p4n0s86 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Για το προβλημα με το taskbar φταιει η MICROSOFT το FCU update ειναι FAIL πολλα bugs.... Εχουν και αλλοι το προβλημα σε αλλα φορουμ.. Έχεις κάποιο link όπου μπορούμε να γράψουμε και να πάρουμε καμιά επίσημη απάντηση; Γιατί ότι έχω βρει είναι "πέρα βρέχει" οι αντιπρόσωποι της MS που απαντάνε και βάζουν την κλασσική κασέτα περί troubleshooting (λες κι αυτούς περιμέναμε) και δεν προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια.
jack124 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω όχι αλλά κάνουν και αυτοί. Απλώς αν θες να έχεις και πίνακα ελέγχου κατέβασε τους απο το site της μητρικής σου. Εγώ τους κατέβασα απο το site της Realtek αρχικά και μετά την εγκατάσταση δεν υπήρχε το control panel του ήχου. Τους κατέβασα απο το site της Gigabyte και όλα κομπλέ, άψογο UI. Πίνακα ελέγχου είχε στην έκδοση 2.81 , στην 2.82 τίποτα Για να μην λέω ανακρίβειες, μου ζήτησε ενημέρωση αφού είχε βγει το Fall Creators. Την ημερομηνία κυκλοφορίας τους να πω την αλήθεια δεν την πρόσεξα. Αν είσαι σίγουρος ότι οι τελευταίοι είναι 26/7 τότε δεν έχουν βγάλει. Ναι 26/7 και έκδοση 2.82 Για το προβλημα με το taskbar φταιει η MICROSOFT το FCU update ειναι FAIL πολλα bugs.... Εχουν και αλλοι το προβλημα σε αλλα φορουμ.. Γενικά υπάρχουν πολλά προβλήματα και freezes άκυρα που πρέπει να τον κλείσεις και να τον ξανά ανοίξεις τον υπολογιστεί για να στρώσει... Ελπίζω να τα φτιάξουν
Balantakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Έχεις κάποιο link όπου μπορούμε να γράψουμε και να πάρουμε καμιά επίσημη απάντηση; Γιατί ότι έχω βρει είναι "πέρα βρέχει" οι αντιπρόσωποι της MS που απαντάνε και βάζουν την κλασσική κασέτα περί troubleshooting (λες κι αυτούς περιμέναμε) και δεν προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια. Εγω μιλησα στο twitter με DM's...και μου ειπαν οτι γνωριζουν για το προβλημα και κοιτανε να το φτιαξουν (του χρονου τετοια μερα μαλλον). Και διαβαζω και στο guru3d ( https://forums.guru3d.com/threads/official-windows-10-rs3-fall-creators-update-build-16299-15.416866/ ) εχουν και αλλα παιδια αυτο το θεμα με το taskbar...ακομα και μετα το update που βγηκε την τριτη...τα ιδια. Πίνακα ελέγχου είχε στην έκδοση 2.81 , στην 2.82 τίποτα Ναι 26/7 και έκδοση 2.82 Γενικά υπάρχουν πολλά προβλήματα και freezes άκυρα που πρέπει να τον κλείσεις και να τον ξανά ανοίξεις τον υπολογιστεί για να στρώσει... Ελπίζω να τα φτιάξουν Ναι ας μιλησουμε για αυτο στο αντιστοιχο θεμα των windows ομως...μην χαλαμε το συγκεκριμενο. 2
ultraex2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Και ενα Tweet απο σημερα... Soon. το περιμενω πως και πως bro !!!! 3
Πέτρος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Kαλό το native Performance monitor που θα δώσει, αλλά αυτό που ενδιαφέρει πραγματικά είναι το Performance σκέτο. 3
Occultist Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μόνο εμένα έχουν ταράξει, οι 17.11.2, σε bsod με thread_stuck_in_device_driver ?
VIRUSD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εγω που τους εχω καμια εβδομαδα μεχρι στιγμης ειναι ολα καλα
Balantakos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μόνο εμένα έχουν ταράξει, οι 17.11.2, σε bsod με thread_stuck_in_device_driver ? Μαλλον ναι 1
Occultist Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μαλλον ναι Δεν είμαι σίγουρος, για το τι φταίει. Τρώω bsod : thread_stuck_in_device_driver και στο Desktop, μερικές φορές...Δοκιμάζω διάφορα και έχω μια ένδειξη ότι μάλλον φταίνε οι driver της Sound Blaster Z, που δεν υποστηρίζουν σωστά το Fall Creators Update... Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2017 από Occultist
Balantakos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν είμαι σίγουρος, για το τι φταίει. Τρώω bsod : thread_stuck_in_device_driver και στο Desktop, μερικές φορές...Δοκιμάζω διάφορα και έχω μια ένδειξη ότι μάλλον φταίνε οι driver της Sound Blaster Z, που δεν υποστηρίζουν σωστά το Fall Creators Update... Δεν εχει καμια σχεση ο driver της Z...γυρνα σε RS2 αμα μπορεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Έτρωγα και 'γω BSODs λόγω των drivers της Creative(X-Fi). Γενικά η Creative δεν το 'χει με τους οδηγούς..Μετά έβαλα το ανεπίσημο πακέτο και ήταν όλα μια χαρά. http://danielkawakami.blogspot.gr/2017/01/sb-x-fi-series-support-pack-40-se.html
Occultist Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν εχει καμια σχεση ο driver της Z...γυρνα σε RS2 αμα μπορεις. Έχει απόλυτη σχέση, γιατί τον πέταξα και σταμάτησαν τα bsod με driver failure, που τα έπαιρνα μέχρι και στο desktop, σχεδόν σε κάθε session. Ξαναγύρισα σε drivers του 2016, που κάποιοι προτείνουν και βλέπουμε. Έτρωγα και 'γω BSODs λόγω των drivers της Creative(X-Fi). Γενικά η Creative δεν το 'χει με τους οδηγούς..Μετά έβαλα το ανεπίσημο πακέτο και ήταν όλα μια χαρά. http://danielkawakami.blogspot.gr/2017/01/sb-x-fi-series-support-pack-40-se.html Έχει και για Sound Blaster Z, αυτός, κάπου;
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δοκίμασε τους PAX: http://www.hardwareheaven.com/community/forums/pax-drivers.174/
Balantakos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Έχει απόλυτη σχέση, γιατί τον πέταξα και σταμάτησαν τα bsod με driver failure, που τα έπαιρνα μέχρι και στο desktop, σχεδόν σε κάθε session. Ξαναγύρισα σε drivers του 2016, που κάποιοι προτείνουν και βλέπουμε. Έχει και για Sound Blaster Z, αυτός, κάπου; http://www.hardwareheaven.com/community/forums/pax-download-z-zx-zxr.193/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα