VIRUSD Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ειχα ενα θεμα και εγω καμια φορα με ταινιες που εβλεπα σε σκληρο που τον εχω 7-9 χρονια μου παγωνε την ταινια και μου την κολλουσε..οταν την εβαζα στον κυριο σκληρο που ειναι καινουργιος οπου εχω το λειτουργικο τα προγραμματα και τα παιχνιδια μου την επαιζε κανανικα χωρίς κανενα προβλημα..βαλε να δεις την ταινια απο κανενα usb η εξωτερικο σκληρο αν εχεις να δεις αν στο κανει.Αν υποψιαζεσαι οτι μπωρει να κανει νερα η καρτα και την εχεις κανει oc εγω αν ημουν στην θεση σου θα την γυριζα στους αρχικους χρονισμου και τασης.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Όλα αυτά που αναφέρεις θα γίνουν, απλά σιγά-σιγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Σχετικά με το bug στην taskbar, το μενού κτλ μετά από πολύ ψάξιμο, αλλεπάλληλες δοκιμές και βάλε-βγάλε, ελπίζω να μην προτρέχω, αλλά όλα συνηγορούν στο ότι επιτέλους βρήκα το "fix". Από χθες φαίνεται αρκετά πιο smooth η χρήση, αφού ακόμη και όταν δεν ήταν bugαρισμένο, κάπου σκάλωνε πάλι, ειδικά τα apps που είχα καρφιτσώσει στην taskbar είχαν ένα "lag" στο άνοιγμα. Το πρόβλημα εντοπίστηκε στην επιλογή που πρόσθεσε η MS μετά το Fall Creators Update στις Ρυθμίσεις -> Λογαριασμοί -> Επιλογές εισόδου εκεί που λέει "Χρήση των στοιχείων εισόδου μου για την αυτόματη ολοκλήρωση των ρυθμίσεων της συσκευής μου μετά από ενημέρωση ή επανεκκίνηση". Το έβαλα στο OFF και μετά έκανα uninstall με DDU και καθαρή εγκατάσταση των 17.11.1. Προσεύχομαι να το έλυσα επιτέλους, γιατί είχα φτάσει στα όρια μου με το πρόβλημα, που δεν λύνεται ούτε καν με φορμάτ, ούτε τίποτα. Αν κρατήσει λίγο η χαρά μου (που φτάσαμε να χαιρόμαστε για τέτοια) και επιστρέψει το bug θα κάνω edit. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 17.11.1 WHQL για οποιον ενδιαφερεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 17.11.1 WHQL για οποιον ενδιαφερεται. Κάτι γίνεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Κατέβασα την έκδοση 17.11.1 WHQL (13/11/2017) και το πρόβλημα με την αλλαγή χρωμάτων στα βίντεο των browser( όταν το hardware acceleration είναι on ) λύθηκε ΑΛΛΑ δεν έχει λυθεί στα παιχνίδια ακόμα όταν πατάω το windows bottom .. Αφού έφτιαξε στα βίντεο έγινε η αρχή χαχα Το πρόβλημα το έχω από την έκδοση 17.9.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Κάτι γίνεται AMD.png Τα ίδια μέχρι και αυτή τη στιγμή. Τι γίνεται; Πως θα κατεβάσουμε νέους drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VIRUSD Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γραψε στο google amd 17.11.1 μπες στο site διαλεξε λειτουργικο και κατεβασε τον Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2017 από VIRUSD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Σε λίγο πρέπει να βγαίνει και ο νέος ReLive/Crimson για το Battlefront, μεταξύ άλλων. Στη σχετική σελίδα των οδηγών δεν υπάρχει ο 17.11.1 πια, μόνο ένα "Sorry, something went wrong" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Σε λίγο πρέπει να βγαίνει και ο νέος ReLive/Crimson για το Battlefront, μεταξύ άλλων. Στη σχετική σελίδα των οδηγών δεν υπάρχει ο 17.11.1 πια, μόνο ένα "Sorry, something went wrong" Εχουν προβλημα με την σελιδα εδω και μερες...Αλλα ναι σημερα/αυριο θα βγει καινουριος οδηγος. Εβγαλε και η nvidia πριν λιγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Προχτές που μπήκα πάντως, έβγαζε κανονικά τον 17.11.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VIRUSD Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Υπαρχει και οποιος θελει μπωρει να τον κατεβασει τον driver με τον τροπο που ειπα παραπανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 17.11.2 καινούριοι Optional http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-ReLive-Edition-17.11.2-Release-Notes.aspx Support For Star Wars™ Battlefront™ II Fixed Issues Radeon ReLive recorded clips may experience green corruption or green screen backgrounds. Radeon ReLive may fail to record when switching a game between Fullscreen and Borderless Fullscreen. Radeon Settings may experience a crash or hang when enabling/disabling AMD CrossFire mode on some select Radeon HD 7000 series graphics products. Radeon WattMan user interface may not reflect overclocked or underclocked values for GPU memory. Radeon WattMan may not apply correct reduced voltage values for some Radeon RX 400 and Radeon RX 500 series graphics products. Secondary extended displays may experience green corruption when resuming from display off or sleep modes. Known Issues Radeon RX Vega Series graphics products may experience a system hang on installation in Multi GPU system configurations. A workaround is to do clean install only for Multi GPU enabled systems. Some desktop productivity apps may experience latency when dragging or moving windows. Tom Clancy's Rainbow Six® Siege may experience an application hang when breaching walls with grenades or explosives. A random system hang may be experienced after extended periods of use on system configurations using 12 GPU's for compute workloads. The GPU Workload feature may cause a system hang when switching to Compute while AMD CrossFire is enabled. A workaround is to disable AMD CrossFire before switching the toggle to Compute workloads. Resizing the Radeon Settings window may cause the user interface to stutter or exhibit corruption temporarily. Unstable Radeon WattMan profiles may not be restored to default after a system hang. OverWatch™ may experience a random or intermittent hang on some system configurations. Disabling Radeon ReLive as a temporary workaround may resolve the issue. Radeon RX Vega series graphics products may intermittently experience stability issues while enabling/disabling HBCC. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Τους περασα μετα απο DDU...ολα μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Τους περασα μετα απο DDU...ολα μια χαρα. Ρε παιδιά το DDU χρησιμεύει μετά από αλλαγή κάρτας γραφικών, δεν χρειάζεται κάθε φορά πριν το update του driver να το τρέχετε. Το πολύ πολύ αν θέλετε ντε και καλά clean install τρέξτε το AMD Unistall Utility. Third Party registry cleaners προσωπικά δεν εμπιστεύομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα