Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eισαι αρχηγος!Σε ευχαριστω παρα πολυ!!Δουλευουν κανονικα ολα?το oc,fan profile κτλ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eισαι αρχηγος!Σε ευχαριστω παρα πολυ!!Δουλευουν κανονικα ολα?το oc,fan profile κτλ?

Μεχρι στιγμης, δεν εχει γραψει κανεις εκει στο θεμα για καποιο προβλημα, οποτε ναι ολα κανονικα πρεπει να δουλευουν.

• Like 1

Μεχρι στιγμης, δεν εχει γραψει κανεις εκει στο θεμα για καποιο προβλημα, οποτε ναι ολα κανονικα πρεπει να δουλευουν.

Ωραια θα το δοκιμασω αργοτερα!Ευχαριστω και παλι!! :)

εγω που δοκιμασα την 17.10.2 με την r9 280 που εχω παρατηρησα οτι μετα απο λιγο δεν μου γυρναει την καρτα σε idle 300/940 και 150/1250 και μου κολαει την καρτα σε 500/940 και 1250/1250..εχετε να μου προτεινετε ποιo σταθερο drivers κατα την γνωμη σας να βαλω

εγω που δοκιμασα την 17.10.2 με την r9 280 που εχω παρατηρησα οτι μετα απο λιγο δεν μου γυρναει την καρτα σε idle 300/940 και 150/1250 και μου κολαει την καρτα σε 500/940 και 1250/1250..εχετε να μου προτεινετε ποιo σταθερο drivers κατα την γνωμη σας να βαλω

Εγώ με 17.10.1 είμαι stable, για τα προβλήματα που είχα λίγα posts πίσω, δεν έχουν παρουσιαστεί κρούσματα ακόμα. Βέβαια δεν κάνω σοβαρό testing γιατί δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ με αυτό. Και με το update των windows δεν είχα κανένα θέμα. 

Δοκίμασε clean re-install με DDU αν δεν το έχεις κάνει ήδη, αλλιώς ψάξε για κανένα bios flash της κάρτας.

(Sapphire R9 280x toxic OC user)

• Like 1

Δυστυχώς το πρόβλημα με την αλλαγή χρωμάτων συνεχίζεται και όχι μόνο στα βίντεο των browsers αλλά και όταν παίζω και πατάω windows bottom αλλάζουν τα χρώματα του παιχνιδιού για 1 δεύτερο ακριβώς όπως στο youtube ..... στην 17.7.1 δεν έχει πρόβλημα 

Μάλλον δεν θα ξάνα πάρω AMD 

Πάω να τρέξω forza horizon 3 και μου βγάζει "access to the graphics hardware denied for forza.exe" το βγάζει σε κανέναν άλλο; 

bro παιζει κανονικα σε μενα !! :-D  παιζω  με win 10 rs4 /build 10017

post-238528-0-49856800-1508865214_thumb.jpg

• Like 1

Δυστυχώς το πρόβλημα με την αλλαγή χρωμάτων συνεχίζεται και όχι μόνο στα βίντεο των browsers αλλά και όταν παίζω και πατάω windows bottom αλλάζουν τα χρώματα του παιχνιδιού για 1 δεύτερο ακριβώς όπως στο youtube ..... στην 17.7.1 δεν έχει πρόβλημα 

Μάλλον δεν θα ξάνα πάρω AMD 

Ποια καρτα εχεις, τι windows εχεις...εχεις OC? κλπ κλπ

Μεχρι στιγμης δεν εχου κολλησει τα ρολογια με την 17.10.2 και ειμαι κανα τριωρο με video browser kai με κανα μισαωρο battlefield 4 on line..Η 17.10.1 ειναι και αυτη beta θα ειμαι οκ αν την βαλω η να περιμενω να ολοκληρωθει?Φιλε Rodes να κανω uninstall με το DDU και μετα να ξανα εγκαταστησω τους drivers θες να πεις??γιατι δεν γνωριζω και πολλα

Μάλλον το διόρθωσαν στα release notes και έχει, πλέον, ως εξής :

• GPU Workload
  • A new toggle in Radeon Settings that can be found under the "Gaming", "Global Settings" options. This toggle will allow you to switch optimization between graphics or compute workloads on select Radeon RX 500 and Radeon RX 400 series graphics products.

Καλησπερα..

Εμενα με rx580 πλεον δεν δεχεται overclock στην μνημη και απο radeon watt - msi afterburner , οσο και να το ορισω γυρναει αυτοματα στο default...Με το gpu clock κανενα θεμα ανεβενει κανονικα...

Update : Τελικα ενω δειχνει οτι μενει στο default  σε ελεγχο σε load  τα ρολογια ειναι κανονικα στην συχνοτητα που εχω ορισει..

Οποτε θα δοκιμασω σε παιχνιδια και κανα benchmark  για να δω τελικα τι παιζει

Καλησπερα..

Εμενα με rx580 πλεον δεν δεχεται overclock στην μνημη και απο radeon watt - msi afterburner , οσο και να το ορισω γυρναει αυτοματα στο default...Με το gpu clock κανενα θεμα ανεβενει κανονικα...

Update : Τελικα ενω δειχνει οτι μενει στο default  σε ελεγχο σε load  τα ρολογια ειναι κανονικα στην συχνοτητα που εχω ορισει..

Οποτε θα δοκιμασω σε παιχνιδια και κανα benchmark  για να δω τελικα τι παιζει

Σε μένα μια χαρά είναι πάντως από afterburner που κάνω. Έχεις την last beta 20, ε; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...