_Theo_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ρε παιδιά ξέρει κάποιος να μου πεί όσον αφορά τους οδηγούς, τι είναι η διασφάλιση σύνδεσης HDMI;; Πρέπει να είναι στο on ή off;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Does The AMD RX 480 Bottleneck Using An FX-8350 CPU? https://www.youtube.com/watch?v=wMWBMVDqKt8 -Αυτό το Cpu απλά δεν υπάρχει..! Το ότι τρέχει...κάπως (φλερτάρουν με το 60 - προς τα κάτω. Δεν το λες και κατόρθωμα. Ούτε το Witcher 3 δεν 60ρίζει) κάποια παιχνίδια σε, υποτίθεται, ικανοποιητικές επιδόσεις, ΜΟΝΟ σε FX, χωρίς να παραθέτει πως τα πάει σε κάποιο Intel συγκριτικά, εσένα σου έδωσε να καταλάβεις ότι δεν τρώει bottleneck? Ξέρεις καν τι είναι το bottleneck ή νομίζεις ότι είναι το να παίρνει ρεύμα; Bottleneck δεν θα έτρωγε ΑΝ, κρατώντας την υπόλοιπη σύνθεση ~ίδια και στις ίδιες ρυθμίσεις, έτρεχε, σε σειρά αρκετών παιχνιδιών, στα ίδια περίπου fps με ένα τυπικό Intel. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2017 από billdanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ποιά θεωρείτε οτι είναι η πιο stable έκδοση;Γιατί θα κάνω format και θα περάσω drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ποιά κάρτα έχεις; Εγώ με R9 280x δεν έχω κάποιο θέμα με 17.7.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ποιά κάρτα έχεις; Εγώ με R9 280x δεν έχω κάποιο θέμα με 17.7.1. rx 480 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 rx 480 17.7.1 τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 17.7.1 WHQL ανανεωθηκε στην σελιδα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Εμένα τους βγάζει ακόμα optional και μόλις πατήσω να κατεβαίνουν λέει july 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Εμένα τους βγάζει ακόμα optional και μόλις πατήσω να κατεβαίνουν λέει july 17 Ναι, ειναι WQHL july 17. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Όσοι βάλαμε 17.7.1 να βάλουμε τους WHQL ή είναι ακριβώς ίδιοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Όσοι βάλαμε 17.7.1 να βάλουμε τους WHQL ή είναι ακριβώς ίδιοι; ιδιος. περιμενε τον επομενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Εμφανίστηκαν και οι 17.7.2, WHQL. Μεταξύ άλλων, εμφανίζεται και το Enhanced Sync...FreeSyncοειδές για monitor που δεν υποστηρίζουν FS. http://support.amd.com/en-us/download Συμπληρώνετε, κατεβάζετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Πήρατε και 'σεις Fast Sync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Μόνο για Polaris βέβαια... Γενικά έχει αρκετές βελτιώσεις αυτός ο driver - έφτιαξαν και κάποια θεματάκια με το relive. Πρόβλημα με το καλημέρα και είναι και σοβαρό. Η κάρτα(7950) είναι μονίμως στα 500/150mhz. Διάβασα παράπονα και έναν άλλο χρήστη με r9 fury που έχει αντίστοιχο πρόβλημα . Θα το ψάξω περισσότερο αύριο. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2017 από Dennisbest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μείνετε μακρυά προς το παρόν. Υποστηρίζονται ουσιαστικά μόνο Polaris. Τα MSi AB/Trixx κλπ επίσης έχουν conflicts και δεν συνεργάζονται προς το παρόν. Προ της εγκατάστασης, θέλουν απεγκατάσταση τα "συνοδευτικά". Καλύτερα υπομονή μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα βγει ο Vega οδηγός (και ενδεχομένως δεν θα λειτουργεί πουθενά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα