Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

. Και εκτός αυτού, και stock που την έχεις την 480, της ρίχνει μπουκάλι ο FX, έτσι και αλλιώς. Ακόμα και να ψιλοπετύχαινε το πείραμα της χημείας, την διαφορά θα την έβλεπες μόνο σε κανα bench που τρέχει μόνο gpu. Δώσε έμφαση σε κάτι πιο δόκιμο, καλύτερα...

Σε τι ριχνει μπουκαλι ο FX στην 480? Σε κανα lol / dota 2 / cs go? Γιατι περα απο αυτα, στο 99% των games η 480 ειναι το μπουκαλι. Heck, ειχα τον fx μου stock μαζι με 1070 και μαντεψε, στα περισσοτερα απαιτητικα games (witcher 3 / deus ex / ac creed / crysis 3 / the division το bottleneck ηταν παλι η καρτα...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικά με την βοήθεια φίλου και κάνοντας απλά tweaking στο bios της κάρτας μου πήγα από 23,6Mh/s στα 31,χ!!!!

Όταν είμαι πίσω στο σπίτι θα δω αν με επιρρέασε στο gaming

• Like 1

Σε τι ριχνει μπουκαλι ο FX στην 480? Σε κανα lol / dota 2 / cs go? Γιατι περα απο αυτα, στο 99% των games η 480 ειναι το μπουκαλι. Heck, ειχα τον fx μου stock μαζι με 1070 και μαντεψε, στα περισσοτερα απαιτητικα games (witcher 3 / deus ex / ac creed / crysis 3 / the division το bottleneck ηταν παλι η καρτα...

Δηλαδή μου λες ότι στο ac unity όταν στεκοσουν μέσα στα πληθη τα frames δεν πέφταν; δυσκολεύομαι να το πιστέψω καθώς έχω fx 6300/rx 470 και το μπουκαλι ειναι υπαρκτο.

Witcher 3 όντως δεν παίζει να υπάρχει, και γενικά ειναι ανάλογα το game και το σενάριο αλλα μην λέμε ότι θέλουμε, μπουκάλι υπάρχει σε όλους τίτλους

Δηλαδή μου λες ότι στο ac unity όταν στεκοσουν μέσα στα πληθη τα frames δεν πέφταν; δυσκολεύομαι να το πιστέψω καθώς έχω fx 6300/rx 470 και το μπουκαλι ειναι υπαρκτο.

Witcher 3 όντως δεν παίζει να υπάρχει, και γενικά ειναι ανάλογα το game και το σενάριο αλλα μην λέμε ότι θέλουμε, μπουκάλι υπάρχει σε όλους τίτλους

Ο FX-6300 σε multithread είναι αρκετά πίσω απο τον FX-8350, άρα λογικό να υπάρχει bottleneck.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

νεο 

AMD Radeon Software Crimson ReLive 17.7.1 driver

http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-17-7-1-driver-download.html

Support For

• Radeon RX 460/470 Series Graphics-based mining cards
    • Radeon RX 550/560 Series Graphics

Fixed Issues

• Fixed a bug causing crashes on Tekken 7 on Radeon RX 380 Series graphics products.
    • Fixed a bug causing crashes on FFXIV and Little Nightmares on Radeon RX 300 Series graphics products.
    • Fixed an issue causing crashes with Adobe Lightroom CC 2015.10

Known Issues

• Graphical corruption may be experienced in Tom Clancy's™: Rainbow Six Siege when MSAA is enabled.
    • A small number of apps may experience issues with Borderless Fullscreen mode and AMD FreeSync™ technology if other applications or game launchers are running on the primary screen in the background.
    • Counter-Strike™: Global Offensive and World of Warcraft™ may experience flickering or performance issues the first time the game is launched on a system boot with AMD FreeSync™ technology enabled. Workarounds include exiting and restarting the application or task switching (alt+tab) in and out of the game to fix the issue.
  • Like 2

νεο 

AMD Radeon Software Crimson ReLive 17.7.1 driver

http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-17-7-1-driver-download.html

Support For

• Radeon RX 460/470 Series Graphics-based mining cards
    • Radeon RX 550/560 Series Graphics

Fixed Issues

• Fixed a bug causing crashes on Tekken 7 on Radeon RX 380 Series graphics products.
    • Fixed a bug causing crashes on FFXIV and Little Nightmares on Radeon RX 300 Series graphics products.
    • Fixed an issue causing crashes with Adobe Lightroom CC 2015.10

Known Issues

• Graphical corruption may be experienced in Tom Clancy's™: Rainbow Six Siege when MSAA is enabled.
    • A small number of apps may experience issues with Borderless Fullscreen mode and AMD FreeSync™ technology if other applications or game launchers are running on the primary screen in the background.
    • Counter-Strike™: Global Offensive and World of Warcraft™ may experience flickering or performance issues the first time the game is launched on a system boot with AMD FreeSync™ technology enabled. Workarounds include exiting and restarting the application or task switching (alt+tab) in and out of the game to fix the issue.

Για άλλη μια φορά είναι non WHQL...Όχι ότι έχει καμιά σημαντική διαφορά.

Και αυτήν η έκδοση έχει Black bars σε όλες τις αναλύσεις! Προσωπικά είμαι στην έκδοση 17.4.4. Όποιος ξέρει κάτι διαφορετικό από αυτό που αναφέρω ας μας βοηθήσει.

Και αυτήν η έκδοση έχει Black bars σε όλες τις αναλύσεις! Προσωπικά είμαι στην έκδοση 17.4.4. Όποιος ξέρει κάτι διαφορετικό από αυτό που αναφέρω ας μας βοηθήσει.

Black bars σε τι;

Για άλλη μια φορά είναι non WHQL...Όχι ότι έχει καμιά σημαντική διαφορά.

Έχει διαφορά γιατί οι WHQL υποστηρίζουν και APU ενώ η beta όχι ... και αν τύχει είναι σπάνιο 

Πάλι εκτός οι APU από Απρίλιο έχει να βγάλει για APU 

• Like 1

Black bars σε τι;

Συγνώμη έπρεπε να το αναφέρω... μιλάω προσωπικά για το cs go όπου μετά την έκδοση 17.4.4 όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις έχει Black bars σε όποια ανάλυση κι αν δοκιμάσεις! Εάν γνωρίζετε τι πρέπει να κάνουμε για να παίζουμε σε stretch 4:3 fullscreen ας πείτε καμιά ιδέα.

Συγνώμη έπρεπε να το αναφέρω... μιλάω προσωπικά για το cs go όπου μετά την έκδοση 17.4.4 όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις έχει Black bars σε όποια ανάλυση κι αν δοκιμάσεις! Εάν γνωρίζετε τι πρέπει να κάνουμε για να παίζουμε σε stretch 4:3 fullscreen ας πείτε καμιά ιδέα.

Για ποιο λόγο δεν το τρέχεις στη native ανάλυση και βάζεις stretch και ιστορίες; Σε τι Windows είσαι;

Windows 10 Pro 64-bit. Να αναφέρω ότι μόλις πέρασα την 17.7.1 απλά από την radeon επιλογές έβαλα στο csgo να τρέχει σε full panel και τώρα είναι όπως και πριν που έπαιζα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...