UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Γιατί δεν το βλέπω πουθενά; Δεν έχω ιδέα. Σου λέω πως το έβλεπα πάντως κανονικά Εκτός αν το είδα στον ύπνο μου.. ΤΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχω ιδέα. Σου λέω πως το έβλεπα πάντως κανονικά Εκτός αν το είδα στον ύπνο μου.. ΤΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ! Που υποτίθεται ότι το έχουν; Μήπως έχουν ξεχάσει να το ανοίξουν για μη Vega? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Που υποτίθεται ότι το έχουν; Μήπως έχουν ξεχάσει να το ανοίξουν για μη Vega? Global settings εκεί που είναι και το chill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Global settings εκεί που είναι και το chill Vega έχεις; Εμένα δεν το έχει αυτό. Έχει το παλιό "power efficiency"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Vega έχεις; Εμένα δεν το έχει αυτό. Έχει το παλιό "power efficiency"... RX 580 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 RX 580 Ε, για αυτό. Μάλλον θα το ανοίξουν και στις πιο παλιές, σε επόμενη έκδοση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ε, για αυτό. Μάλλον θα το ανοίξουν και στις πιο παλιές, σε επόμενη έκδοση... A new toggle in Radeon Settings that can be found under the "Gaming", "Global Settings" options. This toggle will allow you to switch optimization between graphics or compute workloads on select Radeon RX 500, Radeon RX 400, Radeon R9 390, Radeon R9 380, Radeon R9 290 and Radeon R9 285 series graphics products. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ειτε το εχετε ειτε οχι...μην σας νοιαζει αμα δεν κανετε mining. Compute = Mining. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ειτε το εχετε ειτε οχι...μην σας νοιαζει αμα δεν κανετε mining. Compute = Mining. Ε, θα μπορούσε να έχει εφαρμογή και σε κάποιο καλό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που αξιοποιεί opencl κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ε, θα μπορούσε να έχει εφαρμογή και σε κάποιο καλό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που αξιοποιεί opencl κλπ. Κανε DDU και περνα τους καινουριους τοτε. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2017 από Balantakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Κανε DDU και περνα τους καινουριους τοτε. Αυτό έκανα, αλλά το option αυτό δεν υπάρχει. Είμαι σίγουρος ότι τους ξέφυγε και το έκαναν unlock μόνο για Rxxx/Vega, σε πρώτη φάση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Αυτό έκανα, αλλά το option αυτό δεν υπάρχει. Είμαι σίγουρος ότι τους ξέφυγε και το έκαναν unlock μόνο για Rxxx/Vega, σε πρώτη φάση... Εγω την εχω μια χαρα την επιλογη στην 380. *DDU v17.0.7.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ειτε το εχετε ειτε οχι...μην σας νοιαζει αμα δεν κανετε mining. Compute = Mining. για encoding σε premiere φανταζομαι βοηθαει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 για encoding σε premiere φανταζομαι βοηθαει? ειναι καθαρα για mining η επιλογη απο οτι διαβαζω...το αφηνουμε default graphics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 4.4.0 Βeta 20 ναι. Μονο την beta 19 βρισκω..Εχεις καποιο λινκ φιλε μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα