p4n0s86 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Και εμένα σταμάτησε μόλις το έκανα off, οπότε είναι bug στο harware acceleration από την έκδοση 19.7.2 Στο έλεγα σε πόσα ποστς ότι μάλλον φταίει αυτό και δεν δεχόσουν με τίποτα να το δοκιμάσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Στο έλεγα σε πόσα ποστς ότι μάλλον φταίει αυτό και δεν δεχόσουν με τίποτα να το δοκιμάσεις. Δεν ήξερα πως κλείνει γιατί δεν μου είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα(δεν είχα ασχοληθεί ποτέ ) και αντί να το ψάξω περίμενα μήπως το λύσει μετά από 2-3 driver αλλά τίποτα και ξανά διάβασα το post σου, το έβαλα google και είδα πως το κλείνω για να δω αν δουλεύει Ευχαριστώ πάντως Απλά κάποια πράγματα πρέπει να λύνονται από τις εταιρίες για να μην αλλάζουν οι χρήστες ρυθμίσεις κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) https://www.3dmark.com/compare/fs/13869914/fs/13872731# Σαν να έπεσε το σκορ με τους καινούργιους .... ναι οντως επεσε το σκορ αν μιλησουμε με νουμερα( απολυτως ιδια ρολογια )εχασα 280 ποντους στο graphics σκορ και 160 στο συνολο στο 3δμαρκ fire strike τις πταιει τωρα το update του λειτουργικου σε win 10 rs4 /17017 ο 17.10.1 η το update του driver (WDDM) απο 2.2 σε 2.3 ;; ιδου η απορια bro !! Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2017 από ultraex2003 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 ναι οντως επεσε το σκορ αν μιλησουμε με νουμερα( απολυτως ιδια ρολογια )εχασα 280 ποντους στο graphics σκορ και 160 στο συνολο στο 3δμαρκ fire strike τις πταιει τωρα το update του λειτουργικου σε win 10 rs4 /17014 ο 17.10.1 η το update του driver (WDDM) απο 2.2 σε 2.3 ;; ιδου η απορια bro !! τα δυο σκορακια που ανέβασα ήταν με την ίδια version (build 17017.rs_prerelease.171010-1400) οποτε το ρίχνω στους drivers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μιλατε για score σε windows test build & driver o οποιος ειναι και αυτος για τεστ. Οποτε δεν εχει νοημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μιλατε για score σε windows test build & driver o οποιος ειναι και αυτος για τεστ. Οποτε δεν εχει νοημα. To score βγήκε από τεστ που κάναμε σε μια build και έναν driver που ειναι για τεστ που δεν υπαρχει νόημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Πότε θα βγει ο official με το wddm 2.3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 τα δυο σκορακια που ανέβασα ήταν με την ίδια version (build 17017.rs_prerelease.171010-1400) οποτε το ρίχνω στους drivers ειχες 100% δικιο θεμα driver ειταν !! ξαναγυρισα στον 17.9.3 whql και τα νουμερα επανηλθαν (2 run εκανα-ιδια ρολογια) προς το παρον μεχρι νεωτερας μενω σε αυτον τον driver 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 ειχες 100% δικιο θεμα driver ειταν !! ξαναγυρισα στον 17.9.3 whql και τα νουμερα επανηλθαν (2 run εκανα-ιδια ρολογια) προς το παρον μεχρι νεωτερας μενω σε αυτον τον driver Θα ακολουθήσω και εγώ σύντομα! , θέλω πρώτα να δω και θερμοκρασία σε σχέση με τούς 2.2 σε load και βίντεο playback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Έχω την R9 280x toxic της Sapphire πλέον χωρίς εγγύηση. Μέχρι πριν λίγους μήνες δεν είχα κανένα πρόβλημα πέρα από πολύ λίγες φορές όπου οι drivers γινόντουσαν unresponsive με black screen και έπρεπε να κάνω restart.Στους τελευταίους drivers της AMD (τελευταίους 2 μήνες) τρώω τυχαία crashes(κάθετες γραμμές στην οθόνη, κολάει ο ήχος με το χαρακτηριστικό γκρρρρρ και το pc είναι unresponsive) όταν παίζω rainbow 6 siege(medium-high). Όταν κάνω restart στο bios screen βγάζει λίγα πράσινα artifacts (παράλληλες πράσινες γραμμές αλλά όχι σε όλο το μήκος της οθόνης) κυρίως στην 2η οθόνη και μπορεί να ξανακρασάρει πάλι ακόμα και στον chrome. Κάποιες φορές στρώνει αμέσως άλλες φορές θέλει 1-2 restart. Γενικά δεν παρατηρώ αλλού artifacts πέρα από το bios screen και τις κάθετες γραμμές όταν κρασάρει.Έχω δοκιμάσει αρκετούς drivers(τελευταίους 4-5) με καθαρό install(DDU) και είχαν το ίδιο πρόβλημα. Όταν αποσυνδέω την 2η οθόνη φαίνεται να μην τρώει τόσο συχνά σκάλωμα. Τώρα με τους καινούριους drivers(17.10.1) το έτρεχα κανονικά το παιχνίδι μαζί με 2ο monitor και εκεί που νόμιζα ότι είχε φτιάξει κράσαρε πάλι μετά από πολλά games. Αρχίζω και πιστεύω ότι δεν φταίνε οι drivers γιατί είναι αρκετά τυχαία τα περιστατικά.Δοκίμασα Furmark GPU stress test για 10 λεπτά χθές αφού έστρωσε μετά από ένα crash. Οι θερμοκρασίες χτύπησαν 96 βαθμούς προς το τέλος αλλά no artifacts.Δεν έχω δοκιμάσει να φλασάρω το bios της κάρτας και γενικά δεν έχω κάνει σοβαρό testing γιατί τα περιστατικά είναι λίγο τυχαία όταν πάιζω R6 siege. Με άλλα παιχνίδια δεν έχω πειραματιστεί. Άν έχει κανείς κάποιο καλό guide για troubleshooting, link it! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Έχω την R9 280x toxic της Sapphire πλέον χωρίς εγγύηση. Μέχρι πριν λίγους μήνες δεν είχα κανένα πρόβλημα πέρα από πολύ λίγες φορές όπου οι drivers γινόντουσαν unresponsive με black screen και έπρεπε να κάνω restart. Δοκίμασε για αρχή να κατεβάσεις τα ρολόγια από την κάρτα πρώτα memory δλδ και δες και θερμοκρασίες λογικά μόλις φτάνει σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία βγάζει τα artifacts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Αυτό που είπε με το ΓΚΡΡΡ που κάνει ο ήχος κάποιες φορές, τι είναι ρε παιδιά; Το κάνει σε έναν γνωστό μου μια στο τόσο.. Η κάρτα του είναι 5-6 μηνών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δοκίμασε για αρχή να κατεβάσεις τα ρολόγια από την κάρτα πρώτα memory δλδ και δες και θερμοκρασίες λογικά μόλις φτάνει σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία βγάζει τα artifacts και εγω αυτο πιστευω οτι ζεστενετε η καρτα απο καποιο σημειο και μετα εγω προσωπικα βεβαια θα την ανοιγα για καθαρισμα και αλλαγη παστας και αμα ειναι η εργοστασιακη σαν τσιμεντο θα εχει γινει μετα απο τοσο καιρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Αυτό που είπε με το ΓΚΡΡΡ που κάνει ο ήχος κάποιες φορές, τι είναι ρε παιδιά; Το κάνει σε έναν γνωστό μου μια στο τόσο.. Η κάρτα του είναι 5-6 μηνών Αυτό το γκρρ το κάνει και σε μένα, σαν να λαγκάρει για 1 δευτερόλεπτο ο ήχος, αλλά μόνο όταν βλέπω stream στο vlc πχ. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να τρώει κανένα conflict ο driver με άλλον που έχουμε (πχ HD Realtek). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δοκίμασε για αρχή να κατεβάσεις τα ρολόγια από την κάρτα πρώτα memory δλδ και δες και θερμοκρασίες λογικά μόλις φτάνει σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία βγάζει τα artifacts Το πρόβλημα είναι ότι όταν κατεβάζω έστω και λίγο τα ρολόγια η δεύτερη οθόνη έχει σταθερό flickering στην μέση της οθόνης. και εγω αυτο πιστευω οτι ζεστενετε η καρτα απο καποιο σημειο και μετα εγω προσωπικα βεβαια θα την ανοιγα για καθαρισμα και αλλαγη παστας και αμα ειναι η εργοστασιακη σαν τσιμεντο θα εχει γινει μετα απο τοσο καιρο Αυτό θα το κάνω σύντομα. Αυτό το γκρρ το κάνει και σε μένα, σαν να λαγκάρει για 1 δευτερόλεπτο ο ήχος, αλλά μόνο όταν βλέπω stream στο vlc πχ. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να τρώει κανένα conflict ο driver με άλλον που έχουμε (πχ HD Realtek). Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ, πιστεύω είναι καθαρά θέμα των drivers. Γενικά εχώ απαγοητευετεί και μελλοντικά σκέφτομαι να πάω σε nvidia αλλά έχω την dell u2414h η οποία δεν συνεργάζεται καλά με αυτές νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα