glazos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Το πρώτο αλλά δεν είμαι και με το μάτι στα ρολόγια, όσες φορές το κατάλαβα ήταν από θερμοκρασία , άκουγα τα φαν ενώ έβλεπα ταινία και τσεκαρα να δω τι συνέβαινε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Είναι γνωστό το bug αυτό, πολύ καιρό τώρα. Ψάξτε για UVD bug. Είναι περίεργος συνδυασμός οδηγών-λογισμικού-προγραμμάτων-κάρτας. Δεν εμφανίζεται σε όλες τις 280Χ, ούτε όλες τις φορές, ούτε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα στους συνφορουμήτες .Αισθάνομαι την ανάγκη να παραθέσω την εμπειρία μου με τους 17.10.1. Ύστερα, λοιπόν, από την εγκατάσταση του fall creators update παρατήρησα τα εξής παράξενα.Η taskbar ήταν άχρηστη. Τίποτα δεν λειτουργούσε εκτός από τα system icons. Επιπλέον πολλές από τις βασικές εφαρμογές των windows όπως paint (3D και μη) , photo app κ.α. αρνούνταν πεισματικά να ξεκινήσουν. Δοκίμασα απανωτά reboots αλλά το πρόβλημα εξακολουθούσε να υπάρχει. Αρχικά έριξα το βάρος στο fcu αλλά είπα να δοκιμάσω μήπως έφταιγε ο driver της AMD καλού κακού. Τελικά απεγκατέστησα με atiman όπως πάντα, και εγκατέστησα τους 17.9.3 και το πρόβλημα εξαφανίστηκε.Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω πρόβλημα με τους drivers της AMD.Ζητώ συγγνώμη αν κούρασα απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Κι εμένα χθες ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί η taskbar, το search, το menu κτλ. Εν τέλει έβαλα την Beta των τελευταίων που έχει δώσει ο φίλος ultraex2003 πιο πίσω και όλα είναι κομπλέ. Απ' ότι φαίνεται είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν προβλήματα με το Fall Creators Update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Έχουν αργήσει και nvidia και amd να βγάλουν κανονικούς drivers για fall creators update , ελπίζω από βδομάδα να πάρουν μπρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα στους συνφορουμήτες .Αισθάνομαι την ανάγκη να παραθέσω την εμπειρία μου με τους 17.10.1. Ύστερα, λοιπόν, από την εγκατάσταση του fall creators update παρατήρησα τα εξής παράξενα. Η taskbar ήταν άχρηστη. Τίποτα δεν λειτουργούσε εκτός από τα system icons. Επιπλέον πολλές από τις βασικές εφαρμογές των windows όπως paint (3D και μη) , photo app κ.α. αρνούνταν πεισματικά να ξεκινήσουν. Δοκίμασα απανωτά reboots αλλά το πρόβλημα εξακολουθούσε να υπάρχει. Αρχικά έριξα το βάρος στο fcu αλλά είπα να δοκιμάσω μήπως έφταιγε ο driver της AMD καλού κακού. Τελικά απεγκατέστησα με atiman όπως πάντα, και εγκατέστησα τους 17.9.3 και το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω πρόβλημα με τους drivers της AMD. Ζητώ συγγνώμη αν κούρασα απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Κι εμένα χθες ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί η taskbar, το search, το menu κτλ. Εν τέλει έβαλα την Beta των τελευταίων που έχει δώσει ο φίλος ultraex2003 πιο πίσω και όλα είναι κομπλέ. Απ' ότι φαίνεται είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν προβλήματα με το Fall Creators Update. Ενδιαφερον γιατι ειχα το ιδιο προβλημα, και εριξα το φταιξιμο στους drivers της καρτας ηχου....χμμ! Δευτερα/Τριτη καινουριος driver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ενδιαφερον γιατι ειχα το ιδιο προβλημα, και εριξα το φταιξιμο στους drivers της καρτας ηχου....χμμ! Δευτερα/Τριτη καινουριος driver. Εμένα το έκαναν οι drivers της Soundblaster Z. Χρειάστηκε κάτι μόντες για να ισιώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Εμένα το έκαναν οι drivers της Soundblaster Z. Χρειάστηκε κάτι μόντες για να ισιώσει... Ναι το ξερω, μολις βγει ο καινουριος Crimson (αυριο λογικα) driver θα ξαναδοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα! Το msi afterburner δουλεύει στους τελευταίους drivers? Oc κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Τελικά δεν δουλεύουν σωστά ούτε οι τελευταίοι Beta μαμώ το Fall Creators μου! Πάλι τα ίδια μου κάνει, δεν έχω taskbar, δεν έχω μενού, bugαραν όλα. Άντε πάλι επανεγκατάσταση, μέχρι να βγουν σωστοί. Άλλη δουλειά δεν είχαμε να κάνουμε τώρα, πφφφ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα! Το msi afterburner δουλεύει στους τελευταίους drivers? Oc κτλ? 4.4.0 Βeta 20 ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Τελικά δεν δουλεύουν σωστά ούτε οι τελευταίοι Beta μαμώ το Fall Creators μου! Πάλι τα ίδια μου κάνει, δεν έχω taskbar, δεν έχω μενού, bugαραν όλα. Άντε πάλι επανεγκατάσταση, μέχρι να βγουν σωστοί. Άλλη δουλειά δεν είχαμε να κάνουμε τώρα, πφφφ! Υπάρχει περίπτωση να έχεις καμια sound blaster z η κάτι παρόμοιο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει περίπτωση να έχεις καμια sound blaster z η κάτι παρόμοιο; Όχι δεν έχω. Με την επανεγκατάσταση έστρωσε πάλι, αλλά δεν αποκλείεται να bugαρει ξανά. Θα περιμένουμε για νέους, τι να κάνουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Όχι δεν έχω. Με την επανεγκατάσταση έστρωσε πάλι, αλλά δεν αποκλείεται να bugαρει ξανά. Θα περιμένουμε για νέους, τι να κάνουμε. Μολις εβγαλε driver η nvidia, οποτε οπως ειπα σιγουρα σημερα/αυριο θα βγαλει και η AMD. Μακαρι να φτιαχνει αυτο το bug γιατι προχτες εκανα 2 φορματ σε ενα βραδυ για αυτην την μα........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Σήμερα θα κάνει update και το Gears 4 οπότε ίσως βγάλει σήμερα και η AMD driver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα