UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 bro !!! παιζω με rs4 ακα build 17004 δοκιμασα update αλλα δεν εδινε τιποτα αρκεστηκα στην 17.9.3 whql!!! Μια απ τα ιδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Προχτές που έβαλα την .15, μου κατέβασε μια παλιότερη της AMD. Χτες, το απόγευμα, ξαφνικά αποφάσισε κ κατέβασε το συγκεκριμένο πακέτο. Ίσως θέλει 1-2 δοκιμές. Σε κάθε περίπτωση, οι 17.10.χ θα έχουν το όποιο πραγματικό ενδιαφέρον (ελπίζουμε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέσω WinUpdate για την τελευταία Insider Fast (16299.15 aka Fall Update RTM) κατεβαίνουν νέοι οδηγοί WDDM 2.3 Τί και πώς, οι σχετικότεροι. Insider, δηλαδη και ο driver ειναι για τεστ, θα σου εκανα copy paste αυτα που διαβασα στο guru3d αλλα δεν με αφηνει να το ποσταρω. Μην περιμενεις πολλα στον 17.10... 17.12 θα ειναι το μεγαλο update. Δευτερα-Τριτη θα εχουμε καινουριο driver πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Aς είναι κι ο 17.12 Κάρτα που να τον εκμεταλλεύεται (VEGA), δεν έχω έτσι κι αλλιώς. Με τον "test", μια χαρά τρέχουν όλα...πολλές χαρές, βασικά. Τα έχω διαβάσει τα του Guru. Γιατί δεν σε αφήνει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verjiel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Insider, δηλαδη και ο driver ειναι για τεστ, θα σου εκανα copy paste αυτα που διαβασα στο guru3d αλλα δεν με αφηνει να το ποσταρω. Μην περιμενεις πολλα στον 17.10... 17.12 θα ειναι το μεγαλο update. Δευτερα-Τριτη θα εχουμε καινουριο driver πιστευω. Tι αλλαγές θα έχει ξέρουμε?Εχω την r9 280x θα βοηθηθώ η μπααα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Tι αλλαγές θα έχει ξέρουμε?Εχω την r9 280x θα βοηθηθώ η μπααα? Για το μεγαλο update? Δεν ξερουμε τιποτα ακομα...λογικα θα εχουμε OSD μεσα απο crimson...Enhanced Sync σε παλιες καρτες.. https://radeon.com/radeonsoftware/feedback/?ver=17.9.3&lang=en_US <- πραγματα απο αυτην την λιστα δηλαδη. Η δικια μου γνωμη ειναι παντα να βαζεις τους τελευταιους Drivers...πιστευω πως βοηθαει.. Εχεις ολα τα καινουρια profile για τα παιχνιδια και αλλαγες οι οποιες ειναι under the hood, δηλαδη πραγματα που δεν γραφουν στα patch notes... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Για το μεγαλο update? Δεν ξερουμε τιποτα ακομα...λογικα θα εχουμε OSD μεσα απο crimson...Enhanced Sync σε παλιες καρτες.. https://radeon.com/radeonsoftware/feedback/?ver=17.9.3&lang=en_US <- πραγματα απο αυτην την λιστα δηλαδη. Η δικια μου γνωμη ειναι παντα να βαζεις τους τελευταιους Drivers...πιστευω πως βοηθαει.. Εχεις ολα τα καινουρια profile για τα παιχνιδια και αλλαγες οι οποιες ειναι under the hood, δηλαδη πραγματα που δεν γραφουν στα patch notes... Ισχύει, αλλά άμα υπάρχει σοβαρή αβλεψία κάπου, δεν είναι εύκολο πάντα. Προσωπικά, έχω μείνει στους 17.6.2, γιατί, στους νεότερους, κάτι έχουν πειράξει στο Wattman για τις Vega και χαλάει το Overwatch σε πολλά rigs με παλιότερες κάρτες (ναι, όχι παντού - το είπαμε). Όταν αποφασίσουν να ασχοληθούν και με οτιδήποτε άλλο εκτός από Vega, πάλι, θα το ξανακοιτάξω. Σίγουρα με ενδιαφέρει η εξέλιξη του driver... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Να πω ότι με το Relive στο σύστημά μου (fx8320 @4.5, 290oc 1120/1300, 16GB), με 10ριαx64, στην 16299.15 με τον τελευταίο οδηγό από WU (WDDM2.3), χτες σε εγγραφές στο Battlefront, σε 720p (1440 @High ingame), πραγματικά δεν ίδρωσε...ζήτημα αν έχασα 2-3 frames. Εντυπωσιακά καλή απόδοση, πλέον. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Τα έβαλα και γω τα win10 x64 16299.15 αλλά ο driver που μου πέρασαν τα WU είναι με WDDM2.2 και όχι 2.3. Πως μπορώ να πάρω και γω τον 2.3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 νεος Radeon Software Crimson ReLive 17.10.1 driver http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-17-10-1-driver-download.html Radeon Software Crimson ReLive Edition Highlights Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.10.1 Highlights Support For Evil Within 2Radeon Chill profile added Middle Earth: Shadow of WarRadeon Chill profile added Fixed Issues Bezel compensation in mixed mode Eyefinity cannot be applied. DiRT 4™ may experience flickering tire graphics during gameplay or under certain terrain conditions when using Multi GPU enabled system configurations. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μόλις έβαλα τους 17.10.1 και δεν μου ζήτησε restart. Το έκανε σε άλλον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ναι και σε μένα με το fall creators update όταν τους έβαλα δεν μου είπε για restart. Και πάλι στο dxdiag λέει WDDM2.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μόλις έβαλα τους 17.10.1 και δεν μου ζήτησε restart. Το έκανε σε άλλον; χαχα ποτε προλαβες bro ;;; κατεβαζω εδω και ενα 20λεπτο και εχει φρακαρει το guru3d θα ενημερωσω εαν εχει WDDM 2.2 η 2.3 παιζω με rs4 build 17004 το ξερεις ετσι !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 χαχα ποτε προλαβες bro ;;; κατεβαζω εδω και ενα 20λεπτο και εχει φρακαρει το guru3d θα ενημερωσω εαν εχει WDDM 2.2 η 2.3 παιζω με rs4 build 17004 το ξερεις ετσι !! Τα κατέβασα σε λίγα λεπτά με adsl χαχαχαχαχα Εγώ την έβγαλα την 17004 γιατί μου έκανε κάτι περίεργα σκαλώματα. Ναι και σε μένα με το fall creators update όταν τους έβαλα δεν μου είπε για restart. Και πάλι στο dxdiag λέει WDDM2.2 2.2 λέει ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Τα κατέβασα σε λίγα λεπτά με adsl χαχαχαχαχα Εγώ την έβγαλα την 17004 γιατί μου έκανε κάτι περίεργα σκαλώματα. 2.2 λέει ναι. τι σκαλωμα bro ;; τυπου >>> driver stuck in device και crash μου το κανε σημερα μια φορα θα το ξαναδω με αυτους αλλως θα το σουταρω το rs4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα