολύ καλά στο σύστημά μου. Στον Adrenalin, κλασσικά, θα είναι όλα για Vega και τα μισά θα δίνουν προβλήματα, αρχικά...Θα περιμένω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...