Occultist Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δεν έχω κανένα παράπονο από 17.3.3... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Βρε και εγώ,μία χαρά επιδόσεις έχω. Απλά το έχω ξαναπάθει αυτό με driver με την 380 κιολας που δεν ξεπερνουσα τα στοκ oc της κάρτας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Συμβαίνει πάντως αυτό με τους drivers και το oc το είχα πάθει και εγώ παλιότερα. Με τους 17.3.3 πάντως δεν έχω θέματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 νεοι AMD Radeon Software Crimson ReLive 17.4.1 driver http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-17-4-1-driver-download.html 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δοκίμασα και 17.4.1 Όλα καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 εμενα ακομα δε μου ανοιγει το advanced... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 εμενα ακομα δε μου ανοιγει το advanced... Εδώ λειτουργεί κανονικά, όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις. Κάτι άλλο είναι που το "μπλοκάρει" στο σύστημά σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 εμενα ακομα δε μου ανοιγει το advanced... Δοκίμασες τον τρόπο που έχω γράψει πιο πίσω, για να έχεις πρόσβαση προσωρινά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 οχι ειναι τεραστια διαδικασια και βαριεμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Sidequest: Ξέρουμε τρόπο να υποχρεώσουμε τα Win10 να "επιτρέψουν" την εγκατάσταση των chipset drivers? Αντίστροφα, ξέρουμε τρόπο να εγκατασταθούν υποχρεωτικά οι AMD chipset drivers, αφού ακόμα και από device manager με manual, πετάει μήνυμα ότι ήδη χρησιμοποιώ τους τελευταίους (οι οποίοι είναι οι generic MS 2006 edition...)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 μηπως δεν ειναι digitally signed? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Πάρα πολύ καιρό τώρα αυτό. Μιλάω για το αντίστοιχο Crimson chipset πακέτο, οποιασδήποτε έκδοσης. Αν τρέξω τον installer, βρίσκει στην καλύτερα κανένα usb filter driver και μέχρι εκεί. Αν πάω χειροκίνητα, δεν μου βγάζει το γνωστό κόκκινο παράθυρο ότι δεν έχουν ψηφιακή υπογραφή. Απλά "διαβάζει" το πακέτο και "αποφασίζει" πως έχω τους τελευταίους. Είναι γνωστό θέμα με τα 790-890-990 chipsets, είδα αναφορές και για τα αντίστοιχα R. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Σε λάπτοπ έχω APU και ως γνωστών η τελευταία έκδοση για APU είναι η 17.2.1 Ρώτησα στο forum της AMD πότε θα βγει καινούριος Driver που να υποστηρίζει τα Windows 10 Creators Update και μου απάντησε υπάλληλος ότι θα βγει καινούριο Update (λογικά WHQL αφού θα υποστηρίζει και APU) γύρω στις 11 Απριλίου( που θα βγεί και το Creators , άσχετα αν έχει βγει από εχθές) , λέτε να μπορώ να βάλω την 17.2.1 σε Windows 10 Creators μέχρι να βγει η καινούρια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 με 17.3.3 παντως παρατηρησα κατι σκαλωματα σε online games και στιγμιαια απουσια ηχου και πρωτη φορα μου κρασαρε game (ac unity steam) και πεταξε μηνυμα οτι κρασαρε ο driver και ανακτηθηκε και ουτε καν ανακτηθηκε γιατι μετα δεν μπορουσα να τον ανοιξω γυρισα σε 17.1.2 και ολα κομπλε παντως οσο ημουν στους 17.3.3 το interface ηταν πιο smooth και responsive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ξέρουμε γιατί δεν μου εγκαθίσταται το ReLive κομμάτι του Relive? Μου το είχε κάνει και στους προηγούμενους, αλλά δεν έδωσα σημασία...θεώρησα πως μπορεί και να πάτησα skip. Σήμερα που το πρόσεξα και πάτησα "εγκατάσταση", δεν. Δεν το χρησιμοποιώ, αλλά Υ? DDU κλπ όλα όπως πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα