zer_raiden Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Καλησπερα, Περασα την 17.4.1 εκδοση, αφου εσβησα την 17.2.1, κι ενω φαινονται ολα καλα, στην προφυλαξη οθονης μου βγαζει "Δεν ηταν δυνατη η εκτελεση της προφυλαξης οθονης επειδη απαιτει μια νεοτερη καρτα γραφικων ή μια που να ειναι συμβατη με Direct3D". Δεν νομιζω να εχω παρατηρησει, ακομα, καποιο αλλο θεμα. Ολα λειτουργουν κανονικα οπως πριν. Η καρτα γραφικων μου ειναι η AMD Radeon R9 280Χ. Γιατι αυτο? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Καλησπερα, Περασα την 17.4.1 εκδοση, αφου εσβησα την 17.2.1, κι ενω φαινονται ολα καλα, στην προφυλαξη οθονης μου βγαζει "Δεν ηταν δυνατη η εκτελεση της προφυλαξης οθονης επειδη απαιτει μια νεοτερη καρτα γραφικων ή μια που να ειναι συμβατη με Direct3D". Δεν νομιζω να εχω παρατηρησει, ακομα, καποιο αλλο θεμα. Ολα λειτουργουν κανονικα οπως πριν. Η καρτα γραφικων μου ειναι η AMD Radeon R9 280Χ. Γιατι αυτο? Ευχαριστω Τι το θες το screensaver?! Να έχεις ακόμη CRT οθόνη δεν παίζει, οπότε δεν χρειάζεται στις LCD. Μάλιστα απ' ότι είχα διαβάσει, η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο να το αφαιρέσει εντελώς σε επόμενα updates. Αν και δεν γνωρίζω, δεν αποκλείεται η AMD να σταμάτησε ήδη την υποστήριξη στους drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DestinyGR Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σας, Εγώ έχω ακόμα τους 16,12,2. Ποιος driver απο τους επόμενους είναι πιο σταθερός(Και απο που μπορω να κατεβάσω τις παλιοτερες εκδόσεις)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zer_raiden Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Τι το θες το screensaver?! Να έχεις ακόμη CRT οθόνη δεν παίζει, οπότε δεν χρειάζεται στις LCD. Μάλιστα απ' ότι είχα διαβάσει, η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο να το αφαιρέσει εντελώς σε επόμενα updates. Αν και δεν γνωρίζω, δεν αποκλείεται η AMD να σταμάτησε ήδη την υποστήριξη στους drivers. Δεν ειναι οτι το θελω, πιο πολυ μου προκαλεσε απορια. απλα θελω να ξερω οτι δεν παιζει κατι. οκ, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Είναι η πρώτη φορά που κάνω downgrade σε driver. -15% περίπου στα benchmarks του 3dmark. Δε ξέρω τι πήγε στραβά , ίσως να φταίει κάτι στο σύστημά μου ( 7950) , πάντως έβαλα τους 17.2.1 αν και με τους 17.3.3 δεν είχα επίσης κανένα θέμα και ήταν marginally καλύτεροι και στα benchmarks. Τελικά έκανα άλλη μία προσπάθεια και έφτιαξαν τα πράγματα. Το wattman πάντως για gcn 1.0 δεν έχει υποστήριξη για memory overclock , οπότε πάλι μέσω msi afterburner το φτιάχνουμε αυτό. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2017 από Dennisbest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DestinyGR Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Τελικά τα 17.2.1 είναι εντάξει? Κανένα πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 νεο AMD Radeon Software Crimson ReLive 17.4.2 driver http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-17-4-2-driver-download.html Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.4.2 Highlights Initial support for Windows10 Creators Update. Fixed Issues SteamVR Asynchronous Reprojection feature may not function or enable correctly on supported hardware. Battlefield™1 may experience poor scaling in Multi GPU mode using DirectX®11 API. Radeon ReLive may experience flickering when recording with an extended display connected on Windows®7 system configurations. Application profiles in Radeon Settings may fail to retain after system log off or reboot for some gaming applications. Windows® Security popup may be experienced after install and reboot on some Hybrid Graphics system configurations. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Αρκετά καλοί, νομίζω. Όχι ότι χρησιμοποιώ πολύ τον υπολογιστή για κάτι άλλο πέρα από browsing-series-office αυτή την περίοδο, αλλά έκατσαν καλά. Λίγο BF1 που δοκίμασα σε DX11, smooth. Με τους 17.3.3 σε 12 ήταν απαράδεκτο. Με τους 3.1/3.2 σε 12 ήταν αρκετά καλό. Επίσης, με τους 3.2/3.3/4.1 δεν είχε εγκατασταθεί το ReLive s/w, ενώ το είχα επιλέξει. Με τους 4.2 εγκαταστάθηκε κανονικά. Η μόνη διαφορά, ότι πάτησα απευθείας επανεκκίνηση όταν η εγκατάσταση μου το ζήτησε και δεν την έκανα χειροκίνητα πιο μετά. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) και μς τους 17.4.1 και με τωρα με τους 17.4.2 δε μπορoυσα να ανεβασω πυρηνα ουτε με msi afterb ουτε με το τριχχ πολυ παραξενο !! δε ξερω ισως επειδη παιζω με εκδοση win 10 rs3 ξαναγυρισα σε 17.3.3 και ολα οκ θα το ξαναδω βεβαια μηπως δε εκατσε κατι καλα edit : τελικα λυθηκε με αυτη ρυθμιση το θεμα μου με τα ρολογια (OC)στον 17.4.2 παιζοντας με το msi afterburner για την ιστορια παιzω με 4.4.0 beta 6 +RTSS 7.0.0 beta 19 Επεξ/σία 14 Απριλίου 2017 από ultraex2003 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 νεο AMD Radeon Software Crimson ReLive 17.4.3 driver http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-17-4-3-driver-download.html Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.4.3 Highlights Support for Windows10 Creators Update. Support for Radeon RX 580 Series Graphics. Support for Radeon RX 570 Series Graphics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Οι Crimson ReLive 17.4.3 είναι και WHQL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μολις τους περασα , κανει κατι περιεργα jump η R9 380 στη θερμοκρασια μολις ανοιγω το discord Kατα τα αλλα δεν ειδα κατι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 και μς τους 17.4.1 και με τωρα με τους 17.4.2 δε μπορoυσα να ανεβασω πυρηνα ουτε με msi afterb ουτε με το τριχχ πολυ παραξενο !! δε ξερω ισως επειδη παιζω με εκδοση win 10 rs3 ξαναγυρισα σε 17.3.3 και ολα οκ θα το ξαναδω βεβαια μηπως δε εκατσε κατι καλα edit : τελικα λυθηκε με αυτη ρυθμιση το θεμα μου με τα ρολογια (OC)στον 17.4.2 παιζοντας με το msi afterburner για την ιστορια παιzω με 4.4.0 beta 6 +RTSS 7.0.0 beta 19 drgdrd.JPG Και εδώ όλα καλά με 17.4.2. Άψογα, συγκεκριμένα. Προσωπικά, σε ότι αφορά oc, χρησιμοποιώ απευθείας το Wattman, το οποίο, μετά από κάποια ενασχόληση, μου φαίνεται πολύ καλό. To Afterburner το έχω σε mode μόνο για monitoring και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό θέμα έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μόλις χθες πέρασα με clean install τους 17.4.2 μετά το Upgrade των Win10. Πφφφ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Σε μια βδομαδα θα βγει και αλλος αν το πανε ετσι...sniper ghost warrior 3 release. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα