jack124 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ποια καρτα εχεις, τι windows εχεις...εχεις OC? κλπ κλπ PowerColor PCS+ HD7870 Myst. Edition 2GB GDDR5 (έχουν και άλλοι με αυτή την σειρά 7800 το ίδιο θέμα αλλά και με άλλες κάρτες R7 200 series πχ ) Windows 10 δεν έχω OC Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα παλιότερα από τους 17.9.2 ξεκίνησε , μου είπε στο forum ένας υπάλληλος ότι το μετέφερε για περαιτέρω έλεγχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 PowerColor PCS+ HD7870 Myst. Edition 2GB GDDR5 (έχουν και άλλοι με αυτή την σειρά 7800 το ίδιο θέμα αλλά και με άλλες κάρτες R7 200 series πχ ) Windows 10 δεν έχω OC Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα παλιότερα από τους 17.9.2 ξεκίνησε , μου είπε στο forum ένας υπάλληλος ότι το μετέφερε για περαιτέρω έλεγχο 7870 (Nov 22nd, 2012)...εχεις μια τοσο παλια καρτα και λες ''μαλλον δεν θα ξανα παρω amd''....Δεν στεκει. απενεργοποιησε το hardware acceleration στον browser. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 7870 (Nov 22nd, 2012)...εχεις μια τοσο παλια καρτα και λες ''μαλλον δεν θα ξανα παρω amd''....Δεν στεκει. απενεργοποιησε το hardware acceleration στον browser. το έχω κάνει ήδη , αλλά δεν γίνεται μόνο στον browser , εντάξει πάνω στα νεύρα λες χαχαχα Μπορεί να είναι παλιά αλλά είναι τρομερή και ακόμα την βάζουν και μην σου πώς βάζουν χειρότερες από αυτήν σε minimum specs αν και εγώ τρέχω τα καινούρια τουλάχιστον medium προς high 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Οσοι εχετε περασει το FCU κατεβαστε το καινουριο DDU. https://www.wagnardsoft.com/content/display-driver-uninstaller-ddu-v17077-released ChangeLog: -Fixed Task Scheduler cleanup in safe mode. (Fall creator update)-additional NVIDIA cleanup-Small fixes / enhancement 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μεχρι στιγμης δεν εχου κολλησει τα ρολογια με την 17.10.2 και ειμαι κανα τριωρο με video browser kai με κανα μισαωρο battlefield 4 on line..Η 17.10.1 ειναι και αυτη beta θα ειμαι οκ αν την βαλω η να περιμενω να ολοκληρωθει?Φιλε Rodes να κανω uninstall με το DDU και μετα να ξανα εγκαταστησω τους drivers θες να πεις??γιατι δεν γνωριζω και πολλα Ναι ακριβώς αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ναι και διαβασα οτι το εχουν και αλλοι... αλλα δειχνει να το περνει κανονικα αλλα για καποιο λογο δεν το εμφανιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το bug με το taskbar, το μενού και τα σχετικά μου το κάνει και με τους 17.10.2. Με τους Beta μπορεί να το έκανε που και που, αλλά με restart έστρωνε, τώρα θέλει πάλι επανεγκατάσταση. Απογοήτευση. Update: Δοκίμασα για αρκετές ώρες χωρίς Afterburner και δεν το έκανε. Θα περάσω το τελευταίο beta20 να επιβεβαιώσω ότι το ΑΒ προκαλεί το πρόβλημα (σε μένα). Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2017 από p4n0s86 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το bug με το taskbar, το μενού και τα σχετικά μου το κάνει και με τους 17.10.2. Με τους Beta μπορεί να το έκανε που και που, αλλά με restart έστρωνε, τώρα θέλει πάλι επανεγκατάσταση. Απογοήτευση. Update: Δοκίμασα για αρκετές ώρες χωρίς Afterburner και δεν το έκανε. Θα περάσω το τελευταίο beta20 να επιβεβαιώσω ότι το ΑΒ προκαλεί το πρόβλημα (σε μένα). Δεν το ειχα καν εγκατεστημενο το AB εγω, οποτε δεν νομιζω να ειναι αυτο. Εχουμε και ιδιο συστημα πανω κατω.. @p4n0s86 κανενα νεοτερο σχετικα με αυτο? Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2017 από Balantakos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 @p4n0s86 κανενα νεοτερο σχετικα με αυτο? Ναι αφού τα ξήλωσα όλα με το τελευταίο DDU και πλήρες Uninstall στο AB, έκλεισα το internet στην 1η εκκίνηση για να μην κάνει κάτι windows updates που έβρισκε κι έβαζε μόνο του. Πέρασα τους τελευταίους μαζί με το Beta20 του AB και από χθες όλα δείχνουν να δουλεύουν ok. Τα updates τα "ακύρωσε" μόνο του, αφού σε επανέλεγχο είδε ότι έχω ενημερώσει ήδη drivers. Μακάρι να έφταιγε αυτό και να μην ξαναbugαρει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ναι αφού τα ξήλωσα όλα με το τελευταίο DDU και πλήρες Uninstall στο AB, έκλεισα το internet στην 1η εκκίνηση για να μην κάνει κάτι windows updates που έβρισκε κι έβαζε μόνο του. Πέρασα τους τελευταίους μαζί με το Beta20 του AB και από χθες όλα δείχνουν να δουλεύουν ok. Τα updates τα "ακύρωσε" μόνο του, αφού σε επανέλεγχο είδε ότι έχω ενημερώσει ήδη drivers. Μακάρι να έφταιγε αυτό και να μην ξαναbugαρει... https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-windows_install-winpc/the-start-menu-is-not-working-after-upgrading-to/3ad997ca-cbaa-42a2-8df5-2d05d43cd5c0?auth=1&utm_source=t.co&utm_medium=referral Γνωριζουν για το προβλημα...αυτο ειναι το καλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-windows_install-winpc/the-start-menu-is-not-working-after-upgrading-to/3ad997ca-cbaa-42a2-8df5-2d05d43cd5c0?auth=1&utm_source=t.co&utm_medium=referral Γνωριζουν για το προβλημα...αυτο ειναι το καλο. Ξανά τα ίδια σήμερα, τελικά. Ευτυχώς διορθώνεται με restart (ή logout) και δεν χρειάζεται επανεγκατάσταση. Μου βγάζει κι εμένα αυτό που αναφέρουν κάποιοι χρήστες στη σελίδα που έδωσες, για plug n' play install reboot required και πρέπει να κάνω αναγκαστική επανεκκίνηση (και φυσικά από Ctrl+Alt+Del). Δεν γίνεται να γνωρίζουν το πρόβλημα από τις 16/10 και να βγάζουν νέους στις 23/10 χωρίς να το έχουν διορθώσει! Δηλαδή αν είναι δυνατόν, μιλάμε για "ζωτικής" σημασίας bug που σε κρεμάει και το pc αυτομάτως καθίσταται άχρηστο! Φτάνουμε αισίως στον μισό μήνα και παραμένει άγνωστο το πότε θα λυθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Ξανά τα ίδια σήμερα, τελικά. Ευτυχώς διορθώνεται με restart (ή logout) και δεν χρειάζεται επανεγκατάσταση. Μου βγάζει κι εμένα αυτό που αναφέρουν κάποιοι χρήστες στη σελίδα που έδωσες, για plug n' play install reboot required και πρέπει να κάνω αναγκαστική επανεκκίνηση (και φυσικά από Ctrl+Alt+Del). Δεν γίνεται να γνωρίζουν το πρόβλημα από τις 16/10 και να βγάζουν νέους στις 23/10 χωρίς να το έχουν διορθώσει! Δηλαδή αν είναι δυνατόν, μιλάμε για "ζωτικής" σημασίας bug που σε κρεμάει και το pc αυτομάτως καθίσταται άχρηστο! Φτάνουμε αισίως στον μισό μήνα και παραμένει άγνωστο το πότε θα λυθεί. Δεν ειναι προβλημα της AMD ουτε της Creative....της microsoft ειναι το προβλημα τελικα...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειναι προβλημα της AMD ουτε της Creative....της microsoft ειναι το προβλημα τελικα...... Για έναν περίεργο λόγο πάντως, ακόμα να εμφανίσει ξανά το πρόβλημα αυτό σε μένα. Έκανα και τεστακι για να σιγουρέψω πως όντως έφταιγαν οι drivers στην περίπτωση μου. Τους έσβησα πριν λίγο, τους ξανά πέρασα (χωρίς το κολπο που βρήκα στο φορουμ της creative) και πάλι άρχισε να κάνει τα δικά του με το start menu κτλ κτλ.. Μόλις έκανα το κολπάκι, ξανά έφτιαξε. Με έχει μπερδέψει πολύ αυτή η ιστορία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 One more beta of MSI Afterburner 4.4.0 is available. There are some minor but very useful tweaks inside, most of them are GUI/usability related and were suggested and discussed a few posts above. It is release candidate and most likely we'll publish it as official 4.4.0 a few days later. http://download-eu2.guru3d.com/afterburner/[Guru3D]-MSIAfterburnerSetup440Beta21.zip Changes list includes: · Minimum voltage offset has been extended to -200mV for AMD Fiji and Ellesmere GPU families· Improved drag and drop implementation for the list of active hardware monitoring graphs. Now it is possible to drag and drop items below the bottom edge of the list to move the graphs to the end of the list· Improved multiple selection functionality in monitoring properties:· When multiple graphs are selected you may press <Ctrl>+<M> inside group name edit field to apply group name changes synchronically to all selected graphs· Now “Override graph name” and “Override group name” checkboxes are also affected by multiple selection functionality, so you may hold <Shift> when toggling those options to toggle it synchronically for all graphs or hold <Ctrl> when toggling those options to toggle it synchronically for all selected graphs· Now group names support macro definitions (the same as prolog/epilog in OSD layout editor), so for example you may override group name for GPU temperature and set it to %GPU% to utomatically display your GPU name as a group name in OSD· Added %GPU1%..%GPU8% and %FullGPU1%..%FullGPU8% macro names support for mGPU systems· Now alarm zone is visualized on monitoring graph instead of displaying just the threshold. This simplifies visual identification of min/max thresholds· Now you can define closed alarm range if specified maximum alarm threshold is less than minimum Stay tuned! P.S. MSI digital signatures are finally renewed, so both MSIAfterburner.exe and installer are signed by it instead of my own certificate. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 νεο Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.10.3 https://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-ReLive-Edition-17.10.3-Release-Notes.aspx Fixed Issues Wolfenstein™ II: The New Colossus may experience a crash or application hang on game launch with Radeon RX Vega series graphics products. Destiny 2™ may experience a game crash or application hang during single player mission six on Radeon RX Vega series graphics products. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα