Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις έβαλα τους 17.2.1 και μου έσκασε για πρώτη φορά αυτό το πρόβλημα που είχε αναφερθεί από κάποιον πριν από λίγο καιρό. Δεν μου ανοίγουν τα Radeon Additional Settings με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αλλάξω σε Full RGB και να 'χω πάθει καρκίνο στα μάτια εδώ και 2 ώρες που ψάχνω λύση, γ..μω την AMD μου.

Τελικά κατάφερα και την βρήκα και θέλω να την αφήσω εδώ για όποιον την χρειαστεί. Πηγαίνετε στο site της AMD και κατεβάζετε κάποιο αρχείο εγκατάστασης από προηγούμενους drivers (ή συγκεκριμένα από αυτό που ξέρατε ότι άνοιγε). Δημιουργείτε έναν φάκελο στο C:\ (ή όπου θέλετε, εκτός από τα Program Files), τρέχετε την εγκατάσταση για να γίνει η αποσυμπίεση και την ακυρώνετε.

Πηγαίνετε στο C:\AMD που έχει γίνει η αποσυμπίεση και ακολουθείτε την διαδρομή \Packages\Apps\CN\CCCSlim\Core-Static-Net4 μέσα στην οποία θα βρείτε το ccc-slim.msi για να το εγκαταστήσετε. ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα αλλάξετε τον φάκελο που θα γίνει εγκατάσταση, επιλέγοντας αυτόν που δημιουργήσατε στο C:\

Τώρα πλέον μπορείτε να ανοίξετε τις Πρόσθετες Ρυθμίσεις, πηγαίνοντας στον φάκελο που δημιουργήσατε \CNext\CCCSlim\CCC.exe. Ο φάκελος C:\AMD δεν μας χρειάζεται πλέον και μπορείτε να τον διαγράψετε. Αν χρειαστείτε ξανά τα additional settings θα το ανοίγετε με τον ίδιο τρόπο, καθώς το Radeon Settings θα συνεχίσει να παραπέμπει στην νέα εγκατάσταση που δεν ανοίγει.

* Αν για κάποιο λόγο δεν πιάνει αυτό, δοκιμάστε παλαιότερη έκδοση drivers και οπωσδήποτε να έχετε εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Microsoft .NET Framework (το οποίο μπορείτε να το βρείτε στο ninite.com και να κάνετε το setup πανεύκολα, αφού θα επιλέξει αυτόματα την τελευταία έκδοση που είναι συμβατή με το σύστημα σας).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ειχα αναφερει και εγω και το εχουν παρα πολλοι

Θα το δοκιμασω αυτο που προτεινεις με τους 16.11 που δουλευαν κομπλε

Το ειχα αναφερει και εγω και το εχουν παρα πολλοι

Θα το δοκιμασω αυτο που προτεινεις με τους 16.11 που δουλευαν κομπλε

Σε μένα πάντως έπιασε, πάνω που είχα απελπιστεί μετά από 2 φορές uninstall/install με DDU, μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος. Απλά προσέξτε να μην φτιάξετε τον φάκελο μέσα στα ProgramFiles γιατί πολύ πιθανό να δημιουργήσει θέματα με τα δικαιώματα. Ανοίγει κανονικά και είναι ανεξάρτητο με τους drivers γραφικών, οπότε δεν επηρεάζει.

Radeon Software Crimson ReLive 17.3.1 drivers

http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-17-3-1-driver-download.html

Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.3.1 Highlights

Support For

• Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
    • Up to 6% performance improvement measured on Radeon RX 480 when compared to Radeon Software Crimson ReLive edition 17.2.1

New Multi GPU Profile for:

• Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands (DirectX 11)
  • Like 2

Και εγω γυρισα σε 17.1.2 γιατι με τους 2 τελευταιους στο 2K17 παρατηρω μια θολουρα οποτε δεν μπορω να καθομαι να πειραματιζομαι τι διαολο φταιει..

Έχει κανείς πρόβλημα με το 3dMark μέσω steam με δαύτους?

Φορτώνει κανονικά, αλλά όταν πάω να τρέξω κάποιο bench κολλάει για 4-5' στο scanning system info και στο τέλος error (system info ....could not be parsed...).

Απενεργοποιώντας το scan for system info, τα ίδια (δεν ξεκινά ποτέ το bench).

Ακόμα χειρότερα, ακόμα κι αν κλείσω το 3dMark δεν μπορώ να κλείσω το steam επειδή μου πετά μήνυμα ότι το 3dMark εξακολουθεί να τρέχει (πουθενά στον task manager!!!) και πρέπει να το κλείσω πρώτα.

Έκανα και τις επανεκκινήσεις μου κλπ, αλλά τζίφος.

Τα υπόλοιπα λειτουργούν σωστά.

Εμένα ήταν σε όλο το loading screen του GTA V ως PCI-E x16 1.1 με το που μπήκε στο παιχνίδι ανέβηκε σε 2.0 (990FX mobo) οπότε δεν υπάρχει θέμα

Στο test του gpu-z, τι σου βγάζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...