Πέτρος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Εγώ έχω win 10 x64 με Driver 1.3.1.276 ο οποίος είναι και αυτός του 2015, δεν νομίζω να έχει νεότερο. Μια χαρά update κάνουν τα 10 manual όταν πατάς have disk... Σωστό, αλλά έλα μου που δεν ξέρω μερικές φορές ποιός οδηγός είναι ποιός και για ποιά συσκευή. Άντε, τον SMBus τον βρήκα στο 17.10 πακέτο (και είναι και 01/04/17 έκδοση!). Για SATA? Ποιός είναι ο αντίστοιχος? Για τις μαμά USB? Ποιές είναι στο device manager? Όντως, δεν είναι σοβαρές δουλειές αυτές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω την mobo σου εμένα η sabertooth έχει ASMedia USB και παίρνω drivers από εδώ http://www.station-drivers.com/index.php?option=com_remository&func=select&id=19&orderby=2&page=3&lang=en έχει και SATA για τα extra και όχι του chipset στο ίδιο site. Του chipset sata drivers νομίζω δεν έχει πιο νέους από αυτόν που έχω και είναι πάντα ο ίδιος σε όλα τα chipset driver της AMD από το 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Εγώ έχω win 10 x64 με Driver 1.3.1.276 ο οποίος είναι και αυτός του 2015, δεν νομίζω να έχει νεότερο. Μια χαρά update κάνουν τα 10 manual όταν πατάς have disk... Μπορείς να μας βοηθήσεις και εμάς λίγο με τις συσκευές; Προφανώς μας ενδιαφέρει ότι είναι Native και εμπεριέχεται στο Package των Drivers. Για κάρτες ήχου, USB 3.0 Controllers, κλπ σαφώς κατεβάζουμε από το Site του εκάστοτε κατασκευαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δεν είναι και πολλά να πω, κατεβάζεις τους νεότερους drivers από το site της AMD, κάνεις unzip(unrar ή ότι έχεις) και μετά στον Device Manager. Πας μετά στο SM BUS και install manual drivers από το have a disk και του λες να πάει εκεί που έκανες unzip και " Packages\Drivers\SBDrv\hseries\AHCI\WB64A ". Τέλος κάνεις και ένα restart και έτοιμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω την mobo σου εμένα η sabertooth έχει ASMedia USB και παίρνω drivers από εδώ http://www.station-drivers.com/index.php?option=com_remository&func=select&id=19&orderby=2&page=3&lang=en έχει και SATA για τα extra και όχι του chipset στο ίδιο site. Του chipset sata drivers νομίζω δεν έχει πιο νέους από αυτόν που έχω και είναι πάντα ο ίδιος σε όλα τα chipset driver της AMD από το 2015 Την ίδια έχουμε :D Έχει και δικούς της USB, αν δεν κάνω λάθος. Το SATA με ενδιαφέρει, γιατί στην προηγούμενη "μεγάλη" των 10 (Anniversary), η διαφορά μεταξύ AMD και MS ήταν πάρα πολύ μεγάλη υπέρ των "μαμά" (στην αρχή που έβαλα τον SSD πίστευα ότι είναι για πέταμα...μόλις πήρα χαμπάρι ότι είχα τους MS και τους άλλαξα, έπιασε τα μέγιστά του). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δεν είναι και πολλά να πω, κατεβάζεις τους νεότερους drivers από το site της AMD, κάνεις unzip(unrar ή ότι έχεις) και μετά στον Device Manager. Πας μετά στο SM BUS και install manual drivers από το have a disk και του λες να πάει εκεί που έκανες unzip και " Packages\Drivers\SBDrv\hseries\AHCI\WB64A ". Τέλος κάνεις και ένα restart και έτοιμος! Είμαι εντάξει δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ναι, αυτός είναι ο τελευταίος. Στο τελευταίο "πακέτο" που κυκλοφόρησε, απλά αλλάζει η ημερομηνία του, με ίδιο όμως αριθμό έκδοσης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Εντάξει. Αυτόματα έγινε για να λέμε την αλήθεια. Δεν το έκανα χειροκίνητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δεν είναι τέλειο αυτό, το να μην κάνει install/update drivers της mobo αλλά δεν είναι όπως ήταν πιο παλιά η VIA που χωρίς το "service pack" της VIA ήταν για πέταμα ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 νεος AMD Radeon Software Crimson ReLive 17.5.1 driver http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-17-5-1-driver-download.html Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.5.1 Highlights Support For Prey Up to 4.7% performance improvement measured on Radeon RX 580 8GB graphics when compared to Radeon Software Crimson ReLive edition 17.4.4(1) Multi GPU profile support Fixed Issues Fixed an issue that may sometimes cause the error message "1603" during uninstall. Radeon Settings may sometimes fail to update through the auto Radeon Software update feature. Forza Horizon 3™ may experience minor graphics corruption in some game maps Sid Meier's Civilization™ VI may experience an application crash when using Hybrid Graphics system configurations and windowed game mode Radeon WattMan may fail to apply settings on some Radeon R9 390 series graphics products. Added switchable graphics support for Unigine™ Superposition for XConnect and Hybrid Graphics. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Crimson ReLive Edition 17.4.4 - 5/3/2017 = Ανανεωθηκαν σε WHQL. Crimson ReLive Edition 17.5.1 - 5/3/2017 = Non-WHQL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Crimson ReLive Edition 17.4.4 - 5/3/2017 = Ανανεωθηκαν σε WHQL. Crimson ReLive Edition 17.5.1 - 5/3/2017 = Non-WHQL. Με τον 17.4.4 είχα πρόβλημα στο σύστημα της υπογραφής. Όπως και πολλοί με 390 series. Με τον 17.5.1 υπήρξε, όντως, διόρθωση και όλα καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 με τον 17.5.1 όλα καλά με την 480. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 νεος Radeon Software Crimson ReLive 17.5.2 http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-17-5-2-driver-download.html Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.5.2 Highlights Support For PreyUp to 4.5% performance improvement measured on Radeon RX 580 8GB graphics when compared to Radeon Software Crimson ReLive edition 17.5.1 Fixed Issues NieR™: Automata may experience a random hang or application crash after short periods of gameplay. Forza™ Horizon 3 may experience very long map/launch load times. The primary display adapter may sometimes appear disabled in Radeon Settings while driving a display from the linked adapter in Multi GPU system configurations. Radeon RX 550 series graphics products may experience a system hang when entering sleep or hibernate modes. Known Issues 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Για κάποιο λόγο, σε 17.5.2, έχει επανέλθει το πρόβλημα με το Wattman σε 390 series. Όσοι έχετε θέμα, γυρίστε, για την ώρα, σε 17.5.1 που είναι gg. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα