Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι σκαλωμα bro ;;   τυπου  >>> driver stuck in device και  crash

μου το κανε σημερα μια φορα  θα το ξαναδω με αυτους αλλως θα το σουταρω το rs4

Πρόβλημα με explorer.exe, δεν δούλευε το start και διάφορα τέτοια ύπουλα. Αυτά μετά από 2 μέρες χρήσης. Δεν είχα βάλει τίποτα περίεργο ώστε να το κάνει. Έκλεισα το pc για βράδυ, το άνοιξα το πρωί και άρχισε τα δικά του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόβλημα με explorer.exe, δεν δούλευε το start και διάφορα τέτοια ύπουλα. Αυτά μετά από 2 μέρες χρήσης. Δεν είχα βάλει τίποτα περίεργο ώστε να το κάνει. Έκλεισα το pc για βράδυ, το άνοιξα το πρωί και άρχισε τα δικά του.

μαλιστα εχεις του λογους τοτε που αλλαξες αλλα ας περιμενες κανα update

restart δεν εκανε ουτε δε μενα

το dxdiag λέει WDDM2.2

δε μπορω να καταλαβω πως σε μερικοι εχουν  WDDM2.3

post-238528-0-00147000-1507655039_thumb.jpg

• Like 3

μαλιστα εχεις του λογους τοτε που αλλαξες αλλα ας περιμενες κανα update

restart δεν εκανε ουτε δε μενα

το dxdiag λέει WDDM2.2

δε μπορω να καταλαβω πως σε μερικοι εχουν  WDDM2.3

attachicon.gif ζδωχχψβφψφχ.JPG

Εμένα 2.3 έλεγε στην 17004 και τους 17.9.3 drivers που είχα.

Έχουν ξεχάσει να βάλουν το επανεκκίνηση μετά την εγκατάσταση του driver όπως είπατε 
Επίσης έχω ακόμα το πρόβλημα με το youtube και τα χρώματα(δεν το έφτιαξαν) και πέρασα τους 17.9.1 και όλα οκ 

Για να καταλάβετε όταν πατάω δεξί κλικ ή κουνάω το ποντίκι και το περνάω δίπλα από την παύση που δείχνει το επόμενο στην ουρά βίντεο αλλάζουν τα χρώματα για 1 δεύτερο πχ το μπλε γίνετε κόκκινο , σαν glitch και δεν έχω αυτό το θέμα στους 17.9.1 άρα είναι καθαρά της AMD πρόβλημα και το έχουν και άλλοι...   

• Like 2

Έχουν ξεχάσει να βάλουν το επανεκκίνηση μετά την εγκατάσταση του driver όπως είπατε 

Επίσης έχω ακόμα το πρόβλημα με το youtube και τα χρώματα(δεν το έφτιαξαν) και πέρασα τους 17.9.1 και όλα οκ 

Για να καταλάβετε όταν πατάω δεξί κλικ ή κουνάω το ποντίκι και το περνάω δίπλα από την παύση που δείχνει το επόμενο στην ουρά βίντεο αλλάζουν τα χρώματα για 1 δεύτερο πχ το μπλε γίνετε κόκκινο , σαν glitch και δεν έχω αυτό το θέμα στους 17.9.1 άρα είναι καθαρά της AMD πρόβλημα και το έχουν και άλλοι...   

+1

Τα έβαλα και γω τα win10 x64 16299.15 αλλά ο driver που μου πέρασαν τα WU είναι με WDDM2.2 και όχι 2.3. Πως μπορώ να πάρω και γω τον 2.3? 

Το ίδιο μου έκανε κι εμένα.

Τη μέρα που πέρασα την .15, πέρασε κι έναν οδηγό από WU και ενώ νόμισα πως ήταν 2.3 ήταν 2.2

Την επόμενη, πάλι μέσω WU, κατέβασε τον "σωστό".

τιποτα δεν αλλαξε εξακολουθει να ειναι 2.2 ουτε μετα το νεο update σε win  64 pro Rs4 /17017 build !!! :mad:

post-238528-0-07192200-1508090519_thumb.jpg

edit : ο φιλος @  usual suspect μου εδωσε λυση 

στα settings που είναι για τους insiders  πρεπει  να αλλαξει σε active development of windows !!!

thanks bro !!!  δοκιμαζω και επανερχομαι !!!

• Like 2

+1 αλλά μόνο στον chrome, εμένα σταμάτησε όταν έκανα disable το hardware acceleration.

• Like 1

τελικα εκανα αυτο μετα απο νεα υποδειξη του φιλου @ usual suspect 

πατε εδω στο  guru3d  στο λινκ αυτο

https://forums.guru3d.com/threads/wddm-2-3-driver-23-20-780-3-10-10-2017-8-00-00-pm.417333/#post-5481537

κατεβαζετε μονο  το αρχειο (Driver File Version): AMD 23.20.0780.0003 ) αρχειο cab 165 mb

το αποσυμπιεζετε πχ σε ενα φακελο που φτιαχνετε στην επιφανεια εργασιας

αυτα θα εχει μετα την αποσυμπιεση του αρχειου μεσα στο φακελο

post-238528-0-23052300-1508132577_thumb.jpg

και μετα χειροκινητα κανουμε update driver απο το φακελο πχ  που φτιαξαμε πριν με το αρχειο

post-238528-0-59604700-1508132940_thumb.jpg

θα το δει ετσι και θα γινει το update σε WDDM 2.3

post-238528-0-95813600-1508132695_thumb.jpg

• Like 2

Υπάρχει ουσιαστική διαφορά του WDDM 2.2 με το 2.3 στην πράξη?

θα το δουμε αυτο αφου γινει ρουτινα ο driver

εδω ομως μπορεις να ριξεις μια ματια το τι θα προσφερει στην πραξη

http://techreport.com/news/29900/microsoft-previews-changes-arriving-with-shader-model-6-0

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/mt733232(v=vs.85).aspx?ranMID=24542&ranEAID=TnL5HPStwNw&ranSiteID=TnL5HPStwNw-WVbrFU_kuQRggUEMfsPC.A&tduid=(bfa218dedb582214bf6e7f7e6e1097b1)(256380)(2459594)(TnL5HPStwNw-WVbrFU_kuQRggUEMfsPC.A)()

post-238528-0-50836900-1508144137_thumb.jpg

• Like 1

+1 αλλά μόνο στον chrome, εμένα σταμάτησε όταν έκανα disable το hardware acceleration.

Και εμένα σταμάτησε μόλις το έκανα off, οπότε είναι bug στο harware acceleration από την έκδοση 19.7.2 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...