Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά το DDU χρησιμεύει μετά από αλλαγή κάρτας γραφικών, δεν χρειάζεται κάθε φορά πριν το update του driver να το τρέχετε. Το πολύ πολύ αν θέλετε ντε και καλά clean install τρέξτε το AMD Unistall Utility. Third Party registry cleaners προσωπικά δεν εμπιστεύομαι.

Σχεδον παντα τρεχω DDU, για καθαρη εγκατασταση...εγω παλι δεν εμπιστευομαι το amd unistall utility.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικά με το bug της taskbar έγινε κάτι ή περιμένουμε απ' την MS να το διορθώσει; (ποτέ δηλαδή). Γιατί μόλις έβαλα το AB ξαναbugαρε και αναγκάζομαι να μην το χρησιμοποιώ προς το παρόν.

Σχετικά με το bug της taskbar έγινε κάτι ή περιμένουμε απ' την MS να το διορθώσει; (ποτέ δηλαδή). Γιατί μόλις έβαλα το AB ξαναbugαρε και αναγκάζομαι να μην το χρησιμοποιώ προς το παρόν.

Τι πρόβλημα έχεις με την taskbar;;

Εγώ δεν έχω drivers της Creative, της Realtek έχω. Παίζει να φταίει αυτό δηλαδή; Πάντως έχουν βγάλει drivers μετά το Fall Creators και τους πέρασα. Επίσης έχω δοκιμάσει και χωρίς τον driver ήχου της AMD μήπως κάνει conflict αλλά τίποτα.

Εγώ δεν έχω drivers της Creative, της Realtek έχω. Παίζει να φταίει αυτό δηλαδή; Πάντως έχουν βγάλει drivers μετά το Fall Creators και τους πέρασα. Επίσης έχω δοκιμάσει και χωρίς τον driver ήχου της AMD μήπως κάνει conflict αλλά τίποτα.

Το πρόβλημα δεν είναι το ίδιο όμως; ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. 

Εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα αλλά βρήκα λύση και είμαι κομπλέ. 

1. Deinstall all Creative Drivers and Programs.

2. Restart your PC

3. After Restart do a Windows update and let him install the Creative Soundblaster Driver

4. Restart again

5. Now install the Creative Drivers

6. Restart again

7. Now your Creative z / zx / zxr should work again with no problems.

Έχει βγάλει η realtek drivers για το fall creators ? εμένα λέει 2017/7/26 ο τελευταίος 

• Like 1

Έχει βγάλει η realtek drivers για το fall creators ? εμένα λέει 2017/7/26 ο τελευταίος 

Νομίζω όχι αλλά κάνουν και αυτοί. Απλώς αν θες να έχεις και πίνακα ελέγχου κατέβασε τους απο το site της μητρικής σου. Εγώ τους κατέβασα απο το site της Realtek αρχικά και μετά την εγκατάσταση δεν υπήρχε το control panel του ήχου. Τους κατέβασα απο το site της Gigabyte και όλα κομπλέ, άψογο UI.

• Like 1

Το πρόβλημα δεν είναι το ίδιο όμως; ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. 

Εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα αλλά βρήκα λύση και είμαι κομπλέ. 

1. Deinstall all Creative Drivers and Programs.

2. Restart your PC

3. After Restart do a Windows update and let him install the Creative Soundblaster Driver

4. Restart again

5. Now install the Creative Drivers

6. Restart again

7. Now your Creative z / zx / zxr should work again with no problems.

Μωρέ το πρόβλημα ίδιο ακριβώς είναι, αλλά η λύση πως θα εφαρμοστεί σε μένα όταν λέει Uninstall all Creative drivers, όταν δεν έχω έτσι κι αλλιώς? Εκτός αν όπου Creative εννοείς Realtek για την δική μου περίπτωση, αλλά αν δεν είναι σίγουρο ότι φταίει αυτό, δεν έχω όρεξη να κάτσω να τα ξηλώνω τώρα και να τα ρυθμίζω απ' την αρχή.

ΥΓ. Χωρίς AfterBurner δεν μου bugαρει εμένα πάντως. Επηρεάζει και η ρύθμιση που ανέφερα πιο πίσω που πρέπει να μπει στο OFF.

Για να μην λέω ανακρίβειες, μου ζήτησε ενημέρωση αφού είχε βγει το Fall Creators. Την ημερομηνία κυκλοφορίας τους να πω την αλήθεια δεν την πρόσεξα. Αν είσαι σίγουρος ότι οι τελευταίοι είναι 26/7 τότε δεν έχουν βγάλει.

Για το προβλημα με το taskbar φταιει η MICROSOFT το FCU update ειναι FAIL πολλα bugs....

Εγω ειμαι με RS2...εχω απενεργοποιησει τα updates και ειμαι κομπλε.

Εχουν και αλλοι το προβλημα σε αλλα φορουμ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...