GPOWERR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δεν νομιζω φιλε...με τους 16.11.5 δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα σε κανενα τομεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δοκιμάζω πάντα κάθε έκδοση. Το πρόβλημα αυτό το είχα συγκεκριμένα με τις : 16.12.1, 16.12.2, 17.1.1 - όλες τις προηγούμενες ReLive, δηλαδή. Για αυτό το λόγο, έπαιρναν πόδι. Στις προ ReLive, επίσης, δεν το είχα αντιμετωπίσει ποτέ. Στη 17.1.2 έχει διορθωθεί και το έχω επιβεβαιώσει με διάφορα games, διαγνωστικά, ώρα χρήσης, ενεργοποιημένες-απενεργοποιημένες οθόνες και δεν έχει κανένα θέμα. Τώρα, γενικώς, στο νετ...εδώ υπάρχουν ακόμα άτομα που τους περνάνε αθροιστικά από πάνω - τι να λέμε... Hint προς όλους 1 : Αν δεν εφαρμόζουμε τη διαδικασία uninstall afterburner (ή εναλλακτικό)->DDU safe mode->driver install administrator privileges->install afterburner, δεν έχει νόημα να συζητάμε καν. Hint προς όλους 2 : Καλώς ή κακώς, το ενεργειακό προφιλ είναι διαφορετικό σε κάθε σειρά κάρτας. Η πιο ευέλικτη είναι η 400 series, μέχρι στιγμής, που μπορεί και λειτουργεί με όλα τα ρολόγια dynamic, ανεξαρτήτως οθονών. Στις 300 series Grenada (στις προηγούμενες, δεν το έχω ψάξει), βάζεις dynamic core clock και fixed memory clock, αν θες να κουμπώνεις πολλαπλές οθόνες και να μην έχεις πρόβλημα (προφανώς, λειτουργεί και με όλα fixed, αλλά γιατί τόσο κάρβουνο...). Έτσι λειτουργούσε πάντα. Dynamic memory clock ΚΑΙ πολλαπλές οθόνες, σε 300 series, ΔΕΝ θα δουλέψει - εκτός και αν μας εκπλήξουν με κανα super driver update. Αν και δε νομίζω ότι είναι αποκλειστικά θέμα software... σε κάθε εγκατασταση driver,απεγκαθιστας και το msi afterburner? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 σε κάθε εγκατασταση driver,απεγκαθιστας και το msi afterburner? Σε κάθε αλλαγή driver, απεγκαθιστώ, στο ενδιάμεσο, και το afterburer, κρατώντας τις ρυθμίσεις του. Καλό είναι να μην τρέχει (app & service) όταν περνάει ο driver... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Εχω ενα περιεργο issue μετα το περασμα των τελευταιων drivers Οταν το pc ειναι idle για αρκετη ωρα , αρχιζει και δουλευει η καρτα και τα ανεμιστηρια της λες και ειναι σε load , που ομως δεν ειναι . Με το που κουνησω το mouse κλεινουν τα ανεμιστηρια κ επιστρεφει στα νορμαλ της επιπεδα Ξερουμε κατι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Εχω ενα περιεργο issue μετα το περασμα των τελευταιων drivers Οταν το pc ειναι idle για αρκετη ωρα , αρχιζει και δουλευει η καρτα και τα ανεμιστηρια της λες και ειναι σε load , που ομως δεν ειναι . Με το που κουνησω το mouse κλεινουν τα ανεμιστηρια κ επιστρεφει στα νορμαλ της επιπεδα Ξερουμε κατι ? Θα μπορούσε να είναι και malware, έτσι όπως το περιγράφεις... Στο σύστημα της υπογραφής, πάντως, όλα πάνε ρολόι, με το 17.1.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Σε κάθε αλλαγή driver, απεγκαθιστώ, στο ενδιάμεσο, και το afterburer, κρατώντας τις ρυθμίσεις του. Καλό είναι να μην τρέχει (app & service) όταν περνάει ο driver... Απλά κλείνε το, το ίδιο πράγμα είναι, δεν χρειάζεται να το εγκαθιστάς κάθε φορά. Θα μπορούσε να είναι και malware, έτσι όπως το περιγράφεις... Στο σύστημα της υπογραφής, πάντως, όλα πάνε ρολόι, με το 17.1.2 Μία από τα ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Απλά κλείνε το, το ίδιο πράγμα είναι, δεν χρειάζεται να το εγκαθιστάς κάθε φορά. Ε, το κάνω γιατί μου αρέσει να λειτουργώ πιο συστηματικά και να αποκλείω, κατά το δυνατόν, περιπτώσεις του να πάει κάτι στραβά. Δεν είναι και κανας σοβαρός κόπος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 AMD Radeon Software Crimson ReLive 17.1.2 driver download WHQL http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-17-1-2-driver-download.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 AMD Radeon Software Crimson ReLive 17.1.2 driver download WHQL http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-17-1-2-driver-download.html Άρα θα έχουμε όπου να'ναι νέοτερο beta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα και με τους 17.1.2 τα Radeon Additional Settings cant open...Με 16.11 ανοιγαν κομπλε Απο οτι λενε και εδω συμβαινει σε πολλους https://community.amd.com/thread/208803 Εγω ειχα την 470 με DVI απεγκατεστησα και εγκατεστησα με HDMI και πλεον ανοιγουν αλλα με περιορισμενες ρυθμισεις Υπαρχει μια ρυθμιση που αναφερει το βαθος χρωματος 8bpc και ενεργοποιηση επεξεργασιας ITC και μια οθονη με μορφη χρωματος pixel που εχει 4 επιλογες YCbCr 4:4:4 Αυτη ειχε επιλεγμενη απο την εγκατασταση YCbCr 4:4:2 RGB 4:4:4 μορφη pixel στουντιο περιορισμενο RGB RGB 4:4:4 προτυπο μορφης PC pixel πληρες RGB....Αυτο επιλεγω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα και με τους 17.1.2 τα Radeon Additional Settings cant open...Με 16.11 ανοιγαν κομπλε Απο οτι λενε και εδω συμβαινει σε πολλους https://community.amd.com/thread/208803 Εγω ειχα την 470 με DVI απεγκατεστησα και εγκατεστησα με HDMI και πλεον ανοιγουν αλλα με περιορισμενες ρυθμισεις Υπαρχει μια ρυθμιση που αναφερει το βαθος χρωματος 8bpc και ενεργοποιηση επεξεργασιας ITC και μια οθονη με μορφη χρωματος pixel που εχει 4 επιλογες YCbCr 4:4:4 Αυτη ειχε επιλεγμενη απο την εγκατασταση YCbCr 4:4:2 RGB 4:4:4 μορφη pixel στουντιο περιορισμενο RGB RGB 4:4:4 προτυπο μορφης PC pixel πληρες RGB....Αυτο επιλεγω; ναι με αυτο παιζω παντα >>>>>>>>>>RGB 4:4:4 προτυπο μορφης PC pixel πληρες RGB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 17.2.1 http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64# Fixed Issues For Honor™ may experience an application crash when switching to fullscreen or menus in gameplay on Multi GPU configurations On some Radeon GCN products DXVA H.264 encoded video may experience corruption when fast forwarding or seeking through content AMD FreeSync™ technology mode may fail to enable itself on some fullscreen applications. Counter-Strike™: Global Offensive has incorrect default slider values with Radeon Chill enabled. Users can modify these values to suit the experience they want. Graphics processor information may be missing from system information overlay on Radeon ReLive captured videos. DayZ may experience an application crash when Radeon ReLive Instant Replay/Recording is active or the feature may not work as expected. Memory clocks may become locked at low states on Radeon R9 380 series products. Radeon ReLive recording in fullscreen with Windows Media Player or Power DVD may experience flickering. AMD Radeon HD 7900 series products may experience shadow corruption when shadows are disabled in Civilization™ VI. GRID™ Autosport may experience an application hang when enabling the advanced lighting graphics option Support For For Honor™ Up to 4% performance improvement measured on Radeon RX 480 series products when compared to Radeon Software Crimson ReLive edition 17.1.2(1) Sniper Elite™ 4 Up to XX% performance improvement measured on Radeon RX 480 series products when compared to Radeon Software Crimson ReLive edition 17.1.2.(2) Πιο κάτω λέει 5% performance improvement ....παω για install! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω σε εσάς αν έδωσε αυτό το 5% στην 480 αλλά εγώ είμαι μάλλον -5% στο bench του gears 4....με κατέβασε στα 51,7fps average από 53 και κάτι. Βέβαια δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι και στο update που είχε το gears την προηγούμενη Τρίτη μιας που δεν έκανα bench για να δω αν είναι το TU4 ή ο 17.2.1 Κάτι άλλο, που μπορώ να κάνω report στην AMD αυτό; Μιας που είναι beta driver ας τους πω ότι αντί για +5% είμαι -5% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 5% perfomance στο sniper elite λέει,δεν αναφέρει για γενικό performance . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Και πάλι δεν θα έπρεπε να είμαι στα ίδια; Εγώ είμαι κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα