Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τουλάχιστον αυτή η έκδοση έχει ελληνικά κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης;

Γιατί στην προηγούμενη κάποια πατάτα κάναν και το πήγαινα στα τυφλά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αντε παλι δεν προλαβαμε να δουμε τους .1  βγηκαν οι 17.8.2

AMD Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.8.2 Drivers

http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-17-8-2-driver-download.html

Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.8.2 Highlights

Support For

• F1 2017
    • Up to 4% performance improvement measured on Radeon RX Vega 64 graphics when compared to Radeon Software Crimson ReLive edition 17.8.1
  • PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Early Access
    • Up to 18% performance improvement measured on Radeon RX Vega 64 graphics when compared to Radeon Software Crimson ReLive edition 17.8.1
  • Destiny™ 2 Beta

Fixed Issues

• Display may blank or go black after install upgrade with Radeon RX Vega Series graphics products.
  • Random corruption may appear in Microsoft desktop productivity applications on Radeon RX Vega series graphics products.
  • The "Reset" option in Radeon Settings Gaming tab may enable the "HBCC Memory Segment" feature instead of setting it to the default disabled state.
  • Radeon WattMan may not reach applied overclock states on Radeon RX Vega series graphics.
  • Unable to create Eyefinity configurations through the Eyefinity Advanced Setup option.
  • Like 1

Από τους Drivers της κάρτα γραφικών πρέπει να έχουν ενεργοποιημένο το Compatibility Mode και το Chill;

Είχε πέσει στα χέρια μου μια RX 480 της Gigabyte η οποία έκανε γκρι - γαλάζιες οθόνες σε Load και όταν την επέστρεψα στο κατάστημα μου είπαν πως πράγματι το πρόβλημα υπάρχει, αλλά διορθώνεται με τις παραπάνω ρυθμίσεις. Αυτό με ενημέρωσαν πως οφείλεται στο ότι τραβάει παραπάνω ρεύμα από το PCI Express. 

Από τους Drivers της κάρτα γραφικών πρέπει να έχουν ενεργοποιημένο το Compatibility Mode και το Chill;

Είχε πέσει στα χέρια μου μια RX 480 της Gigabyte η οποία έκανε γκρι - γαλάζιες οθόνες σε Load και όταν την επέστρεψα στο κατάστημα μου είπαν πως πράγματι το πρόβλημα υπάρχει, αλλά διορθώνεται με τις παραπάνω ρυθμίσεις. Αυτό με ενημέρωσαν πως οφείλεται στο ότι τραβάει παραπάνω ρεύμα από το PCI Express. 

οτι να ναι σου λενε στο καταστημα.

Αμα την εχεις ακομα, κανε μια καθαρη εγκατασταση με 17.8.2, αμα συνεχιζει ακομα, δωστην πισω για αλλαγη.

Μετά από αρκετές δοκιμές, αναφέρω ότι, στον 17.8.2, διόρθωσαν το bug με τα άκυρα errors του Wattman (17.7.1-17.7.2-17.8.1), σε ορισμένους συνδυασμούς με Vega/Hawaii/Grenada - ενδεχομένως και αλλού. Και γενικώς, αυτός ο driver είναι άψογος.
Όσοι πιστοί... B)

• Like 3

οτι να ναι σου λενε στο καταστημα.

Αμα την εχεις ακομα, κανε μια καθαρη εγκατασταση με 17.8.2, αμα συνεχιζει ακομα, δωστην πισω για αλλαγη.

Η ρύθμιση Compatibility Mode, δεν εμφανίζεται. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Έστειλα μήνυμα στην Gigabyte.

Η ρύθμιση Compatibility Mode, δεν εμφανίζεται. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Έστειλα μήνυμα στην Gigabyte.

εδω γινετε καποια κουβεντα για το compatibility mode

https://community.amd.com/thread/209024

Good news, the new driver automatically includes and regulates the compatibility mode. so we are safe I guess

εδω γινετε καποια κουβεντα για το compatibility mode

https://community.amd.com/thread/209024

Good news, the new driver automatically includes and regulates the compatibility mode. so we are safe I guess

Ναι, το είδα και εγώ αυτό. Μίλησα μόλις με το κατάστημα και μου είπαν ότι μόνο επιστροφή χρημάτων ίσως μπορεί να γίνει καθώς δεν υπάρχει ίδια κάρτα. Τους είπα για ίδιων επιδόσεων, αλλά εκεί πλέον είναι η 1060 6GB όπου είναι πολύ πιο ακριβή. 

https://apothikiproios.gr/220-vga

Ελπίζω σύντομα να λάβει τέλος. Φαίνονται εξυπηρετικοί στο κατάστημα πάντως. Έχουν αναλάβει και τις δύο φορές (πήγαινε έλα) τα έξοδα μεταφοράς και τώρα που θα τη στείλω μου είπαν ότι τα αναλαμβάνουν πάλι αυτοί. Σαν καλή κίνηση βέβαια, θα τα χρεωθώ εγώ αυτή τη φορά.

• Like 1

Δυστυχώς, και με 17.8.2, πάλι τα ίδια στο Overwatch. Το game κρασάρει σε τυχαίο σημείο σε κάποιο από τα matches που παίζεις, με error "Your Rendering Device Has been lost". Και ο Crimson κάνει CTD με error "Radeon Wattman settings have been reset. Overclock, ΔΕΝ έχω πουθενά.

Πίσω στον 17.6.2, που δεν έχει πρόβλημα ποτέ...

Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με τις θερμοκρασίες στο τελευταίο update 17.8.2 ? 
Είναι λίγο πιο ανεβασμένες ενώ σε άλλους driver δεν είχα πρόβλημα , δηλαδή φτάνει 58 χωρίς να παίζω μόνο με Opera ανοιχτό 
Στον 17.8.1 δεν είχα θέμα 

PowerColor PCS+ Radeon HD 7870 MYST. Edition

Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με τις θερμοκρασίες στο τελευταίο update 17.8.2 ? 

Είναι λίγο πιο ανεβασμένες ενώ σε άλλους driver δεν είχα πρόβλημα , δηλαδή φτάνει 58 χωρίς να παίζω μόνο με Opera ανοιχτό 

Στον 17.8.1 δεν είχα θέμα 

PowerColor PCS+ Radeon HD 7870 MYST. Edition

Άμα βάλεις δηλαδή τους 17.8.1 θα στρώσουν οι θερμοκρασίες; Για δοκίμασε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...