_Theo_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μήπως παραλείψατε κάτι στην εγκατάσταση; Δεν ξέρω, εμένα ανοίγει κανονικά, αν και παίρνει 4-5 δευτερόλεπτα. Και σε μένα ανοίγει κανονικά. Ποιο πρότυπο μορφής πίξελ είναι το καλύτερο όμως;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Και σε μένα ανοίγει κανονικά. Ποιο πρότυπο μορφής πίξελ είναι το καλύτερο όμως;; bro !!!!! προσωπικα μονο με full rgb παιζω παντα !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια προσπαθησα εγκαταστησω τους καινουριους drivers 16.12.1 αλλα δε τα καταφερα ... Τους κατεβασα και οταν πηγα να τους εγκαταστησω μου γραφει οτι ειναι ηδη εγκατεστημενοι ... Τωρα εχω την εκδοση 16.8.1 ... Μπορει να καποιος να μου πει ποιος ειναι ο σωστος τροπος εγκαταστασεις των καινουριων drivers ... YΓ. ελεος καθε φορα με αυτους τους drivers ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια προσπαθησα εγκαταστησω τους καινουριους drivers 16.12.1 αλλα δε τα καταφερα ... Τους κατεβασα και οταν πηγα να τους εγκαταστησω μου γραφει οτι ειναι ηδη εγκατεστημενοι ... Τωρα εχω την εκδοση 16.8.1 ... Μπορει να καποιος να μου πει ποιος ειναι ο σωστος τροπος εγκαταστασεις των καινουριων drivers ... YΓ. ελεος καθε φορα με αυτους τους drivers ... Κάνε πρώτα απεγκατάσταση τους παλιούς http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Uninstall.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Έκανα upgrade από R9 280X σε RX 480 8GB και έκανα με DDU clean install αλλά μου φαίνεται ότι κάπου έχω bottleneck, ίσως ο 8350 μου να θέλει oc για να την τρέξει πιο καλά αλλά προτού πάω σε λύση OC ξέρει κανείς αν θα βγάλει η AMD νέους drivers αυτές τις μέρες μήπως και είναι θέμα driver? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Έκανα upgrade από R9 280X σε RX 480 8GB και έκανα με DDU clean install αλλά μου φαίνεται ότι κάπου έχω bottleneck, ίσως ο 8350 μου να θέλει oc για να την τρέξει πιο καλά αλλά προτού πάω σε λύση OC ξέρει κανείς αν θα βγάλει η AMD νέους drivers αυτές τις μέρες μήπως και είναι θέμα driver? Ο Relive, σαν η πρώτη έκδοση με κάποια νέα δομή εν μέρει, έχει κάποια θέματα τα οποία θα διορθωθούν σε μερικές εκδόσεις. Οπότε, μπορείς να δοκιμάσεις μια έκδοση πριν, μπας και... Αλλά όπως και να έχει, ακόμα και με oc, οι FX είναι πολύ λίγοι για τέτοιες κάρτες. Δηλαδή, με τη 280Χ που είχες πριν, ήσουν ταβάνι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν συμφωνώ. Εγώ με fx8320 στα 4.4ghz και rx290 στα περισσότερα παιχνίδια έχω 100% gpu usage και γύρω στα 50% cpu με ανάλυση οθόνης 2560x1080.Comfuzio, από που συμπεραίνεις ότι έχεις bottleneck και σε ποια παιχνίδια;Υγ) Για να μην με πείτε και ψεύτη Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2016 από chrisde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Όπως είπα και πριν είχα την R9 280X 3GB και παίζω το Gears of War 4 σε οθόνη 1440p, με την 280x είχα σε high settings περί τα 60fps στο on-line κομμάτι και με την RX 480 8GB 64fps αλλά σε Ultra settings. Τώρα, θεωρητικά η RX 480 πρέπει να είναι 50% δυνατότερη από την 280x αλλά ναι μεν εντάξει high vs ultra settings έχουν μια κάποια διαφορά αλλά είμαι περίπου στα ίδια fps, την cpu δεν την βλέπω να τερματίζει όταν παίζω (έχω logitech g15 kb και βλέπω Live CPU/Ram usage). Πρώτη μου σκέψη είναι μήπως δεν έκατσε καλά ο driver ή κάποιο setting να νομίζει ότι είμαι ακόμα με την 280x και μετά ότι ίσως η cpu δεν είναι και τόσο δυνατή για την RX 480. Πήρα χθες από κλειδάδικο το COD Infinite warfare για το οποίο έχω ακούσει πέραν του κλάματος γιατί δεν είναι ww1/2 ότι έχει καλό optimization για pc, τώρα αυτό δεν το είχα όσο είχα την 280x αλλά με την RX480 παίζει στα 60fps, κάνει και μερικές βουτιές κάτω από τα 40 αραιά και που. Πιθανών και να είναι ιδέα μου, γιατί περίμενα να δω μεγάλη διαφορά που δεν βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Για βάλε κανα afterburner αν δεν βαριέσαι να δεις αν τερματίζει τη gpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Στο Gears of War 4 έχει ένα πολύ δυνατό benchmark tool DX12 αλλά και όταν παίζεις βλέπεις τα stats κάτω δεξιά, βλέπω ότι πιάνει 99% η GPU αλλά λίγα FPS για τέτοιο usage imo http://prntscr.com/dlt5rt αποτελέσματα του bench που μόλις έτρεξα, η cpu έφτασε max 85% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μπορείς να αποκλείσεις την περίπτωση bottleneck επομένως. Γενικά νομίζω η 480 δεν πολυκάνει για 1440p... Όχι για ultra τουλάχιστον... Oc κάνε πάντως αν δεν έχεις κάνει καθόλου και έχεις καλή ψύκτρα, βοηθάει και είναι και εύκολο σχετικά να τον φτάσεις 4,4-4,5ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Σύμφωνα τουλάχιστον με εδώ: http://www.guru3d.com/articles_pages/gears_of_war_4_pc_vga_graphics_performance_benchmark_review,7.html είσαι και πάνω από το Μ.Ο. για ultra. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μα αυτό δείχνει ότι είναι πιο κάτω και από την rx390 κάτι που δεν φαντάζομαι να ισχύει πλέον, διότι οι μετρήσεις αυτές γίνανε με παλιότερους drivers μη optimized για rx480. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Λες να ανεβάσω multiplier από 20 σε 22? Είμαι με watercool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Υδρόψυξη και δεν έχεις κάνει ακόμα oc; Θα σας μαλώσω Ρίξε ένα βλέφαρο εδώ http://www.insomnia.gr/topic/502667-8320-oc-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF/ για περισσότερες λεπτομέρειες και να μην είμαστε off-topic (το θρεντ αφορά όλους τους fx που ουσιαστικά είναι το ίδιο τσιπάκι). Μην περιμένεις και θαύματα πάντως. Το oc βοηθάει αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημά σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα