Chrysostomos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 με dp to Hdmi δεν γίνεται; Σε monitor που υποστηρίζει free sync αλλά δεν έχει dp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
auron10000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 κατσε, σε windows εισαι ή Linux (chromium)? windows 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδη η dell οπως και η samsung ή η κλασσικη lg mp68vq με freesync που εχει μονο hdmi παιζουν μονο με 470-480 που εχουν hdmi 2.0 και ολες οι υπολοιπες 290/390 θελουν ανταπτορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δοκιμάσει με το FS κλειστό, να δω αν θα το κάνει τελικά κι εκεί. Και με κλειστό το FS μου το έκανε τελικά σε BF1, αν και λίγο σπανιότερα (και για μικρότερο χρονικό διάστημα). Κατεβάζω τώρα τους 16.5.3 για να δω αν εμφανίζεται και τόσο πίσω το θέμα (1η φορά που το πήρα χαμπάρι ήταν στο Witcher3, κάποια στιγμή το καλοκαίρι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 παιδες υπαρχει καποιο θεμα με τους 16.12.2? Προσπαθω ουτε μεσω των ρυθμισεων να κανω αναβαθμιση ειτε μεσω του site κατεβαζοντας τους manually αλλα οταν ξεκιναει το install μου λεει οτι δεν βρεθηκε μοναδα D...Κουλο?Εχω κανει εγω καποια βλακεια μηπως?πρωτη φορα γινεται αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 παιδες υπαρχει καποιο θεμα με τους 16.12.2? Προσπαθω ουτε μεσω των ρυθμισεων να κανω αναβαθμιση ειτε μεσω του site κατεβαζοντας τους manually αλλα οταν ξεκιναει το install μου λεει οτι δεν βρεθηκε μοναδα D...Κουλο?Εχω κανει εγω καποια βλακεια μηπως?πρωτη φορα γινεται αυτο! Εμένα περάστηκαν και στο PC και το Laptop χωρίς πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Bγήκαν και οι 17.1.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Έχουμε changelog? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64 Στα release notes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μου έβγαζε ακόμα τους 16.2.2 για κάποιο λόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Το αναφέρουν κι άλλοι, παραδόξως. Cache του browser? Δοκίμασε να μπεις στο site από την "Αρχή" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Τώρα είναι όλα εντάξει απλά την ώρα που είπες ότι υπάρχουν 17.1.1 εμένα μου έλεγε ακόμα 16.2.2 ακόμα και με ctrl + F5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Από ότι διαβάζω, το bug με τα memory clocks σε 390 series (πιθανόν και σε άλλες), με multi-monitor setup, υπάρχει ακόμα... Όπως είχα πει, μέχρι να στρώσουν το driver, το τρίμηνο θα το φάμε... #Μένουμε 16.11.5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ρε μλκα πραγματικά δηλαδή πόσο δύσκολο είναι; Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν το έχουν πάρει καν χαμπάρι γιατί δεν το βλέπω και στα known issues... ('ντάξει ξέρω ότι απλά κάνουν την πάπια αλλά λέμε τώρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ναι, είναι λίγο προκλητικό να διαβάζεις αυτά τα release notes, αλλά σίγουρα το έχουν υπόψιν και θα το φτιάξουν. Τώρα, γιατί πρέπει να περιμένουμε πάνω από 1 revision για αυτό το βασικό πράγμα, καλύτερα να μην το σχολιάσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα