Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τους 17.7.2 δεν μπορω να τρεξω κανενα DX12 παιχνιδι. Ολα τρεχουν με μαυρη οθονη ενω ο ηχος λειτουργει κανονικα (Sniper elite 4, Deus ex MD).Σε DX11 ολα καλα. Εχει κανεις αλλος αυτο το θεμα? (Rx 480)

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τους 17.7.2 δεν μπορω να τρεξω κανενα DX12 παιχνιδι. Ολα τρεχουν με μαυρη οθονη ενω ο ηχος λειτουργει κανονικα (Sniper elite 4, Deus ex MD).Σε DX11 ολα καλα. Εχει κανεις αλλος αυτο το θεμα? (Rx 480) 

με 17.7.2  δε ειχα παιξει  αλλους τιτλους  περα του bf1 που παιζω καθημερινα 

τωρα μετα το ποστ σου  δοκιμασα  rise off the tomb raider  και   deus ex  md  dx 12  δεν ειχα καποιο θεμα παιζω με 290 !!

edit : σημειωτεον οτι παιζω με win 10 64 insider build  το τελευταιο το 16257

Δημοσ.

χμμμ θα τσεκάρω τώρα bf1 με DX12 να δω και θα σας πω.

RX 580 εδώ. 

Edit: Είναι λίγο unplayable για μερικά sec στην αρχή, αλλά μετά μια χαρά. 

Νομίζω πως με DX11 πάντως είναι πολύ καλύτερα.. 

Δημοσ.

με 17.7.2  δε ειχα παιξει  αλλους τιτλους  περα του bf1 που παιζω καθημερινα 

τωρα μετα το ποστ σου  δοκιμασα  rise off the tomb raider  και   deus ex  md  dx 12  δεν ειχα καποιο θεμα παιζω με 290 !!

edit : σημειωτεον οτι παιζω με win 10 64 insider build  το τελευταιο το 16257

Xmmm ισως να φταιει και η εκδοση των windows που εχω (1511, χωρις anniversery kai creators update)

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum. Το θέμα που έχω υπάρχει για κάμποσο καιρό. Ο driver της κάρτας γραφικών τόσο στo anniversary όσο και στο creators update ανά κάποια χρονικά διαστήματα κρασάρει. Το λειτουργικό έχει γίνει clean install για να μπει το creators. Από drivers, είτε  τους default που βρίσκουν τα windows 10 έχω είτε τους τελευταίους stable και beta από το site της amd, δεν αλλάζει κάτι. Αυτό μου το κανε και με ένα παλιό pc που είχα με την ίδια κάρτα αλλα πολύ πιο σπάνια και με πιο παλιές εκδόσεις των windows 10 ή 8.1. Μπορεί να φταίει η κάρτα για το κρασάρισμα του driver; Το σύστημα είναι της υπογραφής.

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum. Το θέμα που έχω υπάρχει για κάμποσο καιρό. Ο driver της κάρτας γραφικών τόσο στo anniversary όσο και στο creators update ανά κάποια χρονικά διαστήματα κρασάρει. Το λειτουργικό έχει γίνει clean install για να μπει το creators. Από drivers, είτε  τους default που βρίσκουν τα windows 10 έχω είτε τους τελευταίους stable και beta από το site της amd, δεν αλλάζει κάτι. Αυτό μου το κανε και με ένα παλιό pc που είχα με την ίδια κάρτα αλλα πολύ πιο σπάνια και με πιο παλιές εκδόσεις των windows 10 ή 8.1. Μπορεί να φταίει η κάρτα για το κρασάρισμα του driver; Το σύστημα είναι της υπογραφής.

Να φανταστώ έχεις και το κλασικό "thread stuck in device driver" ; 

Αν ναι, πρέπει να την επιστρέψεις για να σου δώσουν καινούρια όπως εμένα. 

Δημοσ.

kazeta και εγώ την ιδια εκδοση των windows 10 έχω και έχω το ίδιο πρόβλημα με το direct 12 μαύρη οθόνη στα παιχνιδια :(

Οποτε μαλλον θελουν update...

Δημοσ.

Να φανταστώ έχεις και το κλασικό "thread stuck in device driver" ; 

Αν ναι, πρέπει να την επιστρέψεις για να σου δώσουν καινούρια όπως εμένα.

Όχι δεν το χω. Η κάρτα δεν έχει πια εγγύηση.

Δημοσ.

Xmmm ισως να φταιει και η εκδοση των windows που εχω (1511, χωρις anniversery kai creators update)

Update σε creators και re-install 17.7.2.

kazeta και εγώ την ιδια εκδοση των windows 10 έχω και έχω το ίδιο πρόβλημα με το direct 12 μαύρη οθόνη στα παιχνιδια :(

Update σε creators και re-install 17.7.2.

Δεν μπορεις να κανεις πολλα, η καρτα σου ειναι Legacy πλεον.

Δημοσ.

Εγώ με τους τελευταίους  driver 17.7.2  έχω αυτό το θέμα που το λέει κιόλας στα known issues , δεν διορθώνεται με αυτό που λέει ... ναναι καλά το makemkv

• Some protected content applications may experience an HDCP error code while playing BluRay content. A workaround is to unplug and re-plug the connected display or turn the display off and then back on.   
Δημοσ.

Εγω εχω θεμα με της asus rx470,εχει 6pin τροφοδοσια και η μαλλον η μητρικη μου δεν δινει αρκετο ρευμα απο το pci-e slot με αποτελεσμα να μου βγαζει μαυρη οθονη στα ξεκουδουνα ενω παιζω.

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα.  Έχω την τελευταία έκδοση win 10 και δεν μπορώ να τρέξω το bf 1. Δοκίμασα και τον προηγούμενο driver 17.7.1 αλλά κάνει τα ίδια. Κάρτα Sapphire R9 380 Nitro 

Δημοσ.

νεο πακετο  κατεφθασε  Radeon Vega 17.8.1 Beta 6 driver

sos this beta revision 6 driver is intended for RX Vega graphics card only.

Radeon Software Crimson ReLive Edition for Radeon RX Vega Series Highlights

Support For

• Radeon RX Vega series graphics products.

http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-vega-17-8-1-beta-6-driver-download.html

• Like 1
Δημοσ.

επιβεβαιωνω  οτι  οντως δουλευει ο νεος driver που ειταν μονο για vega καρτες  17.8.1 beta  6 και με παλιοτερες καρτες (πχ η 290 trixx μου ) 

επισης δουλευει το chill το χρωμα και το msi ab για oc

post-238528-0-08623000-1502778741_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...