Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για τις 390(Χ) συγκεκριμένα, ναι.

Όσο έχω δει, εμφανίζουν τα περισσότερα ζητήματα.

Με τη 290 μου, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα (πέρα από αυτά που είχα από την 1η μέρα αγοράς).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάθε φορά που ενεργοποιω το frwesync μέσω του μονιτορ, το λαμπάκι της vga ανάβει κόκκινο και δεισλειτοργει, γιατί γίνετε αυτό? Μήπως είναι θέμα drivers της gpu? Γιατι αν ναι τη βαζω για πουλημα, μονο κουσουρια ειναι οι amd και ειδικα οι drivers που βγαζει.

Κάθε φορά που ενεργοποιω το frwesync μέσω του μονιτορ, το λαμπάκι της vga ανάβει κόκκινο και δεισλειτοργει, γιατί γίνετε αυτό? Μήπως είναι θέμα drivers της gpu? Γιατι αν ναι τη βαζω για πουλημα, μονο κουσουρια ειναι οι amd και ειδικα οι drivers που βγαζει.

Περίεργο φαίνεται πάντως ,είδα και στο άλλο θέμα που έγραψες. Όταν δηλαδή είσαι σε windows και ενεργοποιήσεις το freesync ανάβει το λεντ εκείνη τη στιγμή? Η  όταν το έχεις ενεργοποιημένο, την ώρα που μπουτάρει ,ανάβει και δεν σβήνει όπωςέπρεπε? 

Το ρωτάω γιατί το freesync λειτουργεί μέσω software,δηλαδή θα ενεργοποιηθεί αφού ανοίξουν τα windows.Την ώρα που μπουτάρεις λογικά δεν "ξέρει" η μητρική οτι έχεις freesync.

Πάντως drivers απίθανο μου φαίνεται να είναι γιατί δεν έχει ακουστεί κάτι παρόμοιο.

Εγώ θα έστελνα mail σε asus saphire μήπως βοηθήσουν

• Like 1

Όταν το ενεργοποιήσω εκείνη τη στιγμή δεν ανάβει κανένα φωτακι, όταν το ενεργοποιήσω και κάνω επανεκκίνηση πριν μπεί στα windows το φωτακι ανάβει και μένει κόκκινο, με απενεργοποιημένο το freesync κανένα απολύτως πρόβλημα, όλα μπόμπα.

να ρωτησω κατι; οπως ξερουμε και βλεπουμε,οταν σε game απενεργοποιουμε το v-sync,εμφανιζεται το ''σπασιμο'' της οθονης κερδιζωντας ετσι περισσοτερα fps..

η ερωτηση

υπαρχει δυνατοτητα να εχουμε disable το vsync μεσα απο το παιχνιδι ωστε να κερδισουμε περισσοτερα fps αλλα απο τις ρυθμισεις των οδηγων της gpu να σταματησουμε το σπασιμο; με την προυποθεση να μην επηρεασει τα fps? και αν ναι πως;

να ρωτησω κατι; οπως ξερουμε και βλεπουμε,οταν σε game απενεργοποιουμε το v-sync,εμφανιζεται το ''σπασιμο'' της οθονης κερδιζωντας ετσι περισσοτερα fps..

η ερωτηση

υπαρχει δυνατοτητα να εχουμε disable το vsync μεσα απο το παιχνιδι ωστε να κερδισουμε περισσοτερα fps αλλα απο τις ρυθμισεις των οδηγων της gpu να σταματησουμε το σπασιμο; με την προυποθεση να μην επηρεασει τα fps? και αν ναι πως;

Αυτό το πρόβλημα το λύνει το freesync ,θες όμως monitor που το υποστηρίζει.

• Like 2

^ α μαλιστα,δλδ αν ενεργοποιησω το vsync απο τις ρυθμισεις των οδηγων της καρτας παλι θα ειναι σαν να ενεργοποιω το vsync του παιχνιδιου με αποτελεσμα να πεσουν τα fps (?)

^ α μαλιστα,δλδ αν ενεργοποιησω το vsync απο τις ρυθμισεις των οδηγων της καρτας παλι θα ειναι σαν να ενεργοποιω το vsync του παιχνιδιου με αποτελεσμα να πεσουν τα fps (?)

Κάπως έτσι είναι με τη διαφορά οτι δεν πέφτουν τα fps ,έτσι όπως το εννοείς. Στην ουσία τα κρατάει στο αντίστοιχο refresh rate του μονιτορ (πχ 60)για να έχεις πιο σταθερό και smooth gaming,χωρίς σκαμπανεβάσματα και κοψίματα.Αρκεί βέβαια να μπορεί και η κάρτα ανάλογα το παιχνίδι και τις ρυθμίσεις.Πάντως εμπειρικά αυτό που έχω δει,σε κάποια games δουλεύει καλά το vsync και σε άλλα όχι,οπότε αυτό θα το βρείς μονος σου.

• Like 2

Έχει στο site της AMD http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64 νέο driver (ημερομηνία 9/1/2017) αλλά πάλι 16.2.2

Έγιναν WHQL από beta , λογικά θα πλησιάζει η 17.1 beta

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...