ultraex2003 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) με 17 7 2 και 290 δε εχω κολημα στα ρολογια ανεβαινουν κατεβαινουν κανονικα οσο για το msι ab (παμε για patch εδω )εχω ενδειξεις μεσα στα games temps/ ρολογια/fps κλπ απλα δε δειχνει ρολογια για καποιο ΟC απο δοκιμες ετρεξα καποια μπεντσακια σε 3δμαρκ 13 και απο games mass effect andromeda /prey και μπηκα bf1 δε αντιμετωπισα καποιο θεμα και επανηθαν οι ρυθμισεις για contrast /χρωμα /φωτεινοτητα Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2017 από ultraex2003 1
Dennisbest Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Τελικά στην περίπτωσή μου , το afterburner έφταιγε για τα κολλημένα ρολόγια. Το πως και το γιατί δεν το ξέρω , αφού και απενεργοποιημένο που ήταν το πρόβλημα παρέμενε , μόνο με uninstall έφτιαξε.
PunishedSnake Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Το afterburner δεν δουλεύει για ρύθμιση ρολογιών. Για θερμοκρασίες, στροφές ανεμιστήρα όλα οκ. Επίσης κατά την εγκατάσταση δεν μου έβγαλε τπτ για το relive, εξαφανίστηκε το Radeon Chill, και δεν υπάρχει καθόλου το νέο Sync (μάλλον by design). Χρώματα κτλ δεν μου τα βγάζει στις ρυθμίσεις... Καθαρή (DDU) εγκατάσταση σε w7 x64
Balantakos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Το afterburner δεν δουλεύει για ρύθμιση ρολογιών. Για θερμοκρασίες, στροφές ανεμιστήρα όλα οκ. Επίσης κατά την εγκατάσταση δεν μου έβγαλε τπτ για το relive, εξαφανίστηκε το Radeon Chill, και δεν υπάρχει καθόλου το νέο Sync (μάλλον by design). Χρώματα κτλ δεν μου τα βγάζει στις ρυθμίσεις... Καθαρή (DDU) εγκατάσταση σε w7 x64 το radeon chill μεταφερθηκε σε αλλο tab...gaming -> global settings. Κανενα προβλημα με τον driver εδω...
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Το afterburner δεν δουλεύει για ρύθμιση ρολογιών. Για θερμοκρασίες, στροφές ανεμιστήρα όλα οκ. Επίσης κατά την εγκατάσταση δεν μου έβγαλε τπτ για το relive, εξαφανίστηκε το Radeon Chill, και δεν υπάρχει καθόλου το νέο Sync (μάλλον by design). Χρώματα κτλ δεν μου τα βγάζει στις ρυθμίσεις... Καθαρή (DDU) εγκατάσταση σε w7 x64 Εμένα με sapphire Trixx δεν μου δείχνει τα ρολόγια επίσης. Τα άλλα όλα εντάξει. RX 580 limited edition εδώ btw Clean install με DDU, Win 10 creators update.
Balantakos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Εμένα με sapphire Trixx δεν μου δείχνει τα ρολόγια επίσης. Τα άλλα όλα εντάξει. RX 580 limited edition εδώ btw Clean install με DDU, Win 10 creators update. Ανανεωσα το API του Wattman, τα 3rd party προγραμματα καλυτερα να μην τα χρησιμοποιειται αυτη την στιγμη... 1
_Theo_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Τελικά αυτό το feature που είναι κάπως σαν το Freesync δεν ισχύει για τις παλαιότερες κάρτες; Επίσης, ξέρει κάποιος να μου πεί όσον αφορά τους οδηγούς, τι είναι η διασφάλιση σύνδεσης HDMI;; Πρέπει να είναι στο on ή off;;
Balantakos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Τελικά αυτό το feature που είναι κάπως σαν το Freesync δεν ισχύει για τις παλαιότερες κάρτες; Επίσης, ξέρει κάποιος να μου πεί όσον αφορά τους οδηγούς, τι είναι η διασφάλιση σύνδεσης HDMI;; Πρέπει να είναι στο on ή off;; On, τσεκαρε το hmdi για ''προβληματα'' απο οσο ξερω, καπως ετσι με απλα λογια. Μην περιμενετε την τελεια υποστηριξη σε windows 7 - 8.1. ΟΛΟΙ ριχνουν το βαρος σε windows 10 πλεον. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 AMD Halts Support for Windows 8.1 with Consumer Radeon drivers Τέλος το support για 8.1
ultraex2003 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Εμένα με sapphire Trixx δεν μου δείχνει τα ρολόγια επίσης. Τα άλλα όλα εντάξει. RX 580 limited edition εδώ btw Clean install με DDU, Win 10 creators update. bro για δοκιμασε το νεο trixx 6.4 με 17.7 .2 δουλευει αψογα εδω 290 oc edit : λάθος μονο στα στοκ ρολογια (load) δουλευει το trixx με oc ενω φαινετε οτι τα παιρνει τα ρολογια δεν κρασαρει αλλα τρεχοντας ( load ) δεν ανεβαζει ρολογια επισης για αυτους που ρωτανε το chill υπαρχει κανονικα απλα ειναι στο global το δε enhanced sync .Compatible with: AMD Radeon™ RX 400 & 500 series GPUs. Supports: DirextX® 9, 11, 12 & Windows® 7/10. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2017 από ultraex2003 3
jack124 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Είναι και σε εσάς στα Ρώσικα η εγκατάσταση 17.7.2?
_Theo_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Είναι και σε εσάς στα Ρώσικα η εγκατάσταση 17.7.2? Ναι. Σε εμένα οι χαρακτήρες είναι ότι να ναι (κινέζικα).
cpttony Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Τελικά αυτό το feature που είναι κάπως σαν το Freesync δεν ισχύει για τις παλαιότερες κάρτες; "Enhanced Sync works with Radeon RX 400- and 500-series graphics cards." 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Είναι και σε εσάς στα Ρώσικα η εγκατάσταση 17.7.2? Όχι. Απ το επίσημο site τους κατέβασα εγώ τουλάχιστον. 1
Balantakos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Είναι και σε εσάς στα Ρώσικα η εγκατάσταση 17.7.2? Οχι, ολα κανονικα ηταν, κατεβασε ξανα απο το επισημο site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα