Occultist Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Βγήκαν οι 16.12.2 το πρωί. Έχουν ακόμα σοβαρά θέματα πχ. με τα ρολόγια σε 390 series. Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, βγαίνει μια εξελιγμένη μεν - μισοφτιαγμένη δε, έκδοση, που τους παίρνει γύρω στο 3μηνο να την ισιώσουν... Οπότε, 16.11.5 και καλή χρονιά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Έχουν ακόμα σοβαρά θέματα πχ. με τα ρολόγια σε 390 series. Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, βγαίνει μια εξελιγμένη μεν - μισοφτιαγμένη δε, έκδοση, που τους παίρνει γύρω στο 3μηνο να την ισιώσουν... Οπότε, 16.11.5 και καλή χρονιά! Εγώ πάντως με R9 270 τους έβαλα και δεν έχω κάποιο θέμα. Ούτε με 16.12.1 ή πιο παλιούς Crimson είχα. Βασικά δεν είχα ποτέ θέμα με AMD εδώ και 1,5 χρόνο που έχω την κάρτα, αντιθέτως με την GTX 560Ti που είχα, το "The nvidia kernel mode driver stopped responding and has successfully recovered" το έχω μάθει απ' έξω όπως βλέπεις, καθώς μου έκανε συχνά παρέα μέχρι που μου την έκαψε και "ησύχασα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 16.12.2 Βεντουζα..κανενα προβλημα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάντως με R9 270 τους έβαλα και δεν έχω κάποιο θέμα. Ούτε με 16.12.1 ή πιο παλιούς Crimson είχα. Βασικά δεν είχα ποτέ θέμα με AMD εδώ και 1,5 χρόνο που έχω την κάρτα, αντιθέτως με την GTX 560Ti που είχα, το "The nvidia kernel mode driver stopped responding and has successfully recovered" το έχω μάθει απ' έξω όπως βλέπεις, καθώς μου έκανε συχνά παρέα μέχρι που μου την έκαψε και "ησύχασα". Ναι, δεν έχει παντού πρόβλημα. Αλλά όπου έχει - έχει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Εντύπωση μου έκανε ότι η έκδοση 16.12.2 (beta) υποστηρίζει και APU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά για λίγο βοήθεια.... 1). Έβαλα τους 16.11.5 και δε ξέρω που βρίσκονται οι παρακάτω ρυθμίσεις που είχα πριν στο Catalyst Control Center: 2). Επίσης, το σημαντικότερο.... Που βρίσκεται πλέον αυτό το menu με τα extend/duplicate desktop κλπ; (Ok ξέρουμε, γίνεται κι από τα Windows, αλλά με βόλευε όπως τα είχε όλα μαζεμένα στο CCC, duplicate/extend/rotate/set main desktop) 3). Κι επίσης όσον αφορά το OverDrive... Έτσι όπως είναι τώρα: θεωρείται ενεργοποιημένο; Γιατί παλιά έπρεπε να τικάρεις αυτήν την επιλογή: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 οτι εχει να κανει με οθονες και ρυθμισεις βρισκοντε μεσα στο προτιμησεις και μεσα στα μενου με προσθετες ρυθμισεις ναι ειναι ενεργοποιημενο αλλωστε οταν πας να μπεις σου βαζει ερωτηση μετα αμα ελεγξεις και το φαν τοτε ειναι 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 16.12.2 Βεντουζα..κανενα προβλημα! Πόσες οθόνες έχεις κουμπωμένες πάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 οτι εχει να κανει με οθονες και ρυθμισεις βρισκοντε μεσα στο προτιμησεις και μεσα στα μενου με προσθετες ρυθμισεις ναι ειναι ενεργοποιημενο αλλωστε οταν πας να μπεις σου βαζει ερωτηση μετα αμα ελεγξεις και το φαν τοτε ειναι 100% dfhxcfgf.JPG Φίλε μου τις είδα τις ρυθμίσεις που λες. Εκεί στην παλέτα με τα χρώματα, δεν υπάρχει πλέον η ρύθμιση για το Gamma. Επίσης κάποιες από τις ρυθμίσεις που είναι στην 3η κατά σειρά φωτο που έβαλα, επίσης δεν υπάρχουν πλέον. Αλλά αυτό που μου τη σπάει πιο πολύ είναι η έλλειψη αυτού που γράφω στο 2). Δε βρίσκω πουθενά το μέρος όπου αναφέρει ό,τι οθόνες έχεις συνδεμένες πάνω στην κάρτα, καθώς και τα extend/duplicate κλπ. Κανονικά νομίζω θα έπρεπε να είναι εδώ: Όπως φαίνεται και στη φωτο, μου δείχνει μόνο το Display 2, που είναι η οθόνη του pc. Και πατώντας Identify μου βγάζει το 2αρι που φαίνεται στη φωτο, πάνω αριστερά. Την τηλεόραση που έχω δίπλα όμως (η οποία προφανώς είναι το Display 1), που είναι κι αυτή συνδεμένη πάνω στην κάρτα, δεν μου την εμφανίζει κάπου. Wtf... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Win+P βρε παιδί, γιατί να το θες απο το μενού του driver; είναι πολύ πιο γρήγορο έτσι Γενικά η tv σε hdmi ειναι η 1 και το μόνιτορ σε dvi είναι η 2. Πάντα έτσι ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Πόσες οθόνες έχεις κουμπωμένες πάνω; Μονο μια εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μονο μια εχω. Για αυτό είσαι εντάξει... Οι Relive έχουν πρόβλημα όταν συνδέεις περισσότερες οθόνες σε συγκεκριμένες gpu... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matheostsik Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα,σημερα εβαλα την παλια μου καρτα γραφικων και ενω με την καινουρια δεν ειχα θεματα με drivers με αυτην εχω.Δοκιμαζω να διαγραψω ολα τα παλια προγραμματα ξανακατεβαζω και τιποτα,καμια βοηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αν λες για την 6770, εχει σταματησει να υποστηριζεται απο τους crimson κοντα, ασε τους relive και βαλε την catalyst 15.11.1 beta καθως ηταν η τελευταια που την υποστηριζε σωστα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Είπατε οι relieve έχουν θέμα όταν συνδέεις πάνω από μία οθόνη, υπάρχει περίπτωση γι αυτό να μου τα έχει γ@@€#ει όλα από τότε που σύνδεσα μία tv με hdmi και μου έχει ανάψει μόνιμα κόκκινο φωτακι στη gpu και μέχρι να μπεις στην επιφάνεια εργασίας όταν μπουταρει η οθόνη δείχνει σβηστή? Το έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα με τους relieve? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα