Occultist Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Έχει κανας άλλος πρόβλημα με τις εκδόσεις του Απριλίου;; Έχω την εντύπωση ότι κάτι δεν έγινε σωστά, από όταν έβαλαν αυτό το "Creators Update support" και κάτι δεν πάει καλά...Έχω κάτι μπλε οθόνες, μετά από αιώνες, με μήνυμα "Thread Stuck in Device Driver". Το έχω δει μόνο σε ένα παιχνίδι, όμως (Starpoint Gemini 2) και δεν είμαι σίγουρος τι φταίει - ούτε καν αν είναι θέμα software ή hardware. Σημειωτέον ότι σκόπιμα έχω μείνει σε Build 1511, γιατί είχα διάφορα θέματα στα δύο νεώτερα... Τεσπα, πάω πίσω σε 17.3.3, που δεν είχα ποτέ πρόβλημα, και θα δοκιμάσω περισσότερο και άλλα παιχνίδια, μπας και βγάλω άκρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 νεο πακετο Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.4.4http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-17-4-4-driver-download.html Support For Warhammer 40,000: Dawn of War III™Up to 7% performance improvement measured on Radeon RX 580 8GB graphics when compared to Radeon Software Crimson ReLive edition 17.4.3.(RS-131) Fixed Issues Some displays may experience corruption when using HDMI® scaling. Battlefield™1 may experience stuttering in Multi GPU mode with 4K display resolutions when using DirectX®11. HDR colors may appear incorrect in Mass Effect™: Andromeda on the latest Windows®10 Creators Edition update. Some incorrect or unavailable feature descriptions may appear in Radeon Settings under the more/less help section. Radeon RX 550 series graphics products may experience a hard hang when the user's system has not been rebooted for long periods of time. Reboot prompt may be missing after Radeon Software installation on AMD XConnect™ technology system configurations. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Η RX 580 είναι rebrand της 480; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Η RX 580 είναι rebrand της 480; εχουν αρχισει και τις φλασιες bro !! https://www.techpowerup.com/forums/threads/xfx-rx480-8gb-flashed-to-saphire-rx580.232489/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Λέει να το κάνω στην δικιά μου; κερδίζω κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Λέει να το κάνω στην δικιά μου; κερδίζω κάτι; δε πρέπει να είναι και τόσο ίδιες μεταξύ τους,λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ορίστε???????? https://www.techpowerup.com/232775/amd-releases-radeon-software-crimson-relive-17-4-4-drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ορίστε???????? https://www.techpowerup.com/232775/amd-releases-radeon-software-crimson-relive-17-4-4-drivers Ισχύει και εμένα μου έβγαλε απλά το σβήνεις ,δεν με ένοιαξε τόσο εμένα προσωπικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Απαράδεκτη κίνηση αν ισχύει και μάλιστα ότι το βάζουν με πλάγιο τρόπο χωρίς να σε ρωτήσουν. Δεν μας τα λέει καλά η AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ορίστε???????? https://www.techpowerup.com/232775/amd-releases-radeon-software-crimson-relive-17-4-4-drivers Απαράδεκτη κίνηση αν ισχύει και μάλιστα ότι το βάζουν με πλάγιο τρόπο χωρίς να σε ρωτήσουν. Δεν μας τα λέει καλά η AMD. Αυτο σας πειραξε....για τα windows δεν λεει κανεις τιποτα, ε ρε τρελα! Εβγαλε ξανα 17.4.4 χωρις το shortcut...μπορειτε να ηρεμησετε τωρα δεν μας κατασκοπευει κανεις...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Αυτο σας πειραξε....για τα windows δεν λεει κανεις τιποτα, ε ρε τρελα! Εβγαλε ξανα 17.4.4 χωρις το shortcut...μπορειτε να ηρεμησετε τωρα δεν μας κατασκοπευει κανεις...... Το ότι δεν αναφέρουμε τα windows σε άσχετο θέμα σημαίνει ότι δεν μας πειράζει; Όντως, ε ρε τρέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν φοράω τους τελευταίους Chipset Drivers;Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.Κατά την εγκατάσταση το πρόγραμμα μου λέει ότι θα κάνει Update το Balanced Mode και κάτι για USB. Για Sata Controller δεν είπε κάτι για παράδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μην το ψάχνεις. Το 990FX έχει θέμα με την αναβάθμιση των οδηγών στα 10ρια, εδώ και αρκετό καιρό. Ακόμα και με το χέρι, είναι σχεδόν αδύνατο να πάρει τους AMD οδηγούς και καταλήγει με τους MS. Για τον συγκεκριμένο τώρα, που δείχνεις, τους ίδιους ακριβώς έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Το γνωρίζω ότι γενικά η AMD πρόκειται για γελοία εταιρία που απλά φτιάχνει vfm προϊόντα. Γιατί μην μου πείτε πως αυτά είναι σοβαρά πράγματα τώρα. Απλά επειδή έβαλα τους τελευταίους, σκέφτηκα μήπως έφτιαξε. Έφτιαξε τελικά ή όχι; Δοκίμασα και χειροκίνητα και λέει ότι φοράω τους τελευταίους ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Εγώ έχω win 10 x64 με Driver 1.3.1.276 ο οποίος είναι και αυτός του 2015, δεν νομίζω να έχει νεότερο. Μια χαρά update κάνουν τα 10 manual όταν πατάς have disk... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα