Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με τις θερμοκρασίες στο τελευταίο update 17.8.2 ?

Είναι λίγο πιο ανεβασμένες ενώ σε άλλους driver δεν είχα πρόβλημα , δηλαδή φτάνει 58 χωρίς να παίζω μόνο με Opera ανοιχτό

Στον 17.8.1 δεν είχα θέμα PowerColor PCS+ Radeon HD 7870 MYST. Edition

Το παρατήρησα και στη δικιά μου αυτό με τους 17.9.1 σε load όμως

Ίσως γιατί για κάποιο ανεξήγητο λόγο δίνει καμια 30ρια mV παραπάνω στο πυρήνα σε σχέση με πριν...

Όχι ότι ανέβηκαν πολύ οι θερμοκρασίες, αλλα μου φαίνεται περίεργο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άμα βάλεις δηλαδή τους 17.8.1 θα στρώσουν οι θερμοκρασίες; Για δοκίμασε. 

Έπεσε η θερμοκρασία πάλι με τους 17.9.1 σε 44 πλέον με Opera  

Το φτιάξανε φαίνεται 

• Like 1

Eγω με τους 17.9.1 ειχα θεμα με το afterburner..Μολις ξεκινουσε το pc μετα το Log in εβγαζε μαυρη οθονη..Εβγαλα το msi και λυθηκε το προβλημα..

Με oc τι γινεται τωρα περα του wattman?

Κατεβάζεις την τελευταία beta: http://www.guru3d.com/files-details/msi-afterburner-beta-download.html

Συν αυτό που λέει ο Πέτρος από πάνω. Προσωπικά δεν έχω θέμα σε Win 7

Εχω βαλει την τελευταια beta16 Που δεν την εχει το guru3d και παλι εχω θεμα!Το ξυλωσα τελειως...

Με asus gpu tweak ii δεν εχω προβλημα.

Download Link: http://support.amd.com/en-us/kb-art...mson-ReLive-Edition-17.9.2-Release-Notes.aspx

Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.9.2 Highlights

Support For

Radeon RX Vega Series
Up to 2x Multi GPU support
Project CARS 2™
Multi GPU profile support added

Fixed Issues

Hearts of Iron IV™ may experience a system hang when the campaign scenario is launched.
Radeon Software may display an erroneous "1603 Error" after installing Radeon Software. This error will not affect your Radeon Software installation.

Known Issues

The drop-down option to enable Enhanced Sync may be missing in Radeon Settings on Radeon RX Vega Series Graphics Products. A clean install of Radeon Software can prevent this issue.
Unstable Radeon WattMan profiles may not be restored to default after a system hang. A workaround is to launch Radeon WattMan after reboot and restore settings to default.
Radeon Settings may nor populate game profiles after Radeon Software's initial install.
Overwatch™ may experience a random or intermittent hang on some system configurations.
GPU Scaling may fail to work on some DirectX®11 applications.
Secondary displays may show corruption or green screen when the display/system enters sleep or hibernate with content playing.
Bezel compensation in mixed mode Eyefinity cannot be applied.
When recording with Radeon ReLive on Radeon RX Vega Series graphics products GPU usage and clocks may remain in high states.

Με τους τελευταίους έχω πρόβλημα με το youtube , μου αλλάζουν τα χρώματα για 1 δευτερόλεπτο, ξανά γίνονται κανονικά και μετά από λίγο το ξανακάνει , ειδικά όταν κουνάω το ποντίκι ή όταν πατάω να γίνει full screen 

πχ το μπλε γίνεται κόκκινο  :cry:

Με τους τελευταίους έχω πρόβλημα με το youtube , μου αλλάζουν τα χρώματα για 1 δευτερόλεπτο, ξανά γίνονται κανονικά και μετά από λίγο το ξανακάνει , ειδικά όταν κουνάω το ποντίκι ή όταν πατάω να γίνει full screen 

πχ το μπλε γίνεται κόκκινο  :cry:

DDU & και ξανα περασε τους, δεν εχω κανενα θεμα με chrome.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...