Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με τον 17.3.3 και win 10 creators update σε clean install από 51,3fps στο Gears Of War 4 πήγε στα 52 με το game mode on.

Βέβαια η διαφορά πρέπει να είναι κατά 0,χ πιο μεγάλη γιατί τα 51,3fps τα έβγαζα με τον 17.1.2 από εκεί και πέρα είχα πτώση 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

radeon additional settings cannot be started

θα το σπασω....

Δεν το έχω δει ποτέ, εδώ και χρόνια, σε καμία έκδοση. Είναι θέμα ρυθμίσεων του υπόλοιπου συστήματος ή/και άλλα προγράμματα που τρέχουν από πίσω κλπ. Για να σου χτυπάει σε κάτι τόσο βασικό, μάλλον είσαι για κανα format...

• Like 2

Εχει ξαναειπωθει το παραπανω θεμα και συμβαινει σε παρα πολλους δεν χρειαζεται format

Έχω δοκιμάσει κυριολεκτικά κάθε έκδοση Crimson που έχει βγει, σε Win7 ή Win10 και δεν το έχω συναντήσει ούτε μία φορά, όμως. Και εδώ μέσα, άντε να το έχω δει 1-2 φορές να έχει αναφερθεί - και άμα - εδώ και χρόνια. Ευτυχώς που "συμβαίνει σε πάρα πολλούς" - να ξέρω, να πάω να παίξω στοίχημα...

Για πιο σοβαρά τώρα : Κάποια μ@λ@κί@, από αυτά που έχετε εγκαταστήσει, το κομπλάρει. Ή driver ή κάτι που τρέχει background (πχ. hw monitoring ή streaming ή utility πληκτρολογίου) ή redist ή κάποια ρύθμιση στο σύστημα. Αν δεν στρώνει με DDU, δοκιμάστε restore point. Αλλιώς, πολύ troubleshooting και παίδεμα. Το πιο σίγουρο είναι το format, αλλά αφού βρείτε τι φταίει και το κάνει fubar - μην το ξαναπερνάτε. Αυτά για τη λαοθάλασσα...

• Like 2

Τι φορμάτ και επαναφορές λέτε ρε παιδιά να κάνουν χωρίς λόγο; Πολύ ελαφρά δίνετε τέτοιες απαντήσεις στους άλλους. Μόλις 2 σελίδες πίσω έβαλα οδηγό πως λύνεται το πρόβλημα με τα additional settings και το δοκίμασε κι άλλος και επιβεβαίωσε ότι δουλεύει.

Και όχι δεν είναι πρόβλημα δικό μας, δεν το είχα συναντήσει ποτέ ούτε εγώ, κάνω κάθε φορά καθαρή εγκατάσταση και μου το παρουσίασε και μένα ξαφνικά απ' τους 17.2.1 και μετά χωρίς να αλλάξω τίποτα στα υπόλοιπα που τρέχω. Το ξαναβάζω:

Μόλις έβαλα τους 17.2.1 και μου έσκασε για πρώτη φορά αυτό το πρόβλημα που είχε αναφερθεί από κάποιον πριν από λίγο καιρό. Δεν μου ανοίγουν τα Radeon Additional Settings με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αλλάξω σε Full RGB και να 'χω πάθει καρκίνο στα μάτια εδώ και 2 ώρες που ψάχνω λύση, γ..μω την AMD μου.

Τελικά κατάφερα και την βρήκα και θέλω να την αφήσω εδώ για όποιον την χρειαστεί. Πηγαίνετε στο site της AMD και κατεβάζετε κάποιο αρχείο εγκατάστασης από προηγούμενους drivers (ή συγκεκριμένα από αυτό που ξέρατε ότι άνοιγε). Δημιουργείτε έναν φάκελο στο C:\ (ή όπου θέλετε, εκτός από τα Program Files), τρέχετε την εγκατάσταση για να γίνει η αποσυμπίεση και την ακυρώνετε.

Πηγαίνετε στο C:\AMD που έχει γίνει η αποσυμπίεση και ακολουθείτε την διαδρομή \Packages\Apps\CN\CCCSlim\Core-Static-Net4 μέσα στην οποία θα βρείτε το ccc-slim.msi για να το εγκαταστήσετε. ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα αλλάξετε τον φάκελο που θα γίνει εγκατάσταση, επιλέγοντας αυτόν που δημιουργήσατε στο C:\

Τώρα πλέον μπορείτε να ανοίξετε τις Πρόσθετες Ρυθμίσεις, πηγαίνοντας στον φάκελο που δημιουργήσατε \CNext\CCCSlim\CCC.exe. Ο φάκελος C:\AMD δεν μας χρειάζεται πλέον και μπορείτε να τον διαγράψετε. Αν χρειαστείτε ξανά τα additional settings θα το ανοίγετε με τον ίδιο τρόπο, καθώς το Radeon Settings θα συνεχίσει να παραπέμπει στην νέα εγκατάσταση που δεν ανοίγει.

* Αν για κάποιο λόγο δεν πιάνει αυτό, δοκιμάστε παλαιότερη έκδοση drivers και οπωσδήποτε να έχετε εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Microsoft .NET Framework (το οποίο μπορείτε να το βρείτε στο ninite.com και να κάνετε το setup πανεύκολα, αφού θα επιλέξει αυτόματα την τελευταία έκδοση που είναι συμβατή με το σύστημα σας).

Φιλε Occultist δεν το βγαζω απο το μυαλο μου και το προβλημα ξεκινησε ξαφνικα μετα τους 16.12 νομιζω...Πριν με καμια 15αρια update drivers δεν ειχα προβλημα https://community.amd.com/thread/208803

Η λυση που αναφερθηκε εχω αναφερει οτι δουλευει-την εχω δοκιμασει και εγω

• Like 2

Φιλε Occultist δεν το βγαζω απο το μυαλο μου και το προβλημα ξεκινησε ξαφνικα μετα τους 16.12 νομιζω...Πριν με καμια 15αρια update drivers δεν ειχα προβλημα https://community.amd.com/thread/208803

Η λυση που αναφερθηκε εχω αναφερει οτι δουλευει-την εχω δοκιμασει και εγω

Δεν είπα ότι το βγάζεις από το μυαλό σου. Είμαι σίγουρος ότι αυτό αντιμετωπίζεις. Απλώς, είναι κάτι σπάνιο, που θα πρέπει να ψαχτείς περισσότερο για το τι το προκαλεί, ώστε να μην παιδεύεσαι. Δεν φταίει ο driver αυτός καθαυτός, πάντως...

και εγω αυτο το προβλημα αντιμετωπιζω. Κατι που ηθελα να ρωτησω ειναι εγω την οθονη την εχω με dvi d λογω 144 αφου δεν εχει displayport το  4:4:4 Chroma μπαινει αυτοματα;

δεν είμαι σίγουρος αν είναι τυχαίο γεγονός,ή απλά τώρα βγήκε στην επιφάνεια,αλλά με 17.3.3 δεν σηκώνει τόσο o/c η κάρτα μου.

Freezάρει στα παιχνίδια.

δεν είμαι σίγουρος αν είναι τυχαίο γεγονός,ή απλά τώρα βγήκε στην επιφάνεια,αλλά με 17.3.3 δεν σηκώνει τόσο o/c η κάρτα μου.

Freezάρει στα παιχνίδια.

Το πιθανότερο είναι να μην σήκωνε ποτέ - τουλάχιστον τόσο όσο νόμιζες - και απλώς τώρα να έτρεξες κάποιο παιχνίδι με άλλο engine, που στρεσάρει περισσότερο, ή σε άλλες συνθήκες (πιο πολύ ώρα, χειρότερη ψύξη κλπ.). Επίσης, ότι κλοκάρεις αρκετά, πέρα από κάποια όρια - διαφορετικά για κάθε κομμάτι - , χάνει ραγδαία χρόνο ζωής, με πρώτο δείγμα το να σηκώνει λιγότερα ρολόγια σταδιακά. Μπορεί να δεις και άλλα "τρελά", πχ. και χωρίς oc, να μην πηγαίνει βήμα σε επιδόσεις, μετά από κάποια φάση. Τώρα, μπορεί να σου λέω την χειρότερη περίπτωση και να είναι πιο κοινό σε cpu αυτό, αλλά είναι αρκετά υπαρκτό ενδεχόμενο. Και δεν σου λέω για φήμες του internet - το έχω δει στην πράξη. Το να είναι όλα τα άλλα εντάξει και να στο χαλάει ο driver, όχι ότι δε μπορεί να γίνει, αλλά έχει την μικρότερη πιθανότητα από όλους τους άλλους παράγοντες και, συνήθως, σημαίνει ότι ήσουν οριακά, έτσι και αλλιώς...

• Like 1

Nope,δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Με το τόσο o/c ήθελα να γράψω πως  ενώ προχθές έπαιζα με την Χ ρύθμιση μέχρι και προχθές,σήμερα που δοκίμασα πάλι με τον 17.3.3 έπρεπε να κατεβάσω λίγο.

Βέβαια ισχύει το γεγονός πως όντως μπορεί να είχα πιάσει ταβάνι και απλά να άντεχε να το κρατήσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...