alldaynews Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Comfusio αν δεν έκανες ακόμη oc να κάνεις αμέσως.Και με νερά???Ακόμηηηηη τσ τσ τσ τσ.Δες και αυτό http://www.insomnia.gr/topic/587264-amd-fx8320-gb-990xa-ud3-overclock/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δεν συμφωνώ. Εγώ με fx8320 στα 4.4ghz και rx290 στα περισσότερα παιχνίδια έχω 100% gpu usage και γύρω στα 50% cpu με ανάλυση οθόνης 2560x1080. Comfuzio, από που συμπεραίνεις ότι έχεις bottleneck και σε ποια παιχνίδια; Υγ) Για να μην με πείτε και ψεύτη Άμα το έβαζες σε καμια μάχη με boss και αρκετούς χαρακτήρες γύρω, θα είχε κάποιο νόημα. Ακόμα και έτσι, το έχεις σε ένα άδειο μέρος που δε γίνεται τίποτα, και πάλι δεν χτυπάει ούτε το 60άρι... Και σε pentium να τη βάλεις σε ένα άδειο δωμάτιο να κοιτάς ένα εκατοστό από τον τοίχο, πάλι θα κατοσταρίζει η κάρτα. Δεν λέει κάτι έτσι... Δες πχ. Battlefield 1, που δουλεύει πολύ cpu, σε μεγάλο χάρτη και 64 παίκτες και μέσα στη μάχη, και τα ξαναλέμε πόσο θα πιάνει η κάρτα τότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ήταν απλά ενδεικτικό (και το παιχνίδι και το στιγμιότυπο). Γενικά η gpu είναι καρφιτσωμένη στο 100% that's my point. To 60άρι παντού δεν είναι αυτοσκοπός ειδικά στο witcher στο οποίο σπάνια πέφτω κάτω από 45. Μην ξεχνάς ότι είμαι σε ανάλυση ultrawide με τα πάντα σχεδόν ultra (minus the hair). Το θέμα μου όμως δεν ήταν πως τρέχω εγώ το witcher αλλά ότι δεν υπάρχει bottleneck ανάμεσα στους fx και σε rx290-390-480. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-16-12-2-driver-download.html 16.12.2 Το Προσθετες ρυθμισεις Radeon ουτε στον καινουργιο driver μου ανοιγει.... Τι μπορει να φταιει? Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2016 από Inler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-16-12-2-driver-download.html 16.12.2 Το Προσθετες ρυθμισεις Radeon ουτε στον καινουργιο driver μου ανοιγει.... Τι μπορει να φταιει? bro ανοιγει σε μενα κανονικα με τον 16.12.2 αλλα και με τον 1ο relive δεν ειχα καποιο θεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Ναι επιλεγω κανονικα προσθετες ρυθμισεις radeon αλλα μου βγαζει μηνυμα: Δεν ειναι δυνατη η εναρξη χρησης της επιλογης προσθετες ρυθμισεις Radeon...Δεν υπαρχουν αυτη τη στιγμη ρυθμισεις που να μπορειτε να διαμορφωσετε χρησιμοποιωντας τις προσθετες ρυθμισεις Radeon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Ναι επιλεγω κανονικα προσθετες ρυθμισεις radeon αλλα μου βγαζει μηνυμα: Δεν ειναι δυνατη η εναρξη χρησης της επιλογης προσθετες ρυθμισεις Radeon...Δεν υπαρχουν αυτη τη στιγμη ρυθμισεις που να μπορειτε να διαμορφωσετε χρησιμοποιωντας τις προσθετες ρυθμισεις Radeon κατι δεν εχει κατσει σωστα δε εξηγητε αλλιως !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Με 16.11.5 ειμαι κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Οι 12.1 βγήκαν άνετα (με DDU), οι 12.2 μπήκαν άνετα. Τα πάντα φορτώνουν-λειτουργούν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Με τον νέο driver πάει ελαφρά πιο smooth το gears 4 http://prnt.sc/dma5mu αν και τα νούμερα δεν έχουν μεγάλη διαφορά η αίσθηση όταν παίζω είναι πιο ικανοποιητική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ έχω θέμα απο 12.1. και μετά.Δεν μου κάνει απεγκατάσταση από control panel (μένει στάσιμη η γραμμή προόδου) και κάνω με ddu κατευθείαν.Κατά τα άλλα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Σε safe mode στο κανει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Τους δοκίμασε κανείς με 390 series? Ο 16.12.1 είχε σοβαρό πρόβλημα με bug στα ρολόγια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Σε safe mode στο κανει; Δεν δοκίμασα.Σε safe μπήκα για να τρέξω ddu κατευθείαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Βγήκαν οι 16.12.2 το πρωί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα