Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

"Λογικά" ο 17.12.1 θα κάνει κόσμο να βρίζει, με όλα αυτά που δεν θα λειτουργούν.

Ο .2, 5-7 μέρες μετά ελπίζουμε να δέιξει τα πραγματικά καλούδια.

Άντε, να βγαίνουν τα benches στα καινούρια του μήνα (AssCreed κλπ), να βλέπουμε τί πιάνουν τα V πραγματικά.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Λογικά" ο 17.12.1 θα κάνει κόσμο να βρίζει, με όλα αυτά που δεν θα λειτουργούν.

Ο .2, 5-7 μέρες μετά ελπίζουμε να δέιξει τα πραγματικά καλούδια.

Άντε, να βγαίνουν τα benches στα καινούρια του μήνα (AssCreed κλπ), να βλέπουμε τί πιάνουν τα V πραγματικά.

Σιγουρα με τον 17.12.1 θα ερθουν καινουρια πραγματα (ελπιζω να ειναι το τελος και του afterburner *OSD*) και bugs μαζι...ο τελειος driver δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε...αυτο ισχυει και για την Nvidia...

Περναω βολτα απο το official forum και βλεπω τι γινεται και απο το αλλο στρατοπεδο.

• Like 2

Εδώ και 2 εβδομάδες δεν είχα φάει κανένα crash στο R6 siege ακόμα και με 2ο monitor.

Σήμερα έβαλα το fortnite και στα full graphics με 2ο monitor κράσαρε.
Κατέβασα τα γραφικά και έβαλα μόνο το 1ο monitor, έπαιξα λίγο και δεν είχε προβλήματα. Μετά έβλεπα video στο youtube μέσω chrome, και προς το τέλος το σταματάω για να διαβάσω το description. Κράσαρε πάλι. Ήθελα 2 restart για να ανακάμψω, στο πρώτο δεν είχα καθόλου εικόνα, σαν να έκανε hang o driver και στο δεύτερο έβγαλε και κάτι γραμμές μέχρι να bootaρει. Όταν έκανα login στα windows μου έβγαλε αυτό το μήνυμα: "Default Radeon Wattman settings have crashed and been restored". Γενικά έτσι και κρασάρει μια μετά για να στρώσει θέλει χρόνο ή να κλείσω το pc μάλλον. Άν δεν το κάνω μπορεί να κρασάρει πολύ εύκολα ακόμα και όταν δεν παίζω games.

Άλλοι λένε για wattman άλλοι για το UVD, άλλοι για windows, άλλοι για hardware memory issue εν τέλη ξέρω ότι δεν άξιζαν τα λεφτά(κάπου στα 300 ευρώ) για την r9 280x. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω nvidia. Όσο παλιό και να είναι ένα μοντέλο δεν το αφήνεις έτσι. Και δεν είναι ότι πέφτουν τα fps. Κρασάρει όλο το σύστημα.

Εδώ και 2 εβδομάδες δεν είχα φάει κανένα crash στο R6 siege ακόμα και με 2ο monitor.

Σήμερα έβαλα το fortnite και στα full graphics με 2ο monitor κράσαρε.

Κατέβασα τα γραφικά και έβαλα μόνο το 1ο monitor, έπαιξα λίγο και δεν είχε προβλήματα. Μετά έβλεπα video στο youtube μέσω chrome, και προς το τέλος το σταματάω για να διαβάσω το description. Κράσαρε πάλι. Ήθελα 2 restart για να ανακάμψω, στο πρώτο δεν είχα καθόλου εικόνα, σαν να έκανε hang o driver και στο δεύτερο έβγαλε και κάτι γραμμές μέχρι να bootaρει. Όταν έκανα login στα windows μου έβγαλε αυτό το μήνυμα: "Default Radeon Wattman settings have crashed and been restored". Γενικά έτσι και κρασάρει μια μετά για να στρώσει θέλει χρόνο ή να κλείσω το pc μάλλον. Άν δεν το κάνω μπορεί να κρασάρει πολύ εύκολα ακόμα και όταν δεν παίζω games.

Άλλοι λένε για wattman άλλοι για το UVD, άλλοι για windows, άλλοι για hardware memory issue εν τέλη ξέρω ότι δεν άξιζαν τα λεφτά(κάπου στα 300 ευρώ) για την r9 280x. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω nvidia. Όσο παλιό και να είναι ένα μοντέλο δεν το αφήνεις έτσι. Και δεν είναι ότι πέφτουν τα fps. Κρασάρει όλο το σύστημα.

Βγαλε την 2η οθονη εντελως..και δοκιμασε για μια μερα να δεις.

Ελπίζω αυτή την εβδομάδα να βγουν καινούριοι με APU υποστήριξη γιατί όλο προσπαθεί να αναβαθμιστεί το laptop στην τελευταία έκδοση windows 10.... 

Βγαλε την 2η οθονη εντελως..και δοκιμασε για μια μερα να δεις.

Το δοκίμασα και μου έκανε 2 mini crash, πριν failaρει τελείως και χρειαστεί restart, όταν έβλεπα ταινία στο VLC. Μετά τα restart έκανα ξανα clean drivers και πέρασα τον πιο καινούριο. Όσο δεν είχα driver έβγαλε 2 στήλες με παράλληλες γραμμές στο bios και στα windows μέχρι να γίνουν install.

Η κάρτα μου(Sapphire R9 280x toxic) έχει memory τύπου Elpida και όχι Hynix. Προς το παρόν θα δοκιμάσω να τρέξω πράματα με -20% στο Power control ενώ πριν ήταν default 0%.

Ξέρει κανείς σε τι αντιστοιχεί η αυξομείωση του power control; Έχει να κάνει καθαρά με το gpu & memory clock ή αλλάζουν και τα voltages; Αν θέλω να πειράξω voltages από που το κάνω αυτό;

Το δοκίμασα και μου έκανε 2 mini crash, πριν failaρει τελείως και χρειαστεί restart, όταν έβλεπα ταινία στο VLC. Μετά τα restart έκανα ξανα clean drivers και πέρασα τον πιο καινούριο. Όσο δεν είχα driver έβγαλε 2 στήλες με παράλληλες γραμμές στο bios και στα windows μέχρι να γίνουν install.

Η κάρτα μου(Sapphire R9 280x toxic) έχει memory τύπου Elpida και όχι Hynix. Προς το παρόν θα δοκιμάσω να τρέξω πράματα με -20% στο Power control ενώ πριν ήταν default 0%.

Ξέρει κανείς σε τι αντιστοιχεί η αυξομείωση του power control; Έχει να κάνει καθαρά με το gpu & memory clock ή αλλάζουν και τα voltages; Αν θέλω να πειράξω voltages από που το κάνω αυτό;

windows? 3rd party προγραμματα που τρεχουν?

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/4fs2wu/whats_gpu_power_limit/

If you increase it you are basically saying "Hey gpu you can use as much power as you want to!"

And if you put it down you're saying "You have to use less power now baby i dont want you to get hot"

Use it if overclocking. make sure your core clock is stable, if not, increase

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/4fs2wu/whats_gpu_power_limit/

If you increase it you are basically saying "Hey gpu you can use as much power as you want to!"

And if you put it down you're saying "You have to use less power now baby i dont want you to get hot"

Use it if overclocking. make sure your core clock is stable, if not, increase

Ok, λογικό μου φαίνεται. Είχα την εντύπωση ότι έχει και άλλες ρυθμίσεις για τα votlages που δεν αναλογούν με higher clocks.

Ελπίζω αυτή την εβδομάδα να βγουν καινούριοι με APU υποστήριξη γιατί όλο προσπαθεί να αναβαθμιστεί το laptop στην τελευταία έκδοση windows 10.... 

βάλε χειροκίνητα την αναβάθμιση (το update now)

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

βάλε χειροκίνητα την αναβάθμιση (το update now)

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Όχι δεν κατάλαβες δεν θέλω και το κάνει μόνο του , χειροκίνητα στο pc το έκανα μόνο , δεν θέλω στο laptop γιατί δεν έχουν βγει ακόμα drivers APU από την AMD για αυτήν την έκδοση ...

Οι BETA που είχε βγάλει πριν κάτι βδομάδες δεν δουλεύει σωστά και η άλλη μετά έκδοση είναι η 17.7.1 που στα καινούρια windows 10 (1709) δεν είναι stable .... Όλο το σταματάω το update περιμένω πρώτα τους driver 

νεος

AMD Radeon Software Crimson ReLive 17.11.1 driver

http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-17-11-1-driver-download.html

Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.11.1 Highlights

Support For

• Call of Duty®: WWII
      • Up to 5% faster performance on Radeon™ RX Vega64 (8GB) graphics than with Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.10.3 at 2560x1440. (1)
    • AMD XConnect™ Technology
      • Now supported on Radeon RX Vega56 series graphics products for select eGPU enclosures.

Fixed Issues

• Radeon Software may intermittently cause an application crash on limited numbers of DirectX®11 or OpenGL applications on their first run.
    • Some gaming or productivity applications may experience a random hang or application crash when performing task switching.
    • Radeon WattMan reset and restore factory default options may not reset graphics or memory clocks.
    • Radeon WattMan reset and restore factory default options may not reset graphics or memory clocks.
    • Oculus™ Dash may experience a random application hang.
    • Bezel compensation in mixed mode Eyefinity cannot be applied.
    • Radeon Settings may experience overlapping text or corruption in the Multi GPU profiles page.
    • Tom Clancy's Ghost Recon®: Wildlands may experience minor corruption with Anisotropic Filtering (AF) enabled.
    • Middle-earth™: Shadow of War™ may experience ghosting or distortion in gameplay on Multi GPU enabled system configurations.
    • AMD XConnect™ Technology products may not be detected/enabled on reconnection if previously disconnected during system sleep
    • A limited number of system devices such as printers may be removed during Radeon Software uninstallation.
  • Like 3

Επιτέλους APU υποστήριξη 

Ρε παιδιά όμως όλο βγάζει , βγάζει και δεν λύνει τίποτα ... ακόμα έχω αυτό με τα χρώματα το πρόβλημα δείτε και βίντεο 

https://www.youtube.com/watch?v=j-fgk-kiEtk 

Επιτέλους APU υποστήριξη 

Ρε παιδιά όμως όλο βγάζει , βγάζει και δεν λύνει τίποτα ... ακόμα έχω αυτό με τα χρώματα το πρόβλημα δείτε και βίντεο 

https://www.youtube.com/watch?v=j-fgk-kiEtk 

DDU (το τελευταιο) -> 17.11.1 -> Disable Hardware Acceleration.

Αφου εκανες τον κοπο και τραβηξες και βιντεο...πηγαινε στο επισημο φορουμ και ανεβασε το να το δουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...