Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και κάτι άλλο πρέπει να είναι πέραν του WHQL γιατί το μέγεθος είναι διαφορετικό κατά πολύ 

16.2.2 (dec 19) 372MB

16.2.2 (jan 3) 496MB

Πάντα οι WHQL είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος , όπως και η έκδοση 16.2.1 ήταν 500mb που ήταν WHQL 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συν τα αλλα  στο update αναφερετε οτι φτιαχνει vram clock θεματα 

attachicon.gifdfhfgdhfgh.JPG

Ήμουν ανάμεσα στους πολλούς, από ότι φαίνεται, που είχαν αναφέρει στο support, ακριβώς αυτό το bug. Μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος το συγκεκριμένο build σε 390 series, να αναφέρει;

Επεξ/σία από Occultist

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, σε laptop με την παρακάτω κάρτα γραφικών ποιος είναι ο καταλληλότερος driver για την κάρτα? Ευχαριστώ

amd

Αυτοί: http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy3&os=Windows+7+-+64

Εγώ θα έβαζα τους Crimson Edition 16.2.1 αλλά είναι σε Beta, εσύ αποφασίζεις.

Αυτοί: http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy3&os=Windows+7+-+64

Εγώ θα έβαζα τους Crimson Edition 16.2.1 αλλά είναι σε Beta, εσύ αποφασίζεις.

Οι beta οι συγκεκριμένοι δεν είναι λίγο επικίνδυνοι για το λαπτοπ όσον αφορά τις θερμοκρασίες? Είχα ακούσει πώς γενικά πιέζει πάρα πολύ την κάρτα γραφικών στις αρχές οι Crimson Edition γενικά

Εγώ πάντως που με τους πρώτους relive είχα θέματα με την rx290 και 2 οθόνες, με τους τελευταίους μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είμαι οκ

Τελικά τζίφος. Όταν το pc μπαίνει σε sleep mode και το ξυπνάς ρίχνει πάλι τα ρολόγια της μνήμης στο 150 και δημιουργεί παράσιτα (σε multimonitor setup)... Έλεος ρε amd...

• Like 2

Οι beta οι συγκεκριμένοι δεν είναι λίγο επικίνδυνοι για το λαπτοπ όσον αφορά τις θερμοκρασίες? Είχα ακούσει πώς γενικά πιέζει πάρα πολύ την κάρτα γραφικών στις αρχές οι Crimson Edition γενικά

Δεν γνωρίζω γι' αυτό σου είπα αποφάσισε εσύ ή περίμενε κάποιον που γνωρίζει συγκεκριμένα, εγώ έχω τους Crimson ReLive Edition 16.12.2. Αν θες να είσαι σίγουρος βάλε τους Catalyst 15.7.1 αλλιώς δοκίμασε τους Crimson κι αν δεις ότι έχεις πρόβλημα, τους βγάζεις.

Δεν γνωρίζω γι' αυτό σου είπα αποφάσισε εσύ ή περίμενε κάποιον που γνωρίζει συγκεκριμένα, εγώ έχω τους Crimson ReLive Edition 16.12.2. Αν θες να είσαι σίγουρος βάλε τους Catalyst 15.7.1 αλλιώς δοκίμασε τους Crimson κι αν δεις ότι έχεις πρόβλημα, τους βγάζεις.

Γενικά το θέμα που έχω είναι πώς οι σελίδες των browsers με κώδικα chromium τους δείχνει θαμπά στην γραμματοσειρά. Αυτό είναι το βασικό μου πρόβλημα και ψάχνω τους πιο κατάλληλους drivers, θα περιμένω, ευχαριστώ πάντως για την απάντηση

Τελικά τζίφος. Όταν το pc μπαίνει σε sleep mode και το ξυπνάς ρίχνει πάλι τα ρολόγια της μνήμης στο 150 και δημιουργεί παράσιτα (σε multimonitor setup)... Έλεος ρε amd...

Οπότε, καλώς μένω ακόμα με 16.11.5...

Εμενα με τους 16,12,2,οταν εσβηνε η οθονη λογω αδρανειας και κατα το κουνημα του ποντικιου για επαναφορα,η οθονη γεμιζε γκρι χιονια και κολλαγε το pc...Επανερχοταν μονο με το κουμπι reset.Τους εβγαλα με DDU και επεστρεψα στους 16,11,5 και ολα καλα,

Γενικά το θέμα που έχω είναι πώς οι σελίδες των browsers με κώδικα chromium τους δείχνει θαμπά στην γραμματοσειρά. Αυτό είναι το βασικό μου πρόβλημα και ψάχνω τους πιο κατάλληλους drivers, θα περιμένω, ευχαριστώ πάντως για την απάντηση

δοκιμασε τους παρακατω. Τυχαινει να εχω και εγω λαπτοπ με παρομοια καρτα, και εχουν σταματησει να βγαζουν οδηγους γι αυτες τις καρτες. Αυτη ηταν η τελευταια σωστα υποστηριζομενη εκδοση γι αυτες τις καρτες. Μην κανεις DDU, διοτι αντε να ξαναφτιαξεις το dual graphics που ειχαν οι οδηγοι του λαπτοπ σου.

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...