GiOrGoSk21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Θυμίστε μου λίγο... Σε ποιους drivers είχατε θέμα όταν συνδέατε 2 (ή παραπάνω) οθόνες; Και ποιο ήταν το θέμα ακριβώς; Επίσης, σε συγκεκριμένες κάρτες παρατηρήθηκε το πρόβλημα; Και σε όλων των τύπων τις συνδέσεις, ή π.χ. μόνο στο DVI; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Σε ορισμένες σειρές gpu (390 σίγουρα) και όταν έχεις συνδέσει πολλαπλές οθόνες - ενδεχομένως να παίζει ρόλο και το λειτουργικό -, είτε μόνιμα (στο δικό μου setup είναι μόνιμα έτσι), είτε σε φάση επαναφοράς από sleep ή άλλο γεγονός οθόνης, κολλάνε τα ρολόγια της vram στα 150 mhz και δίνει desktop tearing και αισχρές επιδόσεις. Αυτά σε όσες Relive έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα (16.12.1, 16.12.2, 17.1.1) και πολύ πιθανόν και σε επόμενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ooook thanks for the info... Μένουμε 16.11.5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Νέοι οδηγοί Crimson ReLive 17.1.2: http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 υπαρχει official programm απο την amd οπως ειναι το amd overdrive με την διαφορα ομως να κρατα σαν ιστορικο την μικροτερη συχνοτητα και την μεγαλυτερη συχνοτητα που εχει πιασει ο cpu? γιατι με το overdrive καταγραφει μονο την τρεχουσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 υπαρχει official programm απο την amd οπως ειναι το amd overdrive με την διαφορα ομως να κρατα σαν ιστορικο την μικροτερη συχνοτητα και την μεγαλυτερη συχνοτητα που εχει πιασει ο cpu? γιατι με το overdrive καταγραφει μονο την τρεχουσα.. Πρέπει να 'ναι της AMD? Γιατί μπορείς ας πούμε με το Afterburner. Ή αν θες μόνο καταγραφής, εγώ χρησιμοποιώ και το Open Hardware Monitor που είναι και open source. https://www.msi.com/page/afterburner http://openhardwaremonitor.org/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 θα τα δοκιμασω,γτ χρησιμοποιω το hw monitor και ενω εχει αυξομειωση λιγοτερο των 300mhz,εκεινη την ωρα το amd overdrive δεν μου δειχνει τετοια αυξομειωση και θελω να τσεκαρω τι παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασα τους 17.1.2 και διαπίστωσα ότι, επιτέλους, διορθώσανε το bug με την συχνότητα λειτουργίας της μνήμης και πολλαπλές οθόνες συνδεδεμένες, που είχαν ορισμένες σειρές gpu. Προχωράτε άφοβα με την εγκατάσταση 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Στο τελευταιο fixed issue τι εννοει; μπορουν οι drivers να επηρεασουν τη λειτουργια του wi-fi adapter? Παρολο που δεν εχω κανενα προβλημα με τους 16.12.1 σκεφτομαι να τους βαλω μονο γι' αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασα τους 17.1.2 και διαπίστωσα ότι, επιτέλους, διορθώσανε το bug με την συχνότητα λειτουργίας της μνήμης και πολλαπλές οθόνες συνδεδεμένες, που είχαν ορισμένες σειρές gpu. Προχωράτε άφοβα με την εγκατάσταση Ok, αλλά να ξέρεις ότι στο Guru3d τουλάχιστον που παρακολουθώ λίγο παραπάνω, πάει το καντήλι σύννεφο. Κάποιοι λένε πως δεν το είχν ποτέ. Άλλοι πως πάντα το έχουν. Κάποιοι πως δεν το είχαν αλλά το έχουν τώρα. Κάποιοι το ανάποδο. Κάποιοι πως δεν το έχουν μόλις τους βάζουν, αλλά εμφανίζεται μετά από ώρες χρήσης (άγνωστο τί το προκαλεί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ok, αλλά να ξέρεις ότι στο Guru3d τουλάχιστον που παρακολουθώ λίγο παραπάνω, πάει το καντήλι σύννεφο. Κάποιοι λένε πως δεν το είχν ποτέ. Άλλοι πως πάντα το έχουν. Κάποιοι πως δεν το είχαν αλλά το έχουν τώρα. Κάποιοι το ανάποδο. Κάποιοι πως δεν το έχουν μόλις τους βάζουν, αλλά εμφανίζεται μετά από ώρες χρήσης (άγνωστο τί το προκαλεί). Δοκιμάζω πάντα κάθε έκδοση. Το πρόβλημα αυτό το είχα συγκεκριμένα με τις : 16.12.1, 16.12.2, 17.1.1 - όλες τις προηγούμενες ReLive, δηλαδή. Για αυτό το λόγο, έπαιρναν πόδι. Στις προ ReLive, επίσης, δεν το είχα αντιμετωπίσει ποτέ. Στη 17.1.2 έχει διορθωθεί και το έχω επιβεβαιώσει με διάφορα games, διαγνωστικά, ώρα χρήσης, ενεργοποιημένες-απενεργοποιημένες οθόνες και δεν έχει κανένα θέμα. Τώρα, γενικώς, στο νετ...εδώ υπάρχουν ακόμα άτομα που τους περνάνε αθροιστικά από πάνω - τι να λέμε... Hint προς όλους 1 : Αν δεν εφαρμόζουμε τη διαδικασία uninstall afterburner (ή εναλλακτικό)->DDU safe mode->driver install administrator privileges->install afterburner, δεν έχει νόημα να συζητάμε καν. Hint προς όλους 2 : Καλώς ή κακώς, το ενεργειακό προφιλ είναι διαφορετικό σε κάθε σειρά κάρτας. Η πιο ευέλικτη είναι η 400 series, μέχρι στιγμής, που μπορεί και λειτουργεί με όλα τα ρολόγια dynamic, ανεξαρτήτως οθονών. Στις 300 series Grenada (στις προηγούμενες, δεν το έχω ψάξει), βάζεις dynamic core clock και fixed memory clock, αν θες να κουμπώνεις πολλαπλές οθόνες και να μην έχεις πρόβλημα (προφανώς, λειτουργεί και με όλα fixed, αλλά γιατί τόσο κάρβουνο...). Έτσι λειτουργούσε πάντα. Dynamic memory clock ΚΑΙ πολλαπλές οθόνες, σε 300 series, ΔΕΝ θα δουλέψει - εκτός και αν μας εκπλήξουν με κανα super driver update. Αν και δε νομίζω ότι είναι αποκλειστικά θέμα software... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Επιβεβαιώνω και εγώ με 290 και 2 οθόνες ότι οι καινούριοι είναι οκ. Με τους παλιούς relive είχα θέματα. Εννοείται πάντα καθαρή εγκατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 17.1.2 ολα καλα, χωρις 3rd party προγραμματα και ιστοριες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GPOWERR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Εγω αντιθετως εχω προβλημα με ολους τους οδηγους μετα απο τους 16,11,5....κανω σωστα την διαδικασια(uninstall old se safemode DDU και εγκατασταση νεου).Οταν το pc μεινει iddle για 10λεπτα περιπου τοτε κουνωντας το ποντικι μου εμφανιζει αυτη την οθονη https://postimg.org/image/mxmcueapd/ το pc επανερχεται μονο με reset.Εχω δοκιμασει τα παντα(μεχρι και προφιλ υψηλες επιδοσεις,disable screensaver,οθονη παντα ενεργη) αλλα δυστυχως τα ιδια...Μονο με τους 16,11,5 ολα δουλευουν αψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Εγω αντιθετως εχω προβλημα με ολους τους οδηγους μετα απο τους 16,11,5....κανω σωστα την διαδικασια(uninstall old se safemode DDU και εγκατασταση νεου).Οταν το pc μεινει iddle για 10λεπτα περιπου τοτε κουνωντας το ποντικι μου εμφανιζει αυτη την οθονη https://postimg.org/image/mxmcueapd/ το pc επανερχεται μονο με reset.Εχω δοκιμασει τα παντα(μεχρι και προφιλ υψηλες επιδοσεις,disable screensaver,οθονη παντα ενεργη) αλλα δυστυχως τα ιδια...Μονο με τους 16,11,5 ολα δουλευουν αψογα. Μήπως είναι πρόβλημα hardware και όχι των drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα