GPOWERR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Ναι. Σε εμένα οι χαρακτήρες είναι ότι να ναι (κινέζικα). και σε μενα το ιδιο...ακαταλαβιστικα....απο το σαιτ της AMD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 με 17 7 2 και 290 δε εχω κολημα στα ρολογια ανεβαινουν κατεβαινουν κανονικα οσο για το msι ab (παμε για patch εδω )εχω ενδειξεις μεσα στα games temps/ ρολογια/fps κλπ απλα δε δειχνει ρολογια για καποιο ΟC απο δοκιμες ετρεξα καποια μπεντσακια σε 3δμαρκ 13 και απο games mass effect andromeda /prey και μπηκα bf1 δε αντιμετωπισα καποιο θεμα και επανηθαν οι ρυθμισεις για contrast /χρωμα /φωτεινοτητα cvvv.JPG Μια διευκρίνιση, μόνο... Σου ανεβοκατεβαίνουν τα κανονικά ρολόγια ή τα προφίλ που έχεις ορίσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Οχι, ολα κανονικα ηταν, κατεβασε ξανα απο το επισημο site. Όχι. Απ το επίσημο site τους κατέβασα εγώ τουλάχιστον. Από το επίσημο τους έχω κατεβάσει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Μια διευκρίνιση, μόνο... Σου ανεβοκατεβαίνουν τα κανονικά ρολόγια ή τα προφίλ που έχεις ορίσει? ναι τα κανονικα ρολογια πχ αυτα ειναι τα στοκ μου 1050/1250 ( οταν διαβαζει τα στοκ ρολογια της καρτας δε εχω θεμα) αμα παω ομως να κανω oc ομως ναι μεν τα παιρνει αλλα αλλα μετα παιζει 150 /300 (μαχ) μετα ρεσετ και με επανεκινηση στρωνει μονο δοκιμασα και msi ab το τελευταιο και τριχχ τα ιδια το τριχχ εχω ενδειξη για τα παντα το ab δεν δειχνει τιποτα στο πρωτο μενου αλλα παραδοξως δειχνει μεσα στα games κανονικα οτι του εχω ρυθμισει να βλεπω επαιξα αρκετα δεν εχω θεμα να παιζω ετσι στο oc στραβωνει η δουλεια τουλαχιστον σε μενα επαιξα και με 10ρια και σε 7αρια το ιδιο ακριβως ειχα εδιτ για δοκιμασε αυτο το driver αναφερουν στο guru3d οτι εγινε καποιο update Okey good news for W7 users. Finally a lot of problems that i had with the first W7x64 driver package seems to be resolved, as many users suggest in Reddit there was a problem with W7 driver package now its fixed http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+7+-+64# παντως με τη νεα εγκατασταση επαψε να μου δειχνει beta το gpu-z οσο για το msi ab συνεχιζει να μη δειχνει ρολογια επισης λιγο που μπηκα και δε ειχα θεμα με ρολογια στο bf1 Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2017 από ultraex2003 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 ναι τα κανονικα ρολογια πχ αυτα ειναι τα στοκ μου 1050/1250 ( οταν διαβαζει τα στοκ ρολογια της καρτας δε εχω θεμα) αμα παω ομως να κανω oc ομως ναι μεν τα παιρνει αλλα αλλα μετα παιζει 150 /300 (μαχ) μετα ρεσετ και με επανεκινηση στρωνει μονο δοκιμασα και msi ab το τελευταιο και τριχχ τα ιδια το τριχχ εχω ενδειξη για τα παντα το ab δεν δειχνει τιποτα στο πρωτο μενου αλλα παραδοξως δειχνει μεσα στα games κανονικα οτι του εχω ρυθμισει να βλεπω επαιξα αρκετα δεν εχω θεμα να παιζω ετσι στο oc στραβωνει η δουλεια τουλαχιστον σε μενα επαιξα και με 10ρια και σε 7αρια το ιδιο ακριβως ειχα dfhxgghg.JPG εδιτ για δοκιμασε αυτο το driver αναφερουν στο guru3d οτι εγινε καποιο update Okey good news for W7 users. Finally a lot of problems that i had with the first W7x64 driver package seems to be resolved, as many users suggest in Reddit there was a problem with W7 driver package now its fixed http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+7+-+64# παντως με τη νεα εγκατασταση επαψε να μου δειχνει beta το gpu-z cfxcvn.JPG οσο για το msi ab συνεχιζει να μη δειχνει ρολογια επισης λιγο που μπηκα και δε ειχα θεμα με ρολογια στο bf1 dfhfggf.JPG Ok, την ίδια ακριβώς συμπεριφορά έχουμε, μόνο που είμαι σε 10ρια. Από ότι κατάλαβα άλλαξε αρκετά πράγματα στον τρόπο διαχείρισης του oc μέσα από το Wattman η AMD και τώρα περιμένουμε το νέο SDK για να πάρουν MSI AB - Trixx κλπ τις απαραίτητες αναβαθμίσεις. Αν δεν...πρέπει να μάθουμε το Wattman. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μάλλον άλλαξαν και στο overdrive κάποια πράγματα αλλιώς δεν θα έπρεπε να επηρεάζει gcn 1 κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ρωτάω (και) εδώ, γιατί πιο πιθανό είναι να βγάλω έτσι κάποια άκρη: http://www.insomnia.gr/topic/608483-battlefield-1-pc/page-249?do=findComment&comment=55861081 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Πάιδια τα 3rd party προγραμματα π.χ MSI AB / Trixxx ΔΕΝ δουλευουν σωστα με τους 17.7.2 γιατι ανανεωσαν το API. Το γραφω για να μην ψαχνονται μερικοι... Εγω στο συστημα μου δν εχω κανενα προβλημα παντως με τους 17.7.2. (R9 380) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 ναι εχουν αλλαξει καποια πραγματα στο driver το αναφερει και ο δημιουργος του msi αb οποτε παμε ως εχει και παρακολουθουμε τις εξελιξεις http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=305901&page=111 With 17.7.2 AMD just ruined their next "new" ADL overclocking API, which they introduced with the very first version of Wattman. So any tool based on it like AB or WattTool stops working again. ADL2_OverdriveN_Capabilities_Get and ADL2_OverdriveN_SystemClocks_Get are no longer working at all, they are replaced with ADL2_OverdriveN_CapabilitiesX2_Get and ADL2_OverdriveN_SystemClocksX2_Get. Updating third party tools could make it working, but... AMD still provides SDK just for old and currently killed overclocking API. I'm wondering again, if "backward compatibility" terms mean anything for AMD deverlopers? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Ερχεται OSD συντομα! ''Radeon Software Crimson ReLive Edition - "Vega" Update will have OSD performance monitoring'' https://twitter.com/BlazeK_AMDRT/status/892016986628263936 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Ερχεται OSD συντομα! ''Radeon Software Crimson ReLive Edition - "Vega" Update will have OSD performance monitoring'' https://twitter.com/BlazeK_AMDRT/status/892016986628263936 Ελπίζω να είναι διαθέσιμο και για τους κατόχους παλαιότερων καρτών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Afterburner beta 15 - Crimson 17.7.2 support. http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=5458447&postcount=629 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Πάντως σε μένα με τους 17.7.2 παίζοντας Sniper Elite 4 ξεσκίστηκε στα κολήματα με DX12 ενώ με τους προηγούμενους ποτέ. Αναγκαστικά παίζω σε DX11 τώρα και δεν κολλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Έχουν αρκετά θεματάκια όντως. Εγώ ξαναγύρισα στον 17.7.1... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Σε εμένα, πάλι, έχουν αρκετά καλύτερη συμπεριφορά σε BF1@DX12 σε σχέση με παλιότερους. Εξακολουθεί να έχει θεματάκια, αλλά πλέον είναι σαφώς playable. Σε μια 290 αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα