Thanos1972 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Καλως τον. Παντως να πω και εγω κατι που το χρησιμοποιησα πρωτη φορα προχθες,σε καποια φαση οταν το προγραμμα εσβησε οτι βρηκε και ηταν σε φαση σαν safe mode,εκει που επρεπε να κανω Install τους drivers,εκανα restart και μετα δεν εμπαινε με τιποτα ο υπολογιστης στα windows.Χρειάστηκε repair για να μπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BEBIS18 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά... έβαλα τους νέους drivers και είδα ότι στο LOL είχα πτώση 15 FPS δηλαδή πριν είχα 75-78 και τώρα 58-60 τι έγινε να βάλω άλλους??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atiman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Καλως τον. Παντως να πω και εγω κατι που το χρησιμοποιησα πρωτη φορα προχθες,σε καποια φαση οταν το προγραμμα εσβησε οτι βρηκε και ηταν σε φαση σαν safe mode,εκει που επρεπε να κανω Install τους drivers,εκανα restart και μετα δεν εμπαινε με τιποτα ο υπολογιστης στα windows.Χρειάστηκε repair για να μπει. Ειναι πολυ γενικολογη η περιγραφη σου. Μπορεις να δωσεις περισσοτερες λεπτομεριες, καθως και στοιχεια απο τα info, και της πρωτης σελιδας του προγραμματος αλλα και του Event Log? To Event log, δεν σβηνεται, οποτε μπορεις να το διαβασεις, εκτελωντας την εντολη showlogs απο το παραθυρο εντολων. Γεια σας παιδιά... έβαλα τους νέους drivers και είδα ότι στο LOL είχα πτώση 15 FPS δηλαδή πριν είχα 75-78 και τώρα 58-60 τι έγινε να βάλω άλλους??? Νεους drivers περναμε οταν εχουμε "προβλημα' σε καποιο απο τα παιγνιδια που παιζουμε. Εαν δεν παιζουμε πολυ 'φρεσκα' και δυσκολα παιγνιδια δεν υπαρχει λογος καθε μηνα να αλλαζουμε οδηγους, μπορουμε να μεινουμε σ αυτους που μας εξυπηρετουν....Ειδικα μαλιστα με την καρτα σου δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος.... Δοκιμασε να φορτωσεις τα Application Profiles τα οποια δεν ειναι χρησιμα μονο σε crossfire συστηματα αλλα και σε 'απλα'. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BEBIS18 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Νεους drivers περναμε οταν εχουμε "προβλημα' σε καποιο απο τα παιγνιδια που παιζουμε. Εαν δεν παιζουμε πολυ 'φρεσκα' και δυσκολα παιγνιδια δεν υπαρχει λογος καθε μηνα να αλλαζουμε οδηγους, μπορουμε να μεινουμε σ αυτους που μας εξυπηρετουν....Ειδικα μαλιστα με την καρτα σου δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος.... Δοκιμασε να φορτωσεις τα Application Profiles τα οποια δεν ειναι χρησιμα μονο σε crossfire συστηματα αλλα και σε 'απλα'. Ευχαριστώ για την συμβουλή χρησιμοποίησα το πρόγραμμα σου και ξαναπέρασα τους drivers και έβαλα και το Application Profiles και τώρα έχω 80 fps και ανέβασα και τα γραφικά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Είδες, πολλοί δεν κάνουν σωστή απεγκατάσταση/εγκατάσταση οδηγών και έχουν παρόμοια προβλήματα και μετά κατηγορούν την Nvidia και την AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BEBIS18 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Είδες, πολλοί δεν κάνουν σωστή απεγκατάσταση/εγκατάσταση οδηγών και έχουν παρόμοια προβλήματα και μετά κατηγορούν την Nvidia και την AMD. Κοιτά εγώ έβγαλα όλους τους παλιούς με το your uninstaller(σε safe mode) έκανα restart έβαλα τους καινούριους ξανά restart όπως πάντα αλλά μάλλον δεν έγινε σωστή εγκατάσταση... όμως δες λίγοεδώ υπάρχει κάποια μείωση στις επιδώσεις γι' αυτό το είπα... αλλά όλα οκ τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ειναι πολυ γενικολογη η περιγραφη σου. Μπορεις να δωσεις περισσοτερες λεπτομεριες, καθως και στοιχεια απο τα info, και της πρωτης σελιδας του προγραμματος αλλα και του Event Log? To Event log, δεν σβηνεται, οποτε μπορεις να το διαβασεις, εκτελωντας την εντολη showlogs απο το παραθυρο εντολων. Atiman και εγώ εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε laptop με 5650 + 4200 !! Οποτε χρησιμοποιώ τον uninstaller μετά το τελικό reboot δεν μπαινει καν windows ... πετάει bsod ακριβώς πριν μπει στα windows .... μονο με επαναφορά μεσω system restore επανερχεται το μηχανημα σε λειτουργική κατασταση και δυστυχως το log δεν κρατηθηκε για να στο παραθέσω! Στους desktop μου από την αλλη μερια it works like a charm!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 τι ειναι αυτο το application profiles που λετε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ειναι πολυ γενικολογη η περιγραφη σου. Μπορεις να δωσεις περισσοτερες λεπτομεριες, καθως και στοιχεια απο τα info, και της πρωτης σελιδας του προγραμματος αλλα και του Event Log? To Event log, δεν σβηνεται, οποτε μπορεις να το διαβασεις, εκτελωντας την εντολη showlogs απο το παραθυρο εντολων. Να σου πω ακριβως τι εκανα απο οσο θυμαμαι γιατι ηταν και η πρωτη φορα που χρησιμοποιουσα το προγραμμα. Καταρχην βλακεια μου μεν αλλα τεσπα,εκανα απο windows κανονικα πρωτα uninstall τους drivers απο το device manager (ξερεις πως ρε παιδι μου,κλασσικα). Μετα χωρις reboot ετρεξα το προγραμμα σε automatic (εαν θυμαμαι σωστα οτι λεγεται ετσι).ε,οκ βρισκει και σβηνει οτι ειναι να σβησει και μετα μου γυρναει κλασσικα την εικονα σαν να ειμαι σε safe mode,ξερεις οπου αλλαξε η αναλυση σε 640Χ480(ξερω εγω,δεν το τσεκαρα αλλα ετσι εδειχνε) και απο την επιλογη του προγραμματος εκανα reboot. Μαλλον εκεινη την ωρα επρεπε να βαλω να εγκαταστησω τους drivers αλλα ειπα ας κανω πρωτα ενα reboot. Τεσπα μετα δεν καταφερα να μπω με τιποτα windows.δεν εκκινουσαν.δεν μου εβγαζε bsod απλα δεν εκκινουσαν τα windows.με τιποτα. Εβγαλα την καρτα γραφικων (6950 flashed) και εβαλα μια 1800ΧΤ που εχω εδω παρατημενη και μετα τα ιδια παλι.δεν μπηκε με τιποτα windows.Τα ιδια. Εκανα repair τα windows και οκ μπηκε.ε αλλαξα παλι τις καρτες γραφικων και μπηκε παλι Windows και ολα οκ. Εαν θελεις να σου στειλω τα event logs πες μου. Μπορω να σου στειλω το next gen event log file,το registry backup file,το verifying file,και το registry main driver check log file. Στα ειπα λιγο μπακαλιστικα απο τις επιλογες που μου βγαζει ο τροπος που ειπες πιο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Εμενα παλι και στην εκδοση v.6.1.3 κάθε φορά που το τρέχω (μετά το cmd) κλείνει και μου λέει ότι δε βρήκε στη διαδρομή το d:\program files\Atiman Technologies\Atiman uninstaller\applmode.cmd EDIT: Ok Τώρα. Έχω τα windows στο D: αν καταλαβα καλα το πρόγραμμα μπερδεύεται και πάει τα μισά αρχεία στο c: οπότε με μια μεταφορά από c: σε d: των εν λόγο αρχείων, γίνεται η δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atiman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 @ Thanos1972 , ναι τα θελω τα αρχεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drentas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Με την πλήρη απεγκατάσταση των 11,8 με την χρήση του προγραμμάτος του atiman και εγκατάσταη των 11,10 το Battlefield 3 πάει νεράκι μπορώ να πω. Σύστημα e8500, 5850 xtreme, 8gb ddr3. Δεν περίμενα τέτοια διαφορά από τους 11.8 σε ανάλυση 1680χ1050 όλα ultra, antialising off και κάτω από 40 frames δεν πέφτει πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Το ενδεχόμενο κακής εγκατάστασης των 11.8 λόγω μη χρήσης σωστού προγράμματος όπως ο Uninstaller του Atiman δεν παίζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drentas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Η εγκατάσταση των 11.8 ήταν μετά από format για αυτό απέκλεισα το γεγονός. Δεν ξέρω τί κάνανε στην ati και είδα τέτοια διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 κανενα καινουριο driver για bf3 εκτος 11.10 μηπως και βοηθησει περισσοτερο τις ποιο lοw καρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα