Πέτρος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Είδες κάποια βελτίωση ή κάποιο χαρακτηριστικό άξιο λόγου? Σε 2-3 μέρες λογικά βγαίνει η "κανονική" για τις υπόλοιπες κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 επιβεβαιωνω οτι οντως δουλευει ο νεος driver που ειταν μονο για vega καρτες 17.8.1 beta 6 και με παλιοτερες καρτες (πχ η 290 trixx μου ) επισης δουλευει το chill το χρωμα και το msi ab για oc Καταγραφή.JPG κανα 2 μπεντσακια ετρεξα και λιγο που επαιξα titanfall 2 / tom clancy ghost reckon wildland/prey και mass effect andromeda δε ειδα κατι το διαφορετικο-καλυτερο σε σχεση με τους 17.7.2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Καλά φαίνεται να λειτουργούν οι ανεπίσημοι, με απευθείας αναβάθμιση πάνω από 17.7.2, αλλά όταν έχει tube video, ο FF έχει τρελλό stuttering. Ο browser, στις υπόλοιπες σελίδες, όχι το video καθεαυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 επιτελους Radeon Software Crimson ReLive 17.8.1 WHQL driver http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-17-8-1-driver-download.html Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.8.1 Highlights Support For Radeon RX Vega Series Graphics Quake™ Champions Early Access Agents of Mayhem Fixed Issues Some protected content applications may experience an HDCP error code while playing Blu-ray content. A limited number of HDR enabled TV's may experience intermittent HDMI signal loss. Grand Theft Auto V may experience an intermittent application crash. With Enhanced Sync enabled Video playback on desktop or YouTube playback in Google Chrome may cause tearing choppy playback. Forza Horizon 3 may experience long or extended load times. FreeSync displays may experience stuttering when watching fullscreen video content. FreeSync brightness or flickering issues have been resolved on a small amount of Samsung FreeSync enabled displays that may have been experiencing issues. Tekken™ 7 may experience a crash (Chapter 13) on some Radeon RX 380 Series graphics products. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Καλά τα εξαφάνισαν τα Additional Settings στους 17.8.1?? Δεν τα βρίσκω. Τι θα γίνει μ' αυτό το θέμα, πως υποτίθεται ότι θα αλλάξουμε σε Full RGB θα μας βγάλουν τα μάτια. Πάλι πατέντες θα ψάχνουμε; Ήμαρτον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Καλά τα εξαφάνισαν τα Additional Settings στους 17.8.1?? Δεν τα βρίσκω. Τι θα γίνει μ' αυτό το θέμα, πως υποτίθεται ότι θα αλλάξουμε σε Full RGB θα μας βγάλουν τα μάτια. Πάλι πατέντες θα ψάχνουμε; Ήμαρτον. Από την 17.7.2 έχουν εξαφανιστεί και έχουν ενσωματωθεί στην καινούρια εφαρμογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Από την 17.7.2 έχουν εξαφανιστεί και έχουν ενσωματωθεί στην καινούρια εφαρμογή Σε ποια καινούρια; Που τα βρίσκω δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 ρε σεις ψαξτε και λιγο ολα κομπλε ειναι !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Ναι ok η λογική έλεγε Preferences και δεν το πρόσεξα στο Display. Είχα μείνει και στην 17.7.1 και δεν ήξερα που το έβαλαν. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 17.7.1-17.7.2-17.8.1, ΟΛΟΙ κρασάρουν, σε άκυρη στιγμή, στο desktop, όταν τρέχω διάφορα παιχνίδια (πιο χαρακτηριστικό είναι στο Overwatch), με error για Wattman, παρόλο που ΔΕΝ την κλοκάρω. Πίσω σε 17.6.2, και όλα λειτουργούν άψογα και ασταμάτητα. Από ότι διάβασα από εδώ και από εκεί, έχουν και άλλοι ακριβώς το ίδιο θέμα με Hawaii/Grenada, από τον driver του Ιουλίου και μετά...(το ξανα-έκανα driver issue report) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 17.7.1-17.7.2-17.8.1, ΟΛΟΙ κρασάρουν, σε άκυρη στιγμή, στο desktop, όταν τρέχω διάφορα παιχνίδια (πιο χαρακτηριστικό είναι στο Overwatch), με error για Wattman, παρόλο που ΔΕΝ την κλοκάρω. Πίσω σε 17.6.2, και όλα λειτουργούν άψογα και ασταμάτητα. Από ότι διάβασα από εδώ και από εκεί, έχουν και άλλοι ακριβώς το ίδιο θέμα με Hawaii/Grenada, από τον driver του Ιουλίου και μετά... (το ξανα-έκανα driver issue report) Σου πετάει και bsod thread stuck in device driver; (Σε έχω ξανά ρωτήσει βασικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Σου πετάει και bsod thread stuck in device driver; (Σε έχω ξανά ρωτήσει βασικά Όχι, αλλά το έχω ακούσει να συμβαίνει σε άλλους, σε κάποιες περιπτώσεις. Εμένα, κρασάρει, το game, στο desktop και μου πετάει notification ότι έκανε reset το Wattman. Αλλά μόνο στις εκδόσεις που ανέφερα. Τώρα, έχω γυρίσει σε 17.6.2, που λειτουργεί άψογα. Κάτι άλλαξαν στη δομή του driver, τον Ιούλιο, και, ως συνήθως, έκαναν δοκιμές μόνο στις καινούριες κάρτες. Θα διορθώσουν και για τις υπόλοιπες - συνήθως, τους παίρνει 1-3 μήνες, για τις παιδικές ασθένειες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 17.7.1-17.7.2-17.8.1, ΟΛΟΙ κρασάρουν, σε άκυρη στιγμή, στο desktop, όταν τρέχω διάφορα παιχνίδια (πιο χαρακτηριστικό είναι στο Overwatch), με error για Wattman, παρόλο που ΔΕΝ την κλοκάρω. Πίσω σε 17.6.2, και όλα λειτουργούν άψογα και ασταμάτητα. Από ότι διάβασα από εδώ και από εκεί, έχουν και άλλοι ακριβώς το ίδιο θέμα με Hawaii/Grenada, από τον driver του Ιουλίου και μετά... (το ξανα-έκανα driver issue report) ΕΓΩ δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα παντως..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 ΕΓΩ δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα παντως..... Εσύ δεν έχεις 290/390 series, όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Έχω εγώ. 290. Πρόβλημα κανένα με 17.7.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα