Occultist Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Known IssuesOverwatch™ may experience a random or intermittent hang on some system configurations. Τους παρακάμπτω και αυτούς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με τις θερμοκρασίες στο τελευταίο update 17.8.2 ? Είναι λίγο πιο ανεβασμένες ενώ σε άλλους driver δεν είχα πρόβλημα , δηλαδή φτάνει 58 χωρίς να παίζω μόνο με Opera ανοιχτό Στον 17.8.1 δεν είχα θέμα PowerColor PCS+ Radeon HD 7870 MYST. Edition Το παρατήρησα και στη δικιά μου αυτό με τους 17.9.1 σε load όμως Ίσως γιατί για κάποιο ανεξήγητο λόγο δίνει καμια 30ρια mV παραπάνω στο πυρήνα σε σχέση με πριν... Όχι ότι ανέβηκαν πολύ οι θερμοκρασίες, αλλα μου φαίνεται περίεργο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Άμα βάλεις δηλαδή τους 17.8.1 θα στρώσουν οι θερμοκρασίες; Για δοκίμασε. Έπεσε η θερμοκρασία πάλι με τους 17.9.1 σε 44 πλέον με Opera Το φτιάξανε φαίνεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Για όσους έχουν πρόβλημα με το MSI AB με τους τελευταίους+Windows Insider, στα settings, ξετικάρετε το "enable low level..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Eγω με τους 17.9.1 ειχα θεμα με το afterburner..Μολις ξεκινουσε το pc μετα το Log in εβγαζε μαυρη οθονη..Εβγαλα το msi και λυθηκε το προβλημα.. Με oc τι γινεται τωρα περα του wattman? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Κατεβάζεις την τελευταία beta: http://www.guru3d.com/files-details/msi-afterburner-beta-download.html Συν αυτό που λέει ο Πέτρος από πάνω. Προσωπικά δεν έχω θέμα σε Win 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Κατεβάζεις την τελευταία beta: http://www.guru3d.com/files-details/msi-afterburner-beta-download.html Συν αυτό που λέει ο Πέτρος από πάνω. Προσωπικά δεν έχω θέμα σε Win 7 Εχω βαλει την τελευταια beta16 Που δεν την εχει το guru3d και παλι εχω θεμα!Το ξυλωσα τελειως... Με asus gpu tweak ii δεν εχω προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Download Link: http://support.amd.com/en-us/kb-art...mson-ReLive-Edition-17.9.2-Release-Notes.aspx Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.9.2 Highlights Support For Radeon RX Vega SeriesUp to 2x Multi GPU supportProject CARS 2™Multi GPU profile support addedFixed Issues Hearts of Iron IV™ may experience a system hang when the campaign scenario is launched.Radeon Software may display an erroneous "1603 Error" after installing Radeon Software. This error will not affect your Radeon Software installation.Known Issues The drop-down option to enable Enhanced Sync may be missing in Radeon Settings on Radeon RX Vega Series Graphics Products. A clean install of Radeon Software can prevent this issue.Unstable Radeon WattMan profiles may not be restored to default after a system hang. A workaround is to launch Radeon WattMan after reboot and restore settings to default.Radeon Settings may nor populate game profiles after Radeon Software's initial install.Overwatch™ may experience a random or intermittent hang on some system configurations.GPU Scaling may fail to work on some DirectX®11 applications.Secondary displays may show corruption or green screen when the display/system enters sleep or hibernate with content playing.Bezel compensation in mixed mode Eyefinity cannot be applied.When recording with Radeon ReLive on Radeon RX Vega Series graphics products GPU usage and clocks may remain in high states. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 6 εκδόσεις...να δω πόσες θέλουν ακόμα για να φτιάξουν το Overwatch... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 6 εκδόσεις...να δω πόσες θέλουν ακόμα για να φτιάξουν το Overwatch... μηπως πρεπει να κανει και η blizzard κανα update? λεω εγω τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 μηπως πρεπει να κανει και η blizzard κανα update? λεω εγω τωρα? Ιδανικά, ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Με τους τελευταίους έχω πρόβλημα με το youtube , μου αλλάζουν τα χρώματα για 1 δευτερόλεπτο, ξανά γίνονται κανονικά και μετά από λίγο το ξανακάνει , ειδικά όταν κουνάω το ποντίκι ή όταν πατάω να γίνει full screen πχ το μπλε γίνεται κόκκινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Με τους τελευταίους έχω πρόβλημα με το youtube , μου αλλάζουν τα χρώματα για 1 δευτερόλεπτο, ξανά γίνονται κανονικά και μετά από λίγο το ξανακάνει , ειδικά όταν κουνάω το ποντίκι ή όταν πατάω να γίνει full screen πχ το μπλε γίνεται κόκκινο DDU & και ξανα περασε τους, δεν εχω κανενα θεμα με chrome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 DDU & και ξανα περασε τους, δεν εχω κανενα θεμα με chrome. Έτσι τους περνάω πάντα .. έστειλα report Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Έτσι τους περνάω πάντα .. έστειλα report Μήπως φταίει καμιά "Επιτάχυνση υλικού" στον browser? Κάνε μια δοκιμή αφού το απενεργοποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα